ikillyourdream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 καλησπερα πριν λιγες ημερες αλλαξα καρτα γραφικων gtx1060 6gb και εκανα update τα w7 σε w10 Kαι στο gaming τα πινει κολλαει για 2-3 σεκ και μετα απο λιγο τα κανει ολα σε παρα πολυ γρηγορη ταχυτητα απο το πουθενα σκανε οι αντιπαλοι και να εχουν κανει τα σκιλλς τους χωρις να τους εχω καταλαβει (και οχι δεν ειμαι τοσο νουμπας ) λεω μπορει να ειναι και απο το ιντερνετ αλλα εκτος απο speedtest δεν ξερω πως αλλιως μπορω να τεσταρω αν εχω drops στο ιντερνετ. & "gaming" τιποτα λολ για σκοτωμα ωρας και κανα cs go, τιποτα το βαρυ παιχνιδι ναουμε. Τα alt tabs κολλανε. του εχω cpu amd fx6300 motherboard msi 970 gaming kai 8gb ram δεν ειμαι προ σε αυτα αλλα εχω την εντυπωση οτι η cpu τα πινει λιγο (εχω αλλαξει παστα πριν 1 μηνα) Υ.Γ θα συμφωνησω να το βαψω μπλε.
pmav99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 άνοιξε κάτι που κάνει monitor το CPU Usage και παρακολούθησε τι γίνεται την ώρα που κολλάει. Αν υπάρχει CPU spike, προσπάθησε να δεις ποιο process είναι. 1
ikillyourdream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 55 λεπτά πριν, pmav99 είπε άνοιξε κάτι που κάνει monitor το CPU Usage και παρακολούθησε τι γίνεται την ώρα που κολλάει. Αν υπάρχει CPU spike, προσπάθησε να δεις ποιο process είναι. διαβαζοντας τα σχολια σε διαφορα βιντεο διαπιστωσα οτι τα windows 10 ειναι gtp σε θεμα gaming.. Ειδα λιγα σχολια απο αυτο το βιντεο και τα likes και λεω να το δοκιμασω (οταν παω σπιτι και το δω το βιντεο ) τι πιστευεις?
FORIS78 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αν κατάλαβα καλά έκανες αναβάθμιση το λειτουργικό απο 7 σε w10 δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση δηλαδή των win10? αν ναι κανε καθαρή εγκατάσταση και κατά 99% θα είσαι κομπλέ ριξε και μια ματια εδω εχει καποιες ρυθμισεις που θα βοηθησουν την κατασταση Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από FORIS78
greg4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Pubg παίζεις? Καταρχήν κάνε format αλλά λογικά θα χρειαστείς αλλαγή cpu-ram-mobo
leros2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, ikillyourdream είπε καλησπερα πριν λιγες ημερες αλλαξα καρτα γραφικων gtx1060 6gb και εκανα update τα w7 σε w10 Kαι στο gaming τα πινει κολλαει για 2-3 σεκ και μετα απο λιγο τα κανει ολα σε παρα πολυ γρηγορη ταχυτητα απο το πουθενα σκανε οι αντιπαλοι και να εχουν κανει τα σκιλλς τους χωρις να τους εχω καταλαβει (και οχι δεν ειμαι τοσο νουμπας ) λεω μπορει να ειναι και απο το ιντερνετ αλλα εκτος απο speedtest δεν ξερω πως αλλιως μπορω να τεσταρω αν εχω drops στο ιντερνετ. & "gaming" τιποτα λολ για σκοτωμα ωρας και κανα cs go, τιποτα το βαρυ παιχνιδι ναουμε. Τα alt tabs κολλανε. του εχω cpu amd fx6300 motherboard msi 970 gaming kai 8gb ram δεν ειμαι προ σε αυτα αλλα εχω την εντυπωση οτι η cpu τα πινει λιγο (εχω αλλαξει παστα πριν 1 μηνα) Υ.Γ θα συμφωνησω να το βαψω μπλε. μαντεύω ότι δεν έχεις ssd....
ikillyourdream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, leros2004 είπε μαντεύω ότι δεν έχεις ssd.... ssd exw ta windows 1 ώρα πριν, greg4 είπε Pubg παίζεις? Καταρχήν κάνε format αλλά λογικά θα χρειαστείς αλλαγή cpu-ram-mobo εδω δεν σηκωνει το λολ ναουμε θα σηκωσει το pubg. θα ακουλουθησω πρωτα τα βηματα του FORIS78 και στη τελικη παω για φορματ και w7 σταθερα. Τωρα για upgrade δεν με παιρνει πολλα εδωσα και δεν το ειχα στο πλανο μου.
FORIS78 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μια χαρά θα είσαι ρίξε του και ένα oc στα 4.2-4.5 και μια χαρά θα παίζεις με την 1060
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε Μια χαρά θα είσαι ρίξε του και ένα oc στα 4.2-4.5 και μια χαρά θα παίζεις με την 1060 με αυτή τη μητρική ειδικά, ας το βγάλει στο μπαλκόνι πρώτα μην παρει καμια φωτιά. ο Stock 6300 δεν τραβάει πλέον καλά, οχι οτι με ενα OC θα σωθεί. 1
FORIS78 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέχρι 4.2 είναι εφικτό είχα χειρότερη μητρική και τον είχα στα 4.4 με ένα ανεμιστήρα πίσω από το σοκετ μια χαρά έπαιζε, θα συμφωνήσω ότι είναι ψόφιος αλλά το παιδί δεν έχει δυνατότητα απ ότι λέει για άλλο σύστημα όποτε ένα μικρό oc θα δώσει μια μικρή ανάσα στην 1060
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με την 990ΧΑ-ud3 είχα φτάσει 4.5 και 4.7 με οριακες θερμοκρασίες. Προσωπικά 7αρια στον FX ΔΕΝ θα έβαζα. Θα πηγαινα σε καθαρή εγκατάσταση των 10 και αφου περάσεις όλους τους drivers βλέπεις πως πάει το σύστημα. Drivers οχι απο την MSI(παρα μονο για την ήχο) αλλα απο την ΑMD απ ευθείας που θα έχει και τους τελευταιους. https://support.amd.com/en-us/download Chipsets- amd 9 series- all 9 series-win1064bit ΠΡΟΣΟΧΗ με τον sata achi driver, στο παλιό μου σύστημα με τον FX, οταν πέρασα τον achi driver στα 1803 πάγωνε το σύστημα για 10-20 δευτερολεπτα σε ανυποπτο χρόνο και ο δισκος ηταν απροσπέλαστος τελείως. Το πήρα χαμπάρι κάνοντας "λαθος" benchmark σε δίσκο. Αντι για τον εξωτερικο εκανα στον εσωτερικό SSD(860 evo)και το πήρα χαμπάρι Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Xristaras12
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Εγώ πάντως αν ήμουν ο υπολογιστης σου και σε άκουγα να λες "ναουμε" θα είχα ανατιναχτεί την ώρα που θα ήσουν πολύ πολύ κοντά μου. Πάμε στο πρόβλημα σου τώρα. 1) Ο επεξεργαστής που έχεις είναι σάπιος σε σχέση με την κάρτα γραφικών και δεν σου λέω πως φταίει αυτό 100%, αλλά κρίμα η καρτούλα που πήρες γιατί δεν θα μπορέσεις να την χαρείς όπως πρέπει. 2) Δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση των windows. Πρέπει να γίνει όπως και δήποτε. 3) Μήπως ναουμε κατεβάζει κανείς απ το σπίτι σου καμιά τσόντα ναουμε και laggarei ο Διας ναουμε; (Ε πρέπει να μπει κ αυτό στην εξίσωση) 4) Άλλα game δοκίμασες, η στο κάνει μόνο σ αυτό που παίζεις; 5) Δεν έχει 5, δεν μου έρχεται κάτι άλλο, τώρα ξύπνησα.
ikillyourdream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Εγώ πάντως αν ήμουν ο υπολογιστης σου και σε άκουγα να λες "ναουμε" θα είχα ανατιναχτεί την ώρα που θα ήσουν πολύ πολύ κοντά μου. Πάμε στο πρόβλημα σου τώρα. 1) Ο επεξεργαστής που έχεις είναι σάπιος σε σχέση με την κάρτα γραφικών και δεν σου λέω πως φταίει αυτό 100%, αλλά κρίμα η καρτούλα που πήρες γιατί δεν θα μπορέσεις να την χαρείς όπως πρέπει. 2) Δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση των windows. Πρέπει να γίνει όπως και δήποτε. 3) Μήπως ναουμε κατεβάζει κανείς απ το σπίτι σου καμιά τσόντα ναουμε και laggarei ο Διας ναουμε; (Ε πρέπει να μπει κ αυτό στην εξίσωση) 4) Άλλα game δοκίμασες, η στο κάνει μόνο σ αυτό που παίζεις; 5) Δεν έχει 5, δεν μου έρχεται κάτι άλλο, τώρα ξύπνησα. ειχα τοσο καιρο να πω αυτη την λεξη που με εκανες να μην ξανα πω ποτε μου 1) το πιστευω & ισχυει.. 2) δεν εκανα. 3) οχι, σταματαω να παιζω και μετα τον παιζω. 4) ναι και σε αλλα 2-3 παιχνιδια στο steam (οσα εχω κατεβασει μεχρι στιγμης δηλαδη) 5) και να ειχες παλι λαθος θα ειχε γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα