Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα  γκαηζ, στο ταμπλετ του γαμπρου μου υπαρχει αυτο το εικονιδιο το οποιο ειναι παντα ορατό. Ξέρουμε πως βγαινει και πως μπήκε?Xperia πρεπει να ειναι το ταμπλετ.

20180812_105017.jpg

20180812_105017.jpg

20180812_105036.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Βρείτε το μοντέλο του Tablet και κοιτάξτε οδηγίες για κάποιο από τα ακόλουθα:

• Clear cache per app. Αν βρήκατε ή ξέρετε ποιο app έχει το πρόβλημα τότε από Settings/Apps επιλέξτε το app και δοκιμάστε Storage/ Clear cache ή κάποιο από τα Force Stop ή Disable. 
  • Clear cached data for all apps (αυτό μπορεί να είναι available από Settings/ Storage/ Internal Storage)
  • Reset factory defaults (extreme γιατί θα καθαρίσει όλα τα user data στο κινητό, και καλό θα ήταν να πάρετε ένα backup πριν από ό,τι χρειάζεστε) -- Μπορεί να είναι available από Settings/support/System/Factory data reset
  • Boot σε Recovery mode (ενδέχεται το μοντέλο σας να μην υποστηρίζει κάτι τέτοιο, ειδικά non-rooted). Αν μπορείτε να μπείτε εκεί, κοιτάξτε για "Wipe (app) cache partition"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εγγραφέα οθόνης μου κάνει εμένα(σαν το DU Recorder).

Πάνω αριστερά εχει και ένα σύμβολο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Moderators
Δημοσ.

Θα το τσεκαρω αυριο που θα το δω παλι το ταμπλετ, αλλα το συμβολο ειναι απο το ινσταγκραμ. Και το περιεργο ειναι πως δεν ετρεχε καμια εφαρμογή απο πισω απ'οσο ειδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...