Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, μολις αγορασα iphone και εχω προβλημα με τις επαφές.

μου εμφανίζει ολα τα τηλέφωνα αλλα δεν εμφανίζονται τα ονόματα

το προηγούμενο κινητο μου ηταν samsung

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μετζάκη είπε

Εμφανίζει τα τηλέφωνα που ειχες αποθηκευμένα στην sim? 

Οι επαφές σου δεν βρίσκονται σε κάποιο cloud λογαριασμό?

Δημοσ.
1 hour ago, Μετζάκη said:

Πώς πήγαν οι επαφές στο iPhone?

Όταν λες «εμφανίζονται», εννοείς στην εφαρμογή «Επαφές» (contacts) ή τη στιγμή της κλήσης;

Στην εφαρμογή «επαφές» υπάρχουν καταχωρίσεις; Είναι σωστές;

Στην εφαρμογή «επαφές», υπάρχει πάνω αριστερά, κουμπί «ομάδες» (groups)? Έχει μέσα ομάδες; Πόσες; Ποιες;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, atheatos είπε

Εμφανίζει τα τηλέφωνα που ειχες αποθηκευμένα στην sim? 

Οι επαφές σου δεν βρίσκονται σε κάποιο cloud λογαριασμό?

εμφανιζονται ολα τα νουμερα που ειχα αποθηκευμενα στην sim χωρις το ονομα 

επισης ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιώ iphone οποτε δεν ειχα αποθηκευσει τις επαφες μου καπου αλλου περα απο την sim

22 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Πώς πήγαν οι επαφές στο iPhone?

Όταν λες «εμφανίζονται», εννοείς στην εφαρμογή «Επαφές» (contacts) ή τη στιγμή της κλήσης;

Στην εφαρμογή «επαφές» υπάρχουν καταχωρίσεις; Είναι σωστές;

Στην εφαρμογή «επαφές», υπάρχει πάνω αριστερά, κουμπί «ομάδες» (groups)? Έχει μέσα ομάδες; Πόσες; Ποιες;

εβαλα την sim μου και ειχα αποθηκευσει ολα τα νουμερα εκει.

Όταν πηγαινω στην εφαρμογη επαφες ακομα και εαν πραγματοποιήσω κλήση δεν εμφανιζεται πουθενα το όνομα 

τι εννοεις εαν υπαρχουν καταχωρίσεις;

Δημοσ.

Απ’ ό,τι κατάλαβα, έχεις καταχωρίσεις (επαφές) στην εφαρμογή «Επαφές», οι οποίες έχουν μόνο νούμερα, χωρίς ονόματα ή τα ονόματα δεν είναι καταχωρημένα στο πεδίο «Όνομα». Μάλλον ο τρόπος που καταχωρεί το Samsung τα ονόματα δεν είναι συμβατός με τον τρόπο που εισάγει το iPhone τις επαφές απ’ τη SIM.

Αν έχεις πρόσβαση στο Samsung, ανέβασέ τις στον Google Account και μετά βάλε τον Google Account στο iPhone (Settings>Accounts>Add Account). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Απ’ ό,τι κατάλαβα, έχεις καταχωρίσεις (επαφές) στην εφαρμογή «Επαφές», οι οποίες έχουν μόνο νούμερα, χωρίς ονόματα ή τα ονόματα δεν είναι καταχωρημένα στο πεδίο «Όνομα». Μάλλον ο τρόπος που καταχωρεί το Samsung τα ονόματα δεν είναι συμβατός με τον τρόπο που εισάγει το iPhone τις επαφές απ’ τη SIM.

Αν έχεις πρόσβαση στο Samsung, ανέβασέ τις στον Google Account και μετά βάλε τον Google Account στο iPhone (Settings>Accounts>Add Account). 

έσπασε το προηγουμενο κινητο μου γιαυτο δεν μπορω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή θα περάσεις τα ονόματα χειροκίνητα ή θα βρεις κάποιο άλλο Samsung χωρίς επαφές να κάνεις Import απ’ τη SIM ή θα πας σε έναν «Γερμανό» να σου τις μετατρέψει σε VCF αρχείο.

Το θέμα είναι να καταλήξουν στον Google Account, ώστε να είναι συγχρονισμένες σε όλες τις συσκευές και τους Browsers. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μετζάκη είπε

Κάνε μια επεξεργασία μια επαφή σου βάζοντας μπροστά στον αριθμό το πρόθεμα 0030 ή +30. Αποθήκευσε και πραγματοποίησε μια εξερχόμενη κλήση να δεις αν εμφανίζει στοιχεία. Αν όχι τότε οι επαφές σου αποθηκευόνταν στην προηγούμενη συσκευή και όχι στην κάρτα sim όπως πίστευες...

Δημοσ.

εβαλα την sim σε κινητο adroid και μου αναγνώρησε τις επαφες με τα ονοματα, απλα καποιες επαφες βρισκονται στο παλιο μου κινητο που δεν μπορω να δω γτ εχει μαυρισει η οθονη, υπαρχει καποιος τροπος να βρω τα νουμερα απο κει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μετζάκη είπε

εβαλα την sim σε κινητο adroid και μου αναγνώρησε τις επαφες με τα ονοματα, απλα καποιες επαφες βρισκονται στο παλιο μου κινητο που δεν μπορω να δω γτ εχει μαυρισει η οθονη, υπαρχει καποιος τροπος να βρω τα νουμερα απο κει;

Αν ήταν Android και δεν είχε αλλαχτεί κάποια ρύθμιση, από προεπιλογή τις συγχρονίζει στο Gmail σου.

Δες από κάποιον υπολογιστή αν βρίσκονται στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Πάντως καλό είναι να ξέρεις ότι οι επαφές στην sim έχουν περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων που μπορείς να βάλεις. Για αυτό δεν σου εμφανίζονται σε όλες τα ονόματα ακόμα και αν βάλεις την sim σε ενα αντίστοιχο κινητό.

Αν δεν θες να χάσεις τις επαφές σου , σε περίπτωση που καταστραφεί το κινητό σου ή sim, φτιάχνεις έναν λογαριασμό στο cloud(google,Apple κτλ.) και τις αποθήκευεις εκεί.

Με λίγα λόγια είσαι τυχερός  που δεν χάλασε ή χάθηκε η sim τόσο καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...