patrickdrd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω έναν blitzwolf φορτιστή σε πρίζα πετάει σπίθα; ο φορτιστής έχει δύο κομμάτια: καλώδιο και φορτιστή, αν συνδέσω το καλώδιο σκέτο δεν πετάει, αλλά όταν συνδέσω μετά τον φορτιστή, την πετάει εκεί
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 και εμένα το κάνει ο S7 φαντάζομαι "γεμίζουν" τα κυκλωματα. Αν δεις στο βιντεο και σε εκείνου με το που το συνδέει τραβάζει 5 βατ. 1
txcellas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Και εμένα σε blitzwolf το κάνει πάντα! Ίσως λόγο αυτών που λέει ο από πάνω!
Zerg13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν συνδεεις κατι στην πριζα οτι και να ειναι αυτο, θελει ο διακοπτης της παροχης να ειναι κλειστος. Δεν το κοπανας πανω χυμα θα βγαλει σπιθα. Και στο βγαλσιμο το ιδιο. -αγορασε ενα πολυμπριζο ή πριζα με διακοπτακι. αν το συνδεσεις ολο και ανοιξεις τον διακοπτη και παρολα αυτα δεις σπιθα (κατι που δεν χω δει ποτε) θελει πεταμα. Βασικη χρηση ηλεκτρονικων συσκευων, για αρχαριους. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zerg13 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 sorry αλλά δεν μου είχε ξανατυχει, μόνο με τον blitzwolf, έχω κι άλλους φορτιστές και δεν πετάνε σπίθες, τεσπα, θα δω αν έχω με διακόπτη, η σπίθα ούτως ή άλλως βγαίνει κατά τη σύνδεση, οπότε προφανώς και δεν θα τη δεις αν το έχεις σε πολυμπριζο με διακόπτη
Pokemon640 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Στο εναλλασσόμενο ρεύμα είναι έντονο, στο DC λιγότερο. Εμένα το κάνουν όλοι οι φορτιστές, αν πέσει η ασφάλεια του πίνακα τότε όντως έχει θέμα ο φορτιστής.
Zerg13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Στο εναλλασσόμενο ρεύμα είναι έντονο, στο DC λιγότερο. Εμένα το κάνουν όλοι οι φορτιστές, αν πέσει η ασφάλεια του πίνακα τότε όντως έχει θέμα ο φορτιστής. Βαζεις με λαθος τροπο τις συσκευες στην πριζα. Δεν πρεπει να βλεπεις σπιθα. Καποια στιγμη θα καψεις κατι, και θα μαθεις with the hard way. Οσο πιο πολυ ρευμα τραβανε τοσο το χειροτερο. Σας σωνει ελαφρως η χαμηλη καταναλωση του φορτιστη. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zerg13
patrickdrd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ αν είναι φυσιολογικό
Joshua21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δηλαδή ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις μια συσκευή στην πρίζα?
Zerg13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις μια συσκευή στην πρίζα? Στο off. Αν δεν εχει η συσκευη διακοπτη τοτε το πολυπριζο/suco στο off. Μετα on. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Στο off. Αν δεν εχει η συσκευη τοτε το πολυπριζο ή η suco στο off. Μετα on. Οι φορτιστές(μια και για αυτούς συζητάμε) κατά κανόνα δεν έχουν on-off, κατά τη γνώμη σου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε φορτιστές χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι που να έχει on-off?
Zerg13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οι φορτιστές(μια και για αυτούς συζητάμε) κατά κανόνα δεν έχουν on-off, κατά τη γνώμη σου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε φορτιστές χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι που να έχει on-off? Ρωτησε ο TS γιατι πεταγεται σπιθα. Και του εξηγησα. Και του ειπα τον τροπο που θα σταματησει να εχει σπιθα. η σπιθα ειναι κατι καλο ή κακο; Στους φορτιστες; Οτι θες κανε την αποψη μου την ειπα 2-3 φορες. δεν τηρησα τον κανονα μια φορα και εβαλα καλωδιο η/υ χωρις να ειναι στο off. Κανει ενα τσαφ (σπιθα) και εκαψε μητρικη. Σου απαντησα στην ερωτηση ή οχι ακομα; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Πιο πολύ για υπεκφυγή το κόβω, παρά για απάντηση. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Βαζεις με λαθος τροπο τις συσκευες στην πριζα. έλα Κουκ εσύ; 🤣
TehJoHnX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ξεθάβω, γιατί σήμερα έβαλα έναν BlitzWolf® BW-PL2 30W σε απλό πολύπριζο και έκανε τσαφ πέταξε μια πιο δυνατή σπίθα από την συνηθισμένη και έριξε την ασφάλεια. Ωστόσο ο φορτιστής δουλεύει κανονικά, αν πάρω ένα πολυπριζο ασφάλειας θα σταματήσει η σπίθα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις