Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για αγορα κομπρεσερ αυτοκινητου για να φουσκωνω τα ελαστικα και να μην τρεχω συνεχεια σε βενζιναδικα!εχει κανεις να προτεινει καποιο?

Δημοσ.
5 minutes ago, 1988panos2171 said:

Χάζευα κι εγώ κάποτε να δω τι παίζει και πάρα πολύ καλές κριτικές έχει αυτό της michelin.

ναι καλο φαινεται..δεν ξερω αν υπαρχει κ κατι σε χειροκινητο οπως ειναι στα βενζιναδικα δηλαδη!

2 minutes ago, NikosKallithea said:

Δηλαδή καθε ποτε "φουσκώνεις" τα λάστιχα και θέλεις κομπρεσέρ

Αν είσαι ψείρας τσεκαρετα κάθε φορα που βάζεις βενζίνη 

1 φορα στους 1 με 2 μηνες 

Δημοσ.

εγώ πήρα ένα που είχαν βάλει τα lidl στα 15€. Το έχουν βάλει ανα διαστήματα.

Δε το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φούσκωνα το στρώμα θαλάσσης σε 2 λεπτά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

εψαξα αλλα δεν βρισκω κατι που να με πειθει η δεν ξερω καποιο που να ειναι καλο!

Για δείξε μας τι βρήκες...  

Δημοσ.

Το κομπρεσερακι αυτό για εμένα είναι για έκτακτη ανάγκη και όχι για να συμπληρώνεις λίγο κάθε τόσο . Δεν έχει την δύναμη ούτε κ την ακρίβεια .

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

εγώ πήρα ένα που είχαν βάλει τα lidl στα 15€. Το έχουν βάλει ανα διαστήματα.

Δε το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φούσκωνα το στρώμα θαλάσσης σε 2 λεπτά

Είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα λεφτά που έχει. Το έχω δουλέψει αρκετά, είναι δυνατό και γρήγορο και δεν ζεσταίνεται. 

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα κομπρεσέρ 12V (για αναπτήρα) της Einhell το οποίο... δε φούσκωνε. Μπορεί και να μου έτυχε ελαττωματικό, αλλά δεν ασχολήθηκα, το πέταξα.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τρόμπα ποδηλάτου (υψηλής πίεσης, για κούρσα) την οποία και έχω μόνιμα μεσ' το πορτ-μπαγκάζ. Με μία φορά το μήνα έλεγχο και όλα οκ, αν χρειαστεί συμπληρώνεις σ' ένα λεπτό. Βεβαίως αν θες να γεμίσεις άδειο λάστιχο, καληνύχτα, δε κάνει...

Προσωπικά τώρα και το καλύτερο κομπρεσέρ να μου δώσουν, πάλι με την τρόμπα θα καταλήξω. Ποιος κάθεται να συνδέει καλώδια.

Δημοσ.
Στις 12/8/2018 στις 12:27 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Δηλαδή καθε ποτε "φουσκώνεις" τα λάστιχα και θέλεις κομπρεσέρ

Αν είσαι ψείρας τσεκαρετα κάθε φορα που βάζεις βενζίνη 

Η πίεση των ελαστικών είναι πολύ σημαντική. Παίζει ρόλο στην κατανάλωση και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Κατά τ'αλλα προφανώς και μπορεί να τα ελέγχει και σε βενζινάδικο, αλλά το δικό σου κομπρεσέρ σου παρέχει απλά μια μεγαλύτερη ευκολία. Εμένα έτυχε και το είχε δώρο η opel στο αυτοκίνητο και μου φάνηκε πολύ βολικό.

Επί του θέματος θα πρότεινα το πιο φθηνό κομπρεσερ της michelin.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GenesisX είπε

Εμένα έτυχε και το είχε δώρο η opel στο αυτοκίνητο

Σου έδωσαν κομπρεσέρ για να φουσκώνεις τα λάστιχα αυτοκινήτου ως δώρο????

Ενώ έχεις και κανονική ρεζέρβα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...