giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλό σκ. Εχτές παρέλαβα τα πράγματα (msi x370 gaming pro-ryzen 5 2600 x- ram G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB)- msi gtx 1070 aero- trofodotiko thermaltake 600wat 80 plus. ) Αφού το εστησα ανάβουν όλα κανονικά αλλά έχω μαύρη οθόνη. Κάρτα γραφικών και ram που δοκίμασα σε άλλο pc παίζουν μια χαρά. Έβαλα πάνω κάτι άλλες ραμ 3200 και πάλι τπτ . . . Μου ανάβουν τα λεντακια στης ram για error. Λίγο που μιλούσα με τον τεχνικό του e-gate που τα αγόρασα μου μίλησε για ασυμβατότητα και ότι αν τα στείλω κάτι θα αλλάξει στης ram και θα παίξει... Ξέρει κανείς κάτι να βοηθήσει?? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από giannhstsip
Leleouras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για την mainboard σου δεν έχει τις μνήμες σου στο compatibility. Ασυμβατότητα απλά. Refund μνήμες και πάρε 2 dims όχι ένα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Leleouras
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Σύντομα θα μπει και δεύτερη 8αρα ram. Αν δεν την αλλάξει το κατάστημα. Υπάρχει τρόπος να παίξει με αυτή που μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές στην ταχύτητα αν κατάλαβα καλα
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 BIOS Update ζήτησες από το E-Gate να σου κάνουν; Αποκλείεται να φταίνει οι RAM πάντως. Δοκιμασε να τις βάλεις και σε άλλα RAM Slot και δοκίμασε και άλλες RAM. Παίζει να εχει και κανα RAM Slot καμμένο η μητρικη (;). Αλλιώς κάνε υπαναχώρηση αγοράς στη μητρική και πάρε την MSI B450 Tomahawk. Τόσο τις RAM όσο και την μητρικη μπορεις να τις κάνεις τράμπα μέσω υπαναχώρησης. 1
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δε ξέρω αν έχει κάποιο θέμα η μητρική η ραμ παντός σε αλλο pc παίζει. Πάντως ο leleouras έχει δίκιο. Η ραμ που πείρα δεν είναι στη λίστα που δίνει η msi. Άρα το ποιο πιθανό αυτό είναι. Ασυμβατότητα.
Left13S Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 45 λεπτά πριν, giannhstsip είπε Δε ξέρω αν έχει κάποιο θέμα η μητρική η ραμ παντός σε αλλο pc παίζει. Πάντως ο leleouras έχει δίκιο. Η ραμ που πείρα δεν είναι στη λίστα που δίνει η msi. Άρα το ποιο πιθανό αυτό είναι. Ασυμβατότητα. Bios update έχεις κάνει για να δεχτεί η μητρική σου τους ryzen 2000 series; Οι x370 χρειάζονται οπωσδήποτε bios update. https://community.amd.com/thread/227919
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Όχι δεν έχω κάνει αλλά και να θέλω πως θα το κάνω με μαύρη οθόνη?? Από την άλλη της ραμ τα led ανάβουν σαν error.
Left13S Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giannhstsip είπε Όχι δεν έχω κάνει αλλά και να θέλω πως θα το κάνω με μαύρη οθόνη?? Από την άλλη της ραμ τα led ανάβουν σαν error. Πρεπει να πας στο κατατημα που πηρες τα κομματια να στο φτιαξουν.. Αν τα πηρες απο το ιδιο καταστημα, κανονικα επρεπε να στο ειχαν πει οτι χρειαζεται bios update. Και εγω στο build που εφτιαξα πριν 2 βδομαδες, οι ραμ μου δεν ειναι στην λιστα υποστηριζομενων της μητρικης αλλα μια χαρα δουλευει. Απο οτι ειχα ρωτησει ενα παιδι (ειχα τον ιδιο ενδοιασμο με εσενα πριν κανω την αγορα) ειναι οτι στη λιστα καθε μητρικης αναγραφονται οι μνημες που εχουν δοκιμαστει και δουλευουν στις συχνοτητες που λενε. Λογικο ειναι να μην εχουν μπορεσει να τις δοκιμασουν ολες τις μνημες που υπαρχουν στην αγορα. Για να σου φυγει και η αμφιβολια αν δεις τα warnings σου λεει οτι χρειαζεσαι bios update: https://pcpartpicker.com/list/ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Left13S
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΙΑ RΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ 4ΣΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ E-GATE ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΕΙΠΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΙΤΩΝΑ ΤΟ 20ΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.
LambisElef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μάλλον δεν είναι η RAM, αλλά το BIOS, καθώς για να δεχτεί τους Ryzen+ θέλει το νεότερο BIOS.
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Τότε δε το γλιτώνω το 20αρι για μεταφορικά γιατί με μαύρη οθόνη δε ξέρω πως να κάνω αναβάθμιση bios
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, giannhstsip είπε Όχι δεν έχω κάνει αλλά και να θέλω πως θα το κάνω με μαύρη οθόνη?? Από την άλλη της ραμ τα led ανάβουν σαν error. Ε τότε τι συζητάμε ρε φίλε, αγνόησες τελείως την απάντησή μου προφανως γιατι στάθηκες στις ΡΑΜ και ξανα λεω το QVL List των ΡΑΜ απλα δειχνει οτι τρεχουν οι μνήμες στις διαφημιζόμενες ταχύτητες και οτι εχουν τεσταριστει συγκεκριμένα μοντέλα. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ BIOS UPDATE. Μη μπλέξεις με BIOS Update ομως κανε υπαναχώρηση την αγορά και βάλε την Β450 Tomahawk της MSI και θα εισαι αρχοντας και υποστηριζει περισσοτερες μνήμες γενικοτερα
giannhstsip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο. δοκιμασα και ραμ που εχει στη λιστα η μιτρικη κ το ιδιο προβλημα. αναβει το led τησ ραμ αλλα προσεξα οτι αναβει και του cpu το led. ερωτιση. εγω σε αυτι την περιπτωση πως μπορω να κανω bios uptate? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από giannhstsip
LambisElef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Πρέπει να βάλεις ένα CPU της πρώτης γενιάς για να δουλέψει. Η AMD παρέχει BIOS update kit, δηλαδή σου στέλνει τζάμπα ένα cpu να βάλεις μέσα και να κάνεις το update και μετά το στέλνεις πίσω, επίσης χωρίς χρέωση. Ψαξ' το λίγο, από τη σελίδα της και στο google και θα το βρεις!
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 BIOS μπαίνει; Εαν ναι, κατέβασε απο κάπου αλλού (άλλο PC) το Update, βάλτο σε ενα USB stick, και προσπάθησε να το τρέξεις μέσα απ'τα BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα