AntiCambeR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Στις 20/08 λήγει το διετές συμβόλαιο με την Forthnet στο οποίο εχω ADSL,πληρώνω 26€ και λόγω πολλών γραμμών απο 12-13 Mbps πιάνω πλέον 7-8. Σκεφτόμουν να πάω σε Vodafone αλλά στην γειτονιά μου εδώ και λίγες ημέρες η Wind έχει βάλει καμπίνες VDSL.Πως μπορώ να το χειριστώ για να πάω σε Wind VDSL και να μην μείνω χωρίς internet;
bill2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Πρώτα απο όλα θα δεις σε πιους απο όλους έχεις τη δυνατοτητα για vdsl
AntiCambeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, bill2015 είπε Πρώτα απο όλα θα δεις σε πιους απο όλους έχεις τη δυνατοτητα για vdsl Forthnet δεν έχει βάλει VDSL και χλωμό να βάλει σύντομα.Vodafone τα ίδια.Μόνο η Wind έβαλε καμπίνες στην γειτονιά μου αλλά πριν 2-3 ημέρες που μπήκα στο site της Wind βάζοντας την διεύθυνσή μου έγραφε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αν υπογράψω στην Forthnet θα δεσμευτώ και μετά δεν θα μπορώ να πάω σε άλλον πάροχο. Αν είναι να μείνω με ADSL τουλάχιστον να πάω σε Vodafone με 18€/μήνα η στην Wind.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ότι έβαλε καμπίνες δεν σημαίνει ότι έχουν ενεργοποιηθεί κιόλας, αν μπήκαν τώρα μπορεί να πάρει και πάνω από 6 μήνες για να φέρουν ρεύμα και να ενεργοποιήθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα