DKNI Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Εχω τον παρακατω σταθεροποιητη τασης εδω και καποια χρονια https://www.skroutz.gr/s/299922/Pals-AVR-PL-1000VA.html Χθες σταματησε να δουλευει. Λογικα ή μπαταρια ή ασφαλεια θα είναι Που μπορω να παω να το δουν (δεν θυμαμαι απο ποιο μαγαζι τον αγορασα). Σε τι ειδους μαγαζια απευθυνεται καποιος για επισκευη τετοιων μηχανηματων? Και βασικα εχει καποιο νοημα? Δοκιμασα να το παω σε ενα Πλαισιο στις επισκευες, μου ειπε το παλικαρι "μεγαλε, λογικα μπαταρια είναι, κανα 25αρι θα σου παει" Σκεφτομαι αν κανει 25€ η μπαταρια, με 50€ αγοραζεις καινουριο Επισης το ειχα για να προστατευτει το Xbox και την τηλεοραση. Μηπως δεν χρειαζομαι ολοκληρο μηχανημα? Μηπως ενα πολυμπριζο με προστασια τασης μου κανει?
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μια χαρά καλά κάνεις και τα έχεις μετά απο UPS. Για εμένα δεν αξίζει να το φτιάξεις, δώστο για ανακύκλωση και πάρε ενα καινούριο. Self-Test μπορείς να κάνεις στο UPS ?
nikosthe15n Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δεν ήξερα ότι οι σταθεροποιητές τάσης έχουν μπαταρία. Δεν νομίζω να έχουν. Αυτό το μόνο που κάνει είναι να σταθεροποιεί την τάση για να παίρνουν "σωστά" ρεύματα τα μηχανήματα σου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Αυτό είναι καλύτερο από ένα πολύπριζο με προστασία τάσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα