koseran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Παρακάτω θα ηθελα να παραθέσετε προτάσεις για μια καλη μητρική καρτα η οποια θα επιτρέπει μελλοντικές αναβαθμίσεις(κυρίως ενδιαφέρομαι για υποστήριξη επεξεργαστών της amd).θα ηθελα επίσης και την γνωμη σας αν προτιμάτε intel η and..παρακάτω θα προσθέσω μια εικονα στην οποια δείχνω πια εχω βαλει εγω στο μάτι και θα ηθελα την γνωμη σας(ειμαι πρωταρης σε αυτο , άλλωστε ειναι η πρωτη φορα που θα φτιαξω ενα σύστημα απο την αρχη εγω και δεν θα το παρω ετοιμο) 1)Gigabyte AB350 Gaming 3 (rev. 1.0) 2)Asus Rog Strix B350-F Gaming 3)MSI B350M Gaming Pro(αυτη δεν μου αρεσει γτ εχει 2 θεσεις για ram) ΥΓ : Προσωρινά θα κουμπωσω τον AMD Ryzen 3 2200G Box (κυριως Επειδη περιλαμβάνει καρτα γραφικών)
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Πάλι εσυ? Σου απαντησα στο αλλο θεμα που ανοιξες..
FORIS78 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Έχουμε μέχρι τώρα θέματα με μια καλή μητρική , μια κακή μητρική , οποτε μας λείπει ένα ακόμα με μια μέτρια μητρική....
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Ένα θέμα ( ίδιο ) είναι αρκετό , αν θέλεις να πάρεις σοβαρές απαντήσεις επίσης να γίνεις πιο συγκεκριμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις