Προς το περιεχόμενο

Logitech G Pro 49.98€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερτιμημένο mouse γι αυτά που προσφέρει. Όταν παίζει συχνά ο Βασιλιάς των gaming mouse (G502 Proteus S) στα 50-55Ε δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο ακόμα και τα 50 τα αξίζει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Υπερτιμημένο mouse γι αυτά που προσφέρει. Όταν παίζει συχνά ο Βασιλιάς των gaming mouse (G502 Proteus S) στα 50-55Ε δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο ακόμα και τα 50 τα αξίζει.

Μη ξεχνάς ότι το G502 είναι και για μεγάλα χέρια, το G Pro είναι για μικρά, μέτρια. Στοχεύει σε διαφορετική κατηγορία. Επίσης είναι κατά πολύ ελαφρύτερο κ.α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας το g502 εδώ και σχεδόν ένα μήνα δανεικό από φίλο που έφυγε για καλοκαίρι και παράλληλα το g602 που είναι ασύρματο έχω τις εξής παρατηρήσεις. Σαν ποντίκι σαφώς πιο αποκρισημο το 502, πιο μεγάλο, πράγμα που δεν με ενοχλεί γιατί έχω μεγάλα χέρια, όμως σαν σχήμα στο χέρι μου προτιμώ το 602, και για μένα το μεγαλείο μειονέκτημα του 502 είναι το μεγάλο βάρος του ακόμη και χωρίς τα βαρίδια που έρχονται μαζί του. Συνήθισα από το 602 που μαζί με τις μπαταρίες του είναι ελαφρύτερο από το 502!!! Με αυτά θέλω να πω ότι η επιλογή ποντικιού είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το πώς έχει συνηθίσει ο καθένας μας, πως πιάνει το ποντίκι κλπ. Χτες ας πούμε εδώ που είμαι διακοπές είδα σε public ένα κλασικό της razer, από αυτά που είναι και για δεξιούς και για αριστερούς νομίζω, το deathadder το lancehead;;; Έπαθα πλάκα από το πόσο καλά και άνετα το αισθανόμουν στο χέρι μου... Λες και φτιάχτηκε για το χέρι μου... Δεν ήταν σε λειτουργία να δω πως πάει αλλά ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι πάντα πως κάθεται στο χέρι του καθενός ένα ποντίκι.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 502 δεν είναι για FPS όπως το G pro ...

Καλή προσφορά αλλά με το G403 που είναι το ίδιο στα 44 euro ... πρέπει κανείς να δει τι του ταιριάζει στο χέρι. Το G Pro είναι πιο ρηχό .

https://www.skroutz.gr/s/10313008/Logitech-G403-Prodigy.html  

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zakailiou είπε

To 502 δεν είναι για FPS όπως το G pro ...

Καλή προσφορά αλλά με το G403 που είναι το ίδιο στα 44 euro ... πρέπει κανείς να δει τι του ταιριάζει στο χέρι. Το G Pro είναι πιο ρηχό .

https://www.skroutz.gr/s/10313008/Logitech-G403-Prodigy.html  

Έχοντας αλλάξει πολλά mouse. g502, razer, steelseries 2-3 μοντέλα, κατέληξα στο ιδανικότερο fps mouse (για το χέρι μου) είναι το g403. μου χάλασε το πρώτο (τα έφτυσε  η ροδέλα) και πήρα ξανά το ίδιο.

όχι πως για άλλα games δεν κάνει το g403. παίζω moba και fps games. γενικά είναι overall mouse. στα 44euro είναι Must buy σε σχέση με τα άλλα

Αν κάποιος είναι σε αναζήτηση mouse ας πάει μια βόλτα mediamarkt που τα έχουν ανοιχτά να τα δει πως κάθετε στο χέρι, αλλά και πάλι λίγο θα καταλάβεις αν σε βολεύει πραγματικά αφού δεν το λειτουργείς απλά ακουμπάς το χέρι σου πάνω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Σιγά μην είναι το G502 ο βασιλιάς των gaming ποντικιών...

(Δε μιλώ θεωρητικά. Το είχα, δε με ικανοποίησε και το πούλησα.)

Με βάση τις δυνατότητες που έχει, το πλήθος κουμπιών που έχει, το ότι έχει την δυνατότητα να ρυθμίσεις το βάρος του και βέββαια την τιμή που παίζει κατά καιρούς ναι είναι από τις καλύτερες επιλογές. Αλλά όπως αναφέρθηκε η υπόθεση mouse είναι καθαρά υποκειμενική για τον καθένα. Το  G Pro δεν με βόλεψε ούτε σαν μέγεθος ούτε σαν αίσθηση βάρους.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μη ξεχνάς ότι το G502 είναι και για μεγάλα χέρια, το G Pro είναι για μικρά, μέτρια. Στοχεύει σε διαφορετική κατηγορία. Επίσης είναι κατά πολύ ελαφρύτερο κ.α.

Εμενα παντως που δεν εχω μικρα χερια δεν με πολυ βολεψε το g502 σαν μεγεθος.Πιο πολυ για μεσαια σε μεγεθος χερια θα το λεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης λογικά θα δείτε και σε παραπλήσια μαγαζιά/αμαζον κλπ προσφορά ξεστοκαρισμα καθώς αναμένεται νέο G Pro.

* G Pro Wireless < λογικά και wired > σε σχήμα σαν το FK2 της Zowie.

tivbvayi02d11.jpg.4bf3bd3f10c2659a5199a5e72b1e1ba8.jpg

ErWHTpa_d.png.c69db9c4edc53762046f9f9312a12b2e.png7g1uaUo_d.jpg.60a6a1c6ed0906f97d5e5a7f64ddc930.jpguLcenl4_d.jpg.4efd6d6dcd7b38a5063b9ce45bef5ebf.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν στα 30 υπάρχει το g203, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το g pro. Εγώ έχω sensei 310, με top tier sensor, άνετα όμως θα έπαιζα competitive με το G203, αν είχε left hand version. Τα ποντίκια, είναι σχήμα και 30% specs. Αν δεν σας βολεύει, δεν πάει να είναι διαστημόπλοιο, δεν αξίζει. Το G pro είναι overpriced, τη στιγμή που υπάρχει το G203

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, unstabletop είπε

ΜΧ518 μια ζωη ρεεε

Είναι κρίμα που πολλοί σήμερα πετάνε mx518 λόγω σκόνης που μαζεύει ο σένσορας στο scroll wheel μετά από χρόνια χρήσης (και τα περισσότερα mx518 σε χρήση εκεί έξω έχουν πλέον γράψει πολλά χρόνια και χιλιόμετρα χρήσης). Παιδιά πριν το πετάξετε κοιτάξτε τον οδηγό του ifixit ανοίξτε το και βγάλτε τις χνουδόμπαλες από μέσα. Μπορεί να του εξασφαλίσετε άλλα τόσα χρόνια ζωής και είναι ποντικάρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

πάντως έχει ξαναπαίξει και αλλές φορές σε αυτή την τιμή ,εγώ π.χ. το πήρα στο περσίνο red fridays στην ίδια τιμή.Σαν ποντίκι είναι αρκετά απλο και λιτό χωρίς πολλά κουμπιά αλλά με δυνατό αισθητήρα ,εμένα με έχει βολέψει πολύ και έχω μέτριο χερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...