nikos45call Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους παιδιά κάνω έρευνα αγοράς για κινητό... Θέλω την γνώμη σας. Τα ζητούμενα μου είναι 8πυρινο 6γιγα ραμ 64γιγα Ρομ 5.5 και πανω οθονη κόστος έως 700ευρω. Ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από nikos45call
georgerapp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Παίζεις μπάλα με όλα τα καλά τηλέφωνα. Ξεκινώ από την καλύτερη υποστήριξη εν Ελλάδι. Τα Samsung Galaxy s9 s9+ Huawei p20 p20pro Sony xz2 xz2 compact Τα xiaomi από συμβεβλημένο της infoquest με πρόταση από εμένα στο πολύ καλό mix2s Το πολύ καλό one plus 6 με εγγύηση από Πολωνία αλλά όλα γίνονται γρήγορα και είναι τίμιοι. Περίμενε θα πέσουν και άλλες προτάσεις. Αλλά 700 ευρα κοίτα να έχει υποστήριξη δεν είναι φυστίκια. Εγώ είμαι sonακιας αλλά θα επερνα ένα Sammy καθώς έχει το καλύτερο σέρβις υποστήριξη από developers για παιχνίδι μετά το πέρας της εγγύησης και όχι μόνο και γενικά είναι σφαιρικά ένα top σύνολο χωρίς γωνίες.
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 S9 και από μένα. Έψαξα αρκετό καιρό ανάμεσα σ αυτά που σου είπε και ο George και πήγα σε S9 και χαίρομαι πολύ που το έκανα. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, nikos45call είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά κάνω έρευνα αγοράς για κινητό... Θέλω την γνώμη σας. Τα ζητούμενα μου είναι 8πυρινο 6γιγα ραμ 64γιγα Ρομ 5.5 και πανω οθονη κόστος έως 700ευρω. Ευχαριστώ Υπάρχει και μια φόρμα αγοράς που πρέπει να συμπληρώσεις. 2 ώρες πριν, nikos45call είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά κάνω έρευνα αγοράς για κινητό... Θέλω την γνώμη σας. Τα ζητούμενα μου είναι 8πυρινο 6γιγα ραμ 64γιγα Ρομ 5.5 και πανω οθονη κόστος έως 700ευρω. Ευχαριστώ Υπάρχει και μια φόρμα αγοράς που πρέπει να συμπληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα