Προς το περιεχόμενο

[Mousepad] GENESIS M12 MAXI 9,90€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σκυλί... Το έχω 2 χρόνια περίπου και κάνω γερή χρήση, δεν έχει λερωθεί, μόνο στην κάτω δεξιά γωνία εκεί που ακουμπάει ο καρπός έχει φθαρεί λίγο αλλά δεν καταλαβαίνω τη φθορά στην κίνηση του ποντικιού, μόνο εμφανισιακά... Buy it for life!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω πανω απο χρόνο και ειναι σε αρκετά καλη κατάσταση, αλλα εν τελει ειδα οτι με βολεψε καλυτερα το "mousepad" του IKEA (Skvallra) πανω στο οποιο το mouse παιζει εξαιρετικα και καθαριζει πανευκολα.

just saying...

Επεξ/σία από TheAccountant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/08/2018 at 22:48, TheAccountant said:

Το εχω πανω απο χρόνο και ειναι σε αρκετά καλη κατάσταση, αλλα εν τελει ειδα οτι με βολεψε καλυτερα το "mousepad" του IKEA (Skvallra) πανω στο οποιο το mouse παιζει εξαιρετικα και καθαριζει πανευκολα.

just saying...

Έχεις κανα λινκ η καμιά φωτο να το δω; 

Θέλω και για το μπάνιο ένα. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Έχεις κανα λινκ η καμιά φωτο να το δω; 

Θέλω και για το μπάνιο ένα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

αυτό του ikea είναι σαν πλαστικό? γιατί κάπως έτσι φαίνεται... 

το της "προσφοράς" το έχω κανένα χρόνο τώρα και κρατάει πολύ καλά ακόμη...  2-3 φορές το έχω πλύνει στην μπανιέρα με ένα απαλό βούρτσισμα και σαπούνι και μια χαρά 

PS. σκέφτομαι να αγοράσω και τα παρακάτω περιφερειακά ώστε να γίνουν σετάκι ! 

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.

Του ΙΚΕΑ που αναφέρθηκε επειδή το έχω και το έχω βάλει στο γραφείο της μικρής για προστασία (αυτή είναι η χρήση του), είναι πλαστικό ημιδιάφανο και γρατζουνίζεται πολύ εύκολα.

Επίσης είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος σε σχέση με το m12 maxi πράγμα που σημαίνει ότι δεν χωρά στην επιφάνειά του πληκτρολόγιο με numpad 104 πλήκτρων + mouse. 

Δεν συγκρίνεται με τίποτα με το mousepad του νήματος και ας κοστίζει το 1/3 της τιμής του σε προσφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει για τη χρήση για την οποία προορίζεται. 

Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό (1,5-2 χρόνια) το XL mousepad της Kingstone HyperX FURY PRO GAMING και από την προηγούμενη φορά με έτρωγε το χέρι μου να πάρω ένα για καβάτζα αλλά δεν. Ε, τώρα δεν άντεξα. Μπήκε στο ράφι και περιμένει πότε θα αντικαταστήσει το ανωτέρω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Τα ξεσκίσατε 

Screenshot_20.jpg

Αφού τώρα έχω μπεί στο τρυπάκι, με όσα έχω διαβάσει, να σκεφτώ ένα έξυπνο σημείο να το χρησιμοποιήσω. Κάπου που δεν το σκέφτηκε κανείς!

Spoiler

HUGSIDEA-3D-Toilet-Seat-Cushion-Warmer-C

Βρε λες;!!!?

Επεξ/σία από teoChnologist
Βρε λες;!!!?
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Arkin είπε

Μολις βρειτε σε προσφορα το παρακατω μου λετε

Το είχα πάρει σε μια προσφορά γύρω στο δεκάρικο. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Απλά δεν έχει RGB. Έχει 7-8 διαφορετικά χρώματα. Αλλά είναι όλα τα βασικά, οπότε αξίζει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fytotech είπε

Το είχα πάρει σε μια προσφορά γύρω στο δεκάρικο. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Απλά δεν έχει RGB. Έχει 7-8 διαφορετικά χρώματα. Αλλά είναι όλα τα βασικά, οπότε αξίζει. 

Που το πέτυχες τόσο ρε συ 1 χρόνο το ψάχνω δεν το πέτυχα ποτέ τόσο. Ξέρω ότι έχει 7 8 τα κύρια χρώματα δεν με πειράζει θα δέσει πολύ όμορφα με ποντίκι mouse case. Αν θυμάσαι από που το είχες βρει σε προσφορά λογικά θα το ξανά βάλουν τόσο 

Δημοσ.
Στις 15/8/2018 στις 12:12 ΜΜ, Arkin είπε

Που το πέτυχες τόσο ρε συ 1 χρόνο το ψάχνω δεν το πέτυχα ποτέ τόσο. Ξέρω ότι έχει 7 8 τα κύρια χρώματα δεν με πειράζει θα δέσει πολύ όμορφα με ποντίκι mouse case. Αν θυμάσαι από που το είχες βρει σε προσφορά λογικά θα το ξανά βάλουν τόσο 

19 δολάρια κοστίζει στο link που έβαλες δλδ 17€, και με κουπόνι νέου χρήστη πάει στα 14€, αν σ'αρεσει τόσο δεν νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις παραπάνω..... Τι είναι 14€ ? με το minig που κάνεις ούτε 1 μέρας δουλειά δεν είναι....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

19 δολάρια κοστίζει στο link που έβαλες δλδ 17€, και με κουπόνι νέου χρήστη πάει στα 14€, αν σ'αρεσει τόσο δεν νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις παραπάνω..... Τι είναι 14€ ? με το minig που κάνεις ούτε 1 μέρας δουλειά δεν είναι....

Το τσίμπησα δεν είμαι χρόνια χρήστης στο alie για αυτό και δεν πήρα κουπόνι. Θα με κατά βολέψει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...