pavloa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. Έχω έναν σκληρό δίσκο sata απο λαπτοπ. Έχει τα windows 7 και θέλω να τον βάλω στο pc Δεν θέλω να τον κάνω φορματ και λογικά θα βγάλει σφάλμα μόλις πάει να ξεκινήσει επειδή είναι απο άλλο pc σωστά? Αν πατήσω επιδιόρθωση των windows και βάλω το usb με τα 7 θα δουλέψει ή αναγκαστικά πρέπει να του κάνω φορτματ?
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Εδώ είσαι... -> https://www.sevenforums.com/tutorials/292068-make-windows-7-bootable-after-motherboard-swap.html 1
1ns0mn1a Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ναι το έχο κάνει μέτα απο επιδιόρθωση των windows, όλα οκ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από 1ns0mn1a
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, micos000 είπε Εδώ είσαι... -> https://www.sevenforums.com/tutorials/292068-make-windows-7-bootable-after-motherboard-swap.html Oooooo τελειο mic! Δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο! Thanks και απο μενα!
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά στο γραφείο μετά από αλλαγή καμένης μητρικής σε υπολογιστές (και έχουμε αρκετές καμένες μητρικές ).. Μόνο μια φορά δε μου δούλεψε. 1
pavloa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Στις 12/8/2018 στις 10:58 ΠΜ, micos000 είπε Εδώ είσαι... -> https://www.sevenforums.com/tutorials/292068-make-windows-7-bootable-after-motherboard-swap.html Ωραία ...Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.. Ευχαριστώ
kinhthra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 12/8/2018 στις 9:00 ΠΜ, pavloa είπε Καλημέρα. Έχω έναν σκληρό δίσκο sata απο λαπτοπ. Έχει τα windows 7 και θέλω να τον βάλω στο pc Δεν θέλω να τον κάνω φορματ και λογικά θα βγάλει σφάλμα μόλις πάει να ξεκινήσει επειδή είναι απο άλλο pc σωστά? Αν πατήσω επιδιόρθωση των windows και βάλω το usb με τα 7 θα δουλέψει ή αναγκαστικά πρέπει να του κάνω φορτματ? Εγώ έχω δοκιμάσει να βάλω έναν σκληρό 2.5" στο επιτραπέζιο και δεν μπορούσα κα κάνω εγκατάσταση τα win αν εσεί βρίσκεις άκρη ενημέρωσέ μας.
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, kinhthra είπε Εγώ έχω δοκιμάσει να βάλω έναν σκληρό 2.5" στο επιτραπέζιο και δεν μπορούσα κα κάνω εγκατάσταση τα win αν εσεί βρίσκεις άκρη ενημέρωσέ μας. Τον καθάρισες πρώτα τελείως; Μπες ή από μια ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση και διέγραψε όλα τα partitions είτε από την διαχείριση δίσκων είτε με κάποιο πρόγραμμα π.χ. το easeus partition master (ή όποιο άλλο θέλεις) ή κατέβασε το hirens bootcd ή το gparted ή κάποιο bootable partition manager από paragon/acronis και μπούταρε από αυτό για να διαγράψεις όλα τα partitions. Μετά άστον μόνο του και κάνε την εγκατάσταση.
kinhthra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στις 16/8/2018 στις 12:11 ΜΜ, micos000 είπε Τον καθάρισες πρώτα τελείως; Μπες ή από μια ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση και διέγραψε όλα τα partitions είτε από την διαχείριση δίσκων είτε με κάποιο πρόγραμμα π.χ. το easeus partition master (ή όποιο άλλο θέλεις) ή κατέβασε το hirens bootcd ή το gparted ή κάποιο bootable partition manager από paragon/acronis και μπούταρε από αυτό για να διαγράψεις όλα τα partitions. Μετά άστον μόνο του και κάνε την εγκατάσταση. Όχι έκανα φορματ μόνο με το DVD των Windows.
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Οι δίσκοι από τα λάπτοπ έχουν αρκετά κρυφά partitions (uefi, recovery, κτλ) και μπορεί να μην αφήσουν την εγκατάσταση να προχωρήσει κανονικά. Με το dvd των windows πας εγκατάσταση για προχωρημένους και στο σημείο που δηλώνεις τον δίσκο πατάς για περισσότερες επιλογές και διαγράφεις όλα τα partitions. Αν πάλι δεν προχωράει μπορεί να σημαίνει ότι ο δίσκος ενδεχομένως να έχει κάποιο πρόβλημα.
M@dB0x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ο πιο ευκολος τροπος χωρις να χρειαστει να κανεις κατι ειναι να τρεξεις το sysprep των windows και ο δισκος θα ανεβει μια χαρα στην επομενη μητρικη. Στανταρ και ασφαλης διαδικασια. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από M@dB0x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα