mike0402 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 ψαχνω για αγορα κομπρεσερ αυτοκινητου για να φουσκωνω τα ελαστικα και να μην τρεχω συνεχεια σε βενζιναδικα!εχει κανεις να προτεινει καποιο?
1988panos2171 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Χάζευα κι εγώ κάποτε να δω τι παίζει και πάρα πολύ καλές κριτικές έχει αυτό της michelin.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δηλαδή καθε ποτε "φουσκώνεις" τα λάστιχα και θέλεις κομπρεσέρ Αν είσαι ψείρας τσεκαρετα κάθε φορα που βάζεις βενζίνη
mike0402 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 5 minutes ago, 1988panos2171 said: Χάζευα κι εγώ κάποτε να δω τι παίζει και πάρα πολύ καλές κριτικές έχει αυτό της michelin. ναι καλο φαινεται..δεν ξερω αν υπαρχει κ κατι σε χειροκινητο οπως ειναι στα βενζιναδικα δηλαδη! 2 minutes ago, NikosKallithea said: Δηλαδή καθε ποτε "φουσκώνεις" τα λάστιχα και θέλεις κομπρεσέρ Αν είσαι ψείρας τσεκαρετα κάθε φορα που βάζεις βενζίνη 1 φορα στους 1 με 2 μηνες
dollyyy19 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 εννοεις οτι εψαξες στον γουγλη και δεν βρηκες τπτ ή θελεις να ψαξουν αλλοι για σενα;;;;;
mike0402 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 εψαξα αλλα δεν βρισκω κατι που να με πειθει η δεν ξερω καποιο που να ειναι καλο!
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 εγώ πήρα ένα που είχαν βάλει τα lidl στα 15€. Το έχουν βάλει ανα διαστήματα. Δε το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φούσκωνα το στρώμα θαλάσσης σε 2 λεπτά
bromiaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mike0402 είπε εψαξα αλλα δεν βρισκω κατι που να με πειθει η δεν ξερω καποιο που να ειναι καλο! Για δείξε μας τι βρήκες...
aGka8l Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Το κομπρεσερακι αυτό για εμένα είναι για έκτακτη ανάγκη και όχι για να συμπληρώνεις λίγο κάθε τόσο . Δεν έχει την δύναμη ούτε κ την ακρίβεια . 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Κι εγω ενα απλο εχω για ωρα αναγκης αλλα καμμια εμπιστυσυνη στις ενδειεξεις Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα αυτα https://www.skroutz.gr/c/1881/Kompreser-Aeros-Aytokinitou/m/5160/Michelin.html
thanasisxask Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε εγώ πήρα ένα που είχαν βάλει τα lidl στα 15€. Το έχουν βάλει ανα διαστήματα. Δε το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φούσκωνα το στρώμα θαλάσσης σε 2 λεπτά Είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα λεφτά που έχει. Το έχω δουλέψει αρκετά, είναι δυνατό και γρήγορο και δεν ζεσταίνεται.
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Είχα πάρει ένα κομπρεσέρ 12V (για αναπτήρα) της Einhell το οποίο... δε φούσκωνε. Μπορεί και να μου έτυχε ελαττωματικό, αλλά δεν ασχολήθηκα, το πέταξα. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τρόμπα ποδηλάτου (υψηλής πίεσης, για κούρσα) την οποία και έχω μόνιμα μεσ' το πορτ-μπαγκάζ. Με μία φορά το μήνα έλεγχο και όλα οκ, αν χρειαστεί συμπληρώνεις σ' ένα λεπτό. Βεβαίως αν θες να γεμίσεις άδειο λάστιχο, καληνύχτα, δε κάνει... Προσωπικά τώρα και το καλύτερο κομπρεσέρ να μου δώσουν, πάλι με την τρόμπα θα καταλήξω. Ποιος κάθεται να συνδέει καλώδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Στις 12/8/2018 στις 12:27 ΠΜ, NikosKallithea είπε Δηλαδή καθε ποτε "φουσκώνεις" τα λάστιχα και θέλεις κομπρεσέρ Αν είσαι ψείρας τσεκαρετα κάθε φορα που βάζεις βενζίνη Η πίεση των ελαστικών είναι πολύ σημαντική. Παίζει ρόλο στην κατανάλωση και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Κατά τ'αλλα προφανώς και μπορεί να τα ελέγχει και σε βενζινάδικο, αλλά το δικό σου κομπρεσέρ σου παρέχει απλά μια μεγαλύτερη ευκολία. Εμένα έτυχε και το είχε δώρο η opel στο αυτοκίνητο και μου φάνηκε πολύ βολικό. Επί του θέματος θα πρότεινα το πιο φθηνό κομπρεσερ της michelin.
bromiaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, GenesisX είπε Εμένα έτυχε και το είχε δώρο η opel στο αυτοκίνητο Σου έδωσαν κομπρεσέρ για να φουσκώνεις τα λάστιχα αυτοκινήτου ως δώρο???? Ενώ έχεις και κανονική ρεζέρβα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα