Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Ψάχνω για ένα κινητό απλής χρήσης, με κουμπιά (κάτι που πρέπει να διευκρινίζω το 2018...), το οποίο να καλεί, να στέλνει sms, mms (πολύ θα το ήθελα), να έχει μία κάμερα (ανάλυση δε με νοιάζει, φωτογραφία να είναι και ό,τι να 'ναι) και ένα browser να μπαίνω στο διαδίκτυο αν χρειάζεται όταν είμαι έξω, με δεδομένα αναγκαστικά. Εδώ και δύο χρόνια έχω το Nokia 108, καλούτσικο είναι, αλλά ούτε browser έχει ούτε mms στέλνει (ενώ έχει κάμερα) και κάθε νέα επαφή δέχεται το πολύ 6 χαρακτήρες στο όνομα (αν είναι δυνατόν...), άσε και το δείκτη SAR, οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποιο άλλο. Αρχικά κοίταξα για το Samsung s5611. Θα ήθελα πάρα πολύ να το βρω, αλλά δεν υπάρχει πια πουθενά από όσο έψαξα. Δεύτερη εναλλακτική φαίνεται το eStar A28. Από όπου διάβασα, ακόμη και από την ιστοσελίδα της eStar, ωραίο φαίνεται αν εξαιρέσεις την ανάλυση της κάμερας (0.08 megapixel, wtf...). Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν είναι πολύ γνωστή και δεν βρήκα αρκετές κριτικές για τη συσκευή. Πάντως εγώ είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ακόμη και μικρές επιχειρήσεις. Από ό,τι έψαξα πρόκειται για μια εταιρεία στη Λιθουανία με εξαγωγές στην Ευρώπη, οπότε πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό το κινητό αυτό. Δεν ξέρω, εσείς πιστεύετε αξίζει τον κόπο να το αγοράσω; (καλά, 30 ευρώ κάνει, αλλά είμαι λίγο τσιγκούνης, καταλαβαίνετε...) Α, να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ηλικιωμένος ή κάτι τέτοιο, απλά δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά σε smartphone που έχουν πολύ περισσότερες λειτουργίες από όσες χρειάζομαι. Επίσης συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία, smartphones, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να γράψω την ερώτηση.
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Retrotechgeek είπε Ψάχνω για ένα κινητό απλής χρήσης, με κουμπιά (κάτι που πρέπει να διευκρινίζω το 2018...), το οποίο να καλεί, να στέλνει sms, mms (πολύ θα το ήθελα), να έχει μία κάμερα (ανάλυση δε με νοιάζει, φωτογραφία να είναι και ό,τι να 'ναι) και ένα browser να μπαίνω στο διαδίκτυο αν χρειάζεται όταν είμαι έξω, με δεδομένα αναγκαστικά. Εδώ και δύο χρόνια έχω το Nokia 108, καλούτσικο είναι, αλλά ούτε browser έχει ούτε mms στέλνει (ενώ έχει κάμερα) και κάθε νέα επαφή δέχεται το πολύ 6 χαρακτήρες στο όνομα (αν είναι δυνατόν...), άσε και το δείκτη SAR, οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποιο άλλο. Αρχικά κοίταξα για το Samsung s5611. Θα ήθελα πάρα πολύ να το βρω, αλλά δεν υπάρχει πια πουθενά από όσο έψαξα. Δεύτερη εναλλακτική φαίνεται το eStar A28. Από όπου διάβασα, ακόμη και από την ιστοσελίδα της eStar, ωραίο φαίνεται αν εξαιρέσεις την ανάλυση της κάμερας (0.08 megapixel, wtf...). Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν είναι πολύ γνωστή και δεν βρήκα αρκετές κριτικές για τη συσκευή. Πάντως εγώ είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ακόμη και μικρές επιχειρήσεις. Από ό,τι έψαξα πρόκειται για μια εταιρεία στη Λιθουανία με εξαγωγές στην Ευρώπη, οπότε πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό το κινητό αυτό. Δεν ξέρω, εσείς πιστεύετε αξίζει τον κόπο να το αγοράσω; (καλά, 30 ευρώ κάνει, αλλά είμαι λίγο τσιγκούνης, καταλαβαίνετε...) Α, να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ηλικιωμένος ή κάτι τέτοιο, απλά δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά σε smartphone που έχουν πολύ περισσότερες λειτουργίες από όσες χρειάζομαι. Επίσης συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία, smartphones, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να γράψω την ερώτηση. Το eStar A28 δεν υποστηρίζει 3G/4G οπότε δεν μπορείς να μπεις με browser.
SeNNinhA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το eStar A28 δεν υποστηρίζει 3G/4G οπότε δεν μπορείς να μπεις με browser. Βεβαια το λες και διαστροφη να βαζεις τον εαυτο σου σε τετοια ταλαιπωρια χρησης internet απο τετοιο κινητο!!! 1
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Βεβαια το λες και διαστροφη να βαζεις τον εαυτο σου σε τετοια ταλαιπωρια χρησης internet απο τετοιο κινητο!!! Άστα να πάνε. Εγώ μια φορά επιχείρησα να μπω με το 3310(2017) επειδή έχει το Opera και μου βγήκε η πίστη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Παιδιά δεν θέλω το ίντερνετ για κάθε μέρα, μία στο τόσο. Και έχω μπει στο ίντερνετ από το κινητό ενός συγγενή μου πρόσφατα που είναι 2G οπότε αυτό δεν ισχύει που αναφέρατε. Επίσης, δεν θέλω Nokia πια (Nokia που λέει ο λόγος, της Microsoft είναι).
SeNNinhA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Retrotechgeek είπε Παιδιά δεν θέλω το ίντερνετ για κάθε μέρα, μία στο τόσο. Και έχω μπει στο ίντερνετ από το κινητό ενός συγγενή μου πρόσφατα που είναι 2G οπότε αυτό δεν ισχύει που αναφέρατε. Επίσης, δεν θέλω Nokia πια (Nokia που λέει ο λόγος, της Microsoft είναι). Εχεις μεινει πισω. Παει την πουλησε η Microsoft σε μια Ταϊβαμεζικη εταιρεια. Να σου πω βεβαια, καλυτερα τα παει απο τους ασχετους της Microsoft που την πηραν με ανοδικές τασεις και την χαντακωσαν!
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) πάντως για μένα άρχισε σιγά σιγά να μπαίνεις στον κόσμο των smartphone με κάποιο entry level smartphone πχ.https://www.skroutz.gr/s/13352031/Ulefone-S7-16GB.html έχω πάρει στην μάνα μου που δεν σκάμπαζε από smartphone την εκδοσή με το 1gb ram 8gb αποθηκευτικός χώρος και σιγά σιγά της έμαθα να μπαίνει στο ιντερνετ και facebook, skype και άλλα. Για τα λεφτά του είναι αξιοπρεπεστατο και δεν σου βγαίνουν και τα μάτια για ίντερνετ οπότε η 2/16gb εκδοσή θα είναι ακόμα καλύτερη Γιατί κάποια στιγμή θα σταματήσουν να βγάζουν κινητά με κουμπιά και μετά θα είναι βουνό να μάθεις τις νέες τεχνολογίες ( έχει μέσα θήκη σιλικόνης και προστατευτικο οθόνης για extra προστασία οπότε είναι ένα extra value 5-10€) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εχεις μεινει πισω. Παει την πουλησε η Microsoft σε μια Ταϊβαμεζικη εταιρεια. Να σου πω βεβαια, καλυτερα τα παει απο τους ασχετους της Microsoft που την πηραν με ανοδικές τασεις και την χαντακωσαν! Ισχύει... Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα είναι ότι τα Nokia πια δεν είναι στην πραγματικότητα Nokia πια και το έχω παρατηρήσει αυτό, γι' αυτό δεν θέλω να ξαναπάρω Nokia κινητό πάλι. Εκτός κι αν βρω κανα παλιό μοντέλο, τι να πω... 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε παντως για μένα αρχισε σιγα σιγα να μπενεις στον κοσμο των Των smartphones εννοείς;
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Retrotechgeek είπε Ισχύει... Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα είναι ότι τα Nokia πια δεν είναι στην πραγματικότητα Nokia πια και το έχω παρατηρήσει αυτό, γι' αυτό δεν θέλω να ξαναπάρω Nokia κινητό πάλι. Εκτός κι αν βρω κανα παλιό μοντέλο, τι να πω... Των smartphones εννοείς; ναι καταλαθος πάτησα υποβολή χωρίς να το ολοκληρώσω.... διάβασε το τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε πάντως για μένα άρχισε σιγά σιγά να μπαίνεις στον κόσμο των smartphone με κάποιο entry level smartphone πχ.https://www.skroutz.gr/s/13352031/Ulefone-S7-16GB.html έχω πάρει στην μάνα μου που δεν σκάμπαζε από smartphone την εκδοσή με το 1gb ram 8gb αποθηκευτικός χώρος και σιγά σιγά της έμαθα να μπαίνει στο ιντερνετ και facebook, skype Κοίταξε, κάποια στιγμή μπορεί να αποκτήσω smartphone, έστω και αυτό που μου προτείνεις. Ωστόσο, προτιμώ τα κινητά απλής χρήσης, διότι και είναι φθηνά και δεν πληρώνω για κάτι που δε θα μου χρειαστεί. ΓΙα παράδειγμα εγώ έξω που χρησιμοποιώ κινητό ούτε facebook χρησιμοποιώ ούτε messenger ούτε κατευάζω εφαρμογές και τέτοια και το ίντερνετ δεν το θέλω για να κατευάζω αρχεία ή να βλέπω βίντεο, μόνο για να διαβάζω πού και πού κανα άρθρο στην καφετέρια π.χ. . Τα smartphones πιστεύω προορίζονται για άτομα που θέλουν τα παραπάνω. 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε ναι καταλαθος πάτησα υποβολή χωρίς να το ολοκληρώσω.... διάβασε το τώρα Είχα κάνει επαναφόρτηση της σελίδας και το κατάλαβα.😁
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Retrotechgeek είπε Κοίταξε, κάποια στιγμή μπορεί να αποκτήσω smartphone, έστω και αυτό που μου προτείνεις. Ωστόσο, προτιμώ τα κινητά απλής χρήσης, διότι και είναι φθηνά και δεν πληρώνω για κάτι που δε θα μου χρειαστεί. ΓΙα παράδειγμα εγώ έξω που χρησιμοποιώ κινητό ούτε facebook χρησιμοποιώ ούτε messenger ούτε κατευάζω εφαρμογές και τέτοια και το ίντερνετ δεν το θέλω για να κατευάζω αρχεία ή να βλέπω βίντεο, μόνο για να διαβάζω πού και πού κανα άρθρο στην καφετέρια π.χ. . Τα smartphones πιστεύω προορίζονται για άτομα που θέλουν τα παραπάνω. ναι δεν διαφωνώ αλλά σκέψου ότι δεν θα σε χάλαγε όπως είπες να μπεις στην καφετερία να διαβάσεις κάποια είδηση η να ψάξεις κάτι γρήγορα και χωρίς να σου βγουν τα μάτια ... δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσεις καμία εφαρμογή. εχε στην αρχική οθόνη μόνο : επαφές, μηνύματα , camera, internet και κλήσεις και τίποτα άλλο. έχεις και ένα καλό + ότι η κάμερα είναι μέρα με την νύχτα σε σύγκριση με τα κινητά με τα κουμπιά και μπροστινή για selfie αν χρειαστεί και αρκετός αποθηκευτικός χώρος για να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς να σε νοιάζει μην γεμίσεις. +αρκετά μεγάλη μπαταριά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ναι δεν διαφωνώ αλλά σκέψου ότι δεν θα σε χάλαγε όπως είπες να μπεις στην καφετερία να διαβάσεις κάποια είδηση η να ψάξεις κάτι γρήγορα και χωρίς να σου βγουν τα μάτια ... δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσεις καμία εφαρμογή. εχε στην αρχική οθόνη μόνο : επαφές, μηνύματα , camera, internet και κλήσεις και τίποτα άλλο. έχεις και ένα καλό + ότι η κάμερα είναι μέρα με την νύχτα σε σύγκριση με τα κινητά με τα κουμπιά και μπροστινή για selfie αν χρειαστεί και αρκετός αποθηκευτικός χώρος για να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς να σε νοιάζει μην γεμίσεις. +αρκετά μεγάλη μπαταριά. Ίσως έχεις δίκιο, αλλά αγοράζοντας smartphone αγοράζεις και ό,τι έχει μέσα, play store, messenger και τέτοια, κι ας μην τα χρησιμοποιώ, γι' αυτό λέω ότι από αυτήν την άποψη δε συμφέρει. Και εντάξει, δε λέω όσο καλή κάμερα τόσο το καλύτερο, αλλά.. ντάξει, δεν είμαι και τόοοσο της φωτογραφίας, πού και πού κανα τοπίο και αναμνηστικές βγάζω. Και νομίζω όλα τα κινητά παίρνουν κάρτα SD για αύξηση μνήμης, έχω για το τωρινό μου κινητό. Το eStar διάβασα παίρνει πάντως. Μπορεί στην τελική να πάρω smartphone, αλλά για την ώρα ας ψάξω λίγο μήπως βρω τελικά κάποιο καλό απλής χρήσης.
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Retrotechgeek είπε Ίσως έχεις δίκιο, αλλά αγοράζοντας smartphone αγοράζεις και ό,τι έχει μέσα, play store, messenger και τέτοια, κι ας μην τα χρησιμοποιώ, γι' αυτό λέω ότι από αυτήν την άποψη δε συμφέρει. Και εντάξει, δε λέω όσο καλή κάμερα τόσο το καλύτερο, αλλά.. ντάξει, δεν είμαι και τόοοσο της φωτογραφίας, πού και πού κανα τοπίο και αναμνηστικές βγάζω. Και νομίζω όλα τα κινητά παίρνουν κάρτα SD για αύξηση μνήμης, έχω για το τωρινό μου κινητό. Το eStar διάβασα παίρνει πάντως. Μπορεί στην τελική να πάρω smartphone, αλλά για την ώρα ας ψάξω λίγο μήπως βρω τελικά κάποιο καλό απλής χρήσης. ok αυτά πιστεύω που σου προτείναμε πιστεύω είναι οι καλύτερες επιλογές με κουμπιά. Αν αποφασίσεις να πας σε smartphone η τσέκαρε αυτό που σου έστειλα η όρισε budget και βλέπουμε τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα