Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα το σκαράκι της αποχέτευσης της ντουζιέρας μου για να την καθαρίσω και διαπίστωσα πως υπήρχε μια περίεργη τάπα. Σε τι χρησιμεύει, έχει κανείς ιδέα;  

Αποχέτευση-Μπάνιου.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετρελαιο χυνεται; Τι ειναι αυτο το πραγμα. Φερε κανα υδραυλικο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Είναι η μυστική είσοδος από όπου μπαίνουν οι κατσαρίδες. Άνοιξε την, ρίξε μια ράβδο δυναμίτη, κλείσε τα αυτιά σου και περίμενε την έκρηξη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πατοσιφωνο έχει εισόδους για να δέχεται το νιπτήρα, πλυντήριο κλπ και μια έξοδο που πάει στην αποχέτευση εσύ τώρα βλέπεις την είσοδο που δεν χρησιμοποίησε ο υδραυλικός δες μια φώτο για να καταλάβεις. Αν βγαίνει η τάπα μάλλον τσιμέντο θα δεις. 

sifwni-gigas-4-paroxes-888x888.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αφήνω το θέμα χωρίς να απαντήσω λίγο ακόμα επίτηδες,γιατί απολαμβάνω τις απαντήσεις 😂😂

μου αρέσει να ακούω διάφορες γνώμες και θεωριες 😂😂

ts λίγο ακόμα υπομονή και θα σου πω τι είναι και ποια είναι η χρήση του.

(Καλά κ εσύ,σαββατιατικα,στις 12 το βράδυ,ανοίγεις τα πατωσιφωνα και κοιτάς τάπες;;;; Χαχαχαχαχα)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Το αφήνω το θέμα χωρίς να απαντήσω λίγο ακόμα επίτηδες,γιατί απολαμβάνω τις απαντήσεις 😂😂

μου αρέσει να ακούω διάφορες γνώμες και θεωριες 😂😂

ts λίγο ακόμα υπομονή και θα σου πω τι είναι και ποια είναι η χρήση του.

(Καλά κ εσύ,σαββατιατικα,στις 12 το βράδυ,ανοίγεις τα πατωσιφωνα και κοιτάς τάπες;;;; Χαχαχαχαχα)

Παρε υδραυλικο να σου κανει ναζακια και ζηλιες, πες ρε στον ανθρωπο.
Η παραπανω απαντηση για το πατοσιφωνο με την φωτογραφια δεν ειναι λαθος, τουλαχιστον συμφωνα με οσα ξερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η ταπα είναι πανω στην κοφτρα (η κοφτρα κρατάει λίγο νερό ώστε να μην έρχονται μυρωδιές από το σιφωνι,όπως ακριβώς πχ κάνει η λεκάνη μας,που κρατάει λίγο νερό μέσα ώστε να μην έρχονται μυρωδιές από την αποχέτευση + ότι κρατάει διάφορα σκουπιδακια ώστε να μην περάσουν στην αποχέτευση και βουλώσει κτλπ)

Την τάπα την βγάζουμε μόνο για να κάνουμε ξεβουλωμα. Αν την βγάλετε έτσι χωρίς λόγο,η λείπει από το πατωσιφωνο θα έρχονται δυσάρεστες οσμές.

Στα καινούργια πλαστικά σιφώνια,θα έχετε δει λογικά και ένα μπαλακι λευκο σαν αυτά του Πινκ πονγκ,αυτό είναι για να μην βγαίνουν σαπουναδες όταν κάνετε μπάνιο.(δεν το ρώτησε κανείς,απλά το λέω εγώ για να σας προλάβω) 😛

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είναι η απόληξη των υποσωληνώσεων (νιπτήρα, πλυντήριο ρούχων, κτλ). Βγάζοντας την τάπα, περνάς το λάστιχο του πλυστικού μηχανήματος για απόφραξη, αν σου βουλώσει ή αρχίσει να σου υπερχειλίζει το σιφώνι του δαπέδου.

Από κάτω από αυτήν την τάπα, υπάρχει μια μορφή σαν πλάγιο "Π" στο σιφώνι. Είναι για να κάθονται στον πάτο του σιφωνιού τα διάφορα σκουπίδια που μπορεί να περάσουν απο τον νηπτίρα ή τη ντουζιέρα και να μην καταλήξουν στον σωλήνα της αποχέτευσης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρετε πολλά εσείς οι δύο! 😉
Μπας κ έχετε καμία φωτογραφία που να δείχνει πιό καλά πως είναι αυτό το σιφώνι που έχω, ώστε να το μελετήσω καλύτερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μπας κ έχετε καμία φωτογραφία που να δείχνει πιό καλά πως είναι αυτό το σιφώνι που έχω, ώστε να το μελετήσω καλύτερα;

Είμαι διακοπές τώρα.αν ήμουν μπροστά στο λάπτοπ της δουλειάς θα σου έστελνα καμια 50αρια :)

Τώρα και μόνο που ειμαι μπροστά στην θάλασσα και μιλάω για πατωσιφωνα και ξεβουλωματα με πιάνει αναγουλα 😂😂 

ακομα και εδώ με κυνηγάει η δουλειά χαχαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zoranb είπε

Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. :P

Απλά πιάνουν τα χέρια μου και είχα ασχοληθεί μαζί του πριν κανά 4μηνο που είχα ένα θέμα.

Ο Στέλιος που είναι υδραυλικός, ξέρει τις λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...