Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι... είναι μάλιστα επίσημο κομπρεσερ της εταιρείας (με λογότυπο GM-General Motors). Μοιάζει πάρα πολύ με αυτό, σχεδόν ολόιδιο, χωρίς το repair kit: https://www.amazon.co.uk/Airman-ResQ-TireRepair-71-051-011-Repair/dp/B00BP5E7KI Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
gia_nnis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2018 στις 12:06 ΠΜ, mike0402 είπε ψαχνω για αγορα κομπρεσερ αυτοκινητου για να φουσκωνω τα ελαστικα και να μην τρεχω συνεχεια σε βενζιναδικα!εχει κανεις να προτεινει καποιο? Πολυ καλο ποιοτικος(σιδερενιο) και με 3 χρονια εγγυηση φερνει το lidl 1-2 φορες τον χρονο με κοστος στα 10ευρω! Να ξερεις οτι κανει θορυβο και καθυστερει να φουσκωσει.. Η ενδειξη ειναι στο περιπου... Αξιζει να το εχεις μαζι σου αν σε περιπτωση χανει αργα το λαστιχο μερχι να το επισκευασεις... Του εμποριου στα 10ευρω(πλαστικο) δεν ειναι για παρατεταμενη χρηση γιατι ζεσταινεται υπερβολικα και θα παραδωσει πνευμα.. Σε μια ωρα αναγκης την δουλεια σου θα την κανεις... Για συντηρηση δεν αξιζει να εχεις τετοιο.. καλυτερα στο βενζιναδικο Αν εχεις αμαξι σε ακινησια τοτε παλι αξιζει... Τωρα διαβασα το θεμα.. Αν του λιντλ φουσκωνει και γρηγορα τοτε παρε αυτο(αν μπορεις να περιμενεις) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από gia_nnis
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 13/8/2018 στις 8:30 ΜΜ, Haldol είπε Είχα πάρει ένα κομπρεσέρ 12V (για αναπτήρα) της Einhell το οποίο... δε φούσκωνε. Μπορεί και να μου έτυχε ελαττωματικό, αλλά δεν ασχολήθηκα, το πέταξα. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τρόμπα ποδηλάτου (υψηλής πίεσης, για κούρσα) την οποία και έχω μόνιμα μεσ' το πορτ-μπαγκάζ. Με μία φορά το μήνα έλεγχο και όλα οκ, αν χρειαστεί συμπληρώνεις σ' ένα λεπτό. Βεβαίως αν θες να γεμίσεις άδειο λάστιχο, καληνύχτα, δε κάνει... Προσωπικά τώρα και το καλύτερο κομπρεσέρ να μου δώσουν, πάλι με την τρόμπα θα καταλήξω. Ποιος κάθεται να συνδέει καλώδια. Μετράς πίεση με δικό σου μηχάνημα, συμπληρώνεις με την τρόμπα και ξαναμετράς δηλαδή; Δεν είναι άβολο αυτό; Εννοώ δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνεις 1-2 φορές σε ένα βενζινάδικο;
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, zio10 είπε Μετράς πίεση με δικό σου μηχάνημα, συμπληρώνεις με την τρόμπα και ξαναμετράς δηλαδή; Δεν είναι άβολο αυτό; Εννοώ δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνεις 1-2 φορές σε ένα βενζινάδικο; Η τρόμπα έχει και ένδειξη πίεσης πάνω.. αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις.
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Η τρόμπα έχει και ένδειξη πίεσης πάνω.. αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις. A οκ, δεν το ήξερα! (Πάλι λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται αλλά όπως βολεύει τον καθένα).
Haldol Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Η τρόμπα έχει και ένδειξη πίεσης πάνω.. αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις. Στις 15/8/2018 στις 2:40 ΠΜ, zio10 είπε Μετράς πίεση με δικό σου μηχάνημα, συμπληρώνεις με την τρόμπα και ξαναμετράς δηλαδή; Δεν είναι άβολο αυτό; Εννοώ δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνεις 1-2 φορές σε ένα βενζινάδικο; Ακριβώς, έχει ενσωματωμένο μετρητή πίεσης η τρόμπα. Αν ξεπεράσεις το σοκ ότι φουσκώνεις λάστιχα αυτοκινήτου με τρόμπα ποδηλάτου, δεν είναι καθόλου δύσκολο. 1
icsd08063 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Επειδή είμαι αρκετά ψείρας με την πίεση των ελαστικών, προσωπικά έχω πάρει ένα tpms kit της Blaupunkt. Δουλεύει άψογα τους σχεδόν 2 μήνες που το έχω και ανα πάσα στιγμή βλέπω την πίεση στα ελαστικά μου. Η μέτρηση του είναι ίδια ακριβώς με αυτή στο βενζινάδικο που τσεκάρω οπότε θεωρώ ότι είναι ακριβής. Πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι εννοείται σε καμία περίπτωση βοηθητικό όταν το λάστιχο θέλει αέρα αλλά σίγουρα μπορεί να σε προστατέψει από small leaks που δεν είναι εύκολα αντιληπτές.
mike0402 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 μια καλη τρομπα ποδηλατου με μανομετρο κανει δουλεια η θα παιδευομαι πολυ?
icsd08063 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, zeys13 είπε Πολύ ενδιαφέρον.Πόσο κοστίζει περίπου; Το είχα αγοράσει (2 τεμάχια καθώς πήρα και για το αμάξι της κοπέλας μου για να έχω και εκεί το κεφάλι μου ήσυχο) με 33 λίρες από amazon Αγγλίας. Από όσο βλέπω τώρα πάντως δεν είναι διαθέσιμο και για κάποιο περίεργο λόγο, πανάκριβο στο amazon.de. Υπάρχουν και άλλες ίδιες λύσεις από άλλες εταιρείες πάντως, γύρω στα 50€. 1
1988panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Όλες αυτές οι φορητές λύσεις είναι για ώρα ανάγκης και όχι για χρήση κάθε τρεις και λίγο. Η τρόμπα ποδιού είναι ιδανικότερο να έχει δύο κυλίνδρους και όχι έναν. Αν θες να βάζεις 4-5psi είναι ΟΚ, αν θες να φουσκώνεις καθισμένο λάστιχο είναι λίγο ταλαιπωρία. Ωστόσο δεν καταλαβαίνω το λόγο που θες μια τρόμπα όχι για έκτακτη ανάγκη αλλά για να μην πηγαίνεις στα βενζινάδικα που ουτως η άλλως πηγαίνεις για καύσιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα