Dim1_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Γεια σε ολους,ειμαι παλιος συνδρομητης Nova Tv και εχω τερματισει τη συνδρομη μου εδω και καιρο.Μου εχει μεινει ο αποκωδικοποιητης novabox 831.Θα ηθελα να μαθω αν γινεται με τις καταλληλες ρυθμισεις να λαμβανω το ελευθερο καναλι Nasa tv.
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 ξερεις σε ποιο δορυφορο ειναι το καναλι?? ειναι ελευθερο???
Dim1_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Ειναι στον eutelsat 13b και ειναι ελευθερο. 1 ώρα πριν, kostasbm είπε ξερεις σε ποιο δορυφορο ειναι το καναλι?? ειναι ελευθερο??? Ειναι στον eutelsat 13b και ειναι ελευθερο.
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 oποτε δε κουνας το πιατο σου απο τη θεση που το ειχες (13Ε) From HOTBIRD (13° East) Frequency: 11373 MHz Horizontal polarization, DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4 Symbol rate: 27500 πρεπει να μπεις στο μενου του δεκτη και να κανεις σαρωση των ανοιχτων καναλιων και θα το κατεβασει μονος του αν βαριεσαι να περιμενεις μπαινεις και κανεις εισαγωγη τα παραπανω στοιχεια χειροκινητα και πατας ανιχνευση
Dim1_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, kostasbm είπε oποτε δε κουνας το πιατο σου απο τη θεση που το ειχες (13Ε) From HOTBIRD (13° East) Frequency: 11373 MHz Horizontal polarization, DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4 Symbol rate: 27500 πρεπει να μπεις στο μενου του δεκτη και να κανεις σαρωση των ανοιχτων καναλιων και θα το κατεβασει μονος του αν βαριεσαι να περιμενεις μπαινεις και κανεις εισαγωγη τα παραπανω στοιχεια χειροκινητα και πατας ανιχνευση Τα στοιχεια που εδωσες ειναι για χειροκινητη αναζητηση;Επισης το eutelsat 13b ειναι το ιδιο με hotbird 13e;
kostasbm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 ναι ειναι 6 δορυφοροι στην ιδια θεση δοκιμασε την αυτοματη και αν δεν το κατεβασει το καναλι το κανεις χειροκινητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα