Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω έναν blitzwolf φορτιστή σε πρίζα πετάει σπίθα;

ο φορτιστής έχει δύο κομμάτια: καλώδιο και φορτιστή, αν συνδέσω το καλώδιο σκέτο δεν πετάει, αλλά όταν συνδέσω μετά τον φορτιστή, την πετάει εκεί

Δημοσ.

και εμένα το κάνει ο S7

φαντάζομαι "γεμίζουν" τα κυκλωματα.

Αν δεις στο βιντεο και σε εκείνου με το που το συνδέει τραβάζει 5 βατ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν συνδεεις κατι στην πριζα οτι και να ειναι αυτο, θελει ο διακοπτης της παροχης να ειναι κλειστος. Δεν το κοπανας πανω χυμα θα βγαλει σπιθα. Και στο βγαλσιμο το ιδιο.

-αγορασε ενα πολυμπριζο ή πριζα με διακοπτακι.

αν το συνδεσεις ολο και ανοιξεις τον διακοπτη και παρολα αυτα δεις σπιθα (κατι που δεν χω δει ποτε) θελει πεταμα. 

Βασικη χρηση ηλεκτρονικων συσκευων, για αρχαριους.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

sorry αλλά δεν μου είχε ξανατυχει, μόνο με τον blitzwolf, έχω κι άλλους φορτιστές και δεν πετάνε σπίθες, τεσπα, θα δω αν έχω με διακόπτη,

η σπίθα ούτως ή άλλως βγαίνει κατά τη σύνδεση, οπότε προφανώς και δεν θα τη δεις αν το έχεις σε πολυμπριζο με διακόπτη

Δημοσ.

Στο εναλλασσόμενο ρεύμα είναι έντονο, στο DC λιγότερο. Εμένα το κάνουν όλοι οι φορτιστές, αν πέσει η ασφάλεια του πίνακα τότε όντως έχει θέμα ο φορτιστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Στο εναλλασσόμενο ρεύμα είναι έντονο, στο DC λιγότερο. Εμένα το κάνουν όλοι οι φορτιστές, αν πέσει η ασφάλεια του πίνακα τότε όντως έχει θέμα ο φορτιστής.

Βαζεις με λαθος τροπο τις συσκευες στην πριζα. Δεν πρεπει να βλεπεις σπιθα. Καποια στιγμη θα καψεις κατι, και θα μαθεις with the hard way. Οσο πιο πολυ ρευμα τραβανε τοσο το χειροτερο. Σας σωνει ελαφρως η χαμηλη καταναλωση του φορτιστη.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις μια συσκευή στην πρίζα?

Στο off. Αν δεν εχει η συσκευη διακοπτη τοτε το πολυπριζο/suco στο off. Μετα on. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Στο off. Αν δεν εχει η συσκευη τοτε το πολυπριζο ή η suco στο off. Μετα on. 

Οι φορτιστές(μια και για αυτούς συζητάμε) κατά κανόνα δεν έχουν on-off, κατά τη γνώμη σου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε φορτιστές χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι που να έχει on-off?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Οι φορτιστές(μια και για αυτούς συζητάμε) κατά κανόνα δεν έχουν on-off, κατά τη γνώμη σου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε φορτιστές χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι που να έχει on-off?

Ρωτησε ο TS γιατι πεταγεται σπιθα. Και του εξηγησα. Και του ειπα τον τροπο που θα σταματησει να εχει σπιθα.

η σπιθα ειναι κατι καλο ή κακο; Στους φορτιστες; Οτι θες κανε την αποψη μου την ειπα 2-3 φορες.

δεν τηρησα τον κανονα μια φορα και εβαλα καλωδιο η/υ χωρις να ειναι στο off. Κανει ενα τσαφ (σπιθα) και εκαψε μητρικη. 

Σου απαντησα στην ερωτηση ή οχι ακομα;

Επεξ/σία από Zerg13
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω, γιατί σήμερα έβαλα έναν BlitzWolf® BW-PL2 30W σε απλό πολύπριζο και έκανε τσαφ πέταξε μια πιο δυνατή σπίθα από την συνηθισμένη και έριξε την ασφάλεια. Ωστόσο ο φορτιστής δουλεύει κανονικά, αν πάρω ένα πολυπριζο ασφάλειας θα σταματήσει η σπίθα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...