Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

χρειάζομαι καινούριο σύστημα σχετικά άμεσα , αφού το laptop που είχα τα τελευταία 10 χρόνια τα τίναξε.

Δυστυχώς, το budget είναι περιορισμένο, 500 ή 550 max. Έκανα μια μικρή έρευνα και πάλι βγήκα ελαφρώς εκτός ορίων. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το αν κάποια εξαρτήματα χρειάζονται αλλαγή και αν μπορούν να κατέβουν στην τιμή ή καλύτερα να επιμείνω στα τρέχοντα συστατικά. Σκέφτομαι να κόψω από επεξεργαστή (να πάρω 2200g) ή οθόνη (λογικά θα μπορώ να κόψω κάνα 20 ευρώ), γιατί θα χρειαστώ ακουστικά ή ηχεία. Η σύνθεση είναι στο priveshop καθαρά ενδεικτικά λόγω μεταφορικών και συναρμολόγησης μιας και δεν είμαι 100 % σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ.

pic1.JPG

pic2.JPG

Επεξ/σία από Art20
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Art20 είπε

Γεια σας,

χρειάζομαι καινούριο σύστημα σχετικά άμεσα , αφού το laptop που είχα τα τελευταία 10 χρόνια τα τίναξε.

Δυστυχώς, το budget είναι περιορισμένο, 500 ή 550 max. Έκανα μια μικρή έρευνα και πάλι βγήκα ελαφρώς εκτός ορίων. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το αν κάποια εξαρτήματα χρειάζονται αλλαγή και αν μπορούν να κατέβουν στην τιμή ή καλύτερα να επιμείνω στα τρέχοντα συστατικά. Σκέφτομαι να κόψω από επεξεργαστή (να πάρω 2200g) ή οθόνη (λογικά θα μπορώ να κόψω κάνα 20 ευρώ), γιατί θα χρειαστώ ακουστικά ή ηχεία. Η σύνθεση είναι στο priveshop καθαρά ενδεικτικά λόγω μεταφορικών και συναρμολόγησης μιας και δεν είμαι 100 % σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ.

pic1.JPG

pic2.JPG

η ραμ ειναι μονο στικ? αν ναι αλλαξε το σε διπλο, παιζει μεγαλο ρολο στην apu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά, για σύστημα γενικής χρήσης θα μπορούσες να πας και στον 2200g.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να πας και στα παρακάτω κομμάτια στα 550€ αν θέλεις οπωσδήποτε τον 2400g, μόνο ram & οθόνη από άλλο κατάστημα - ram τις οποίες τις κουμπώνεις εύκολα. Το κουτί είναι ένα απλό mATX, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, αν θέλουμε να κρατήσουμε το κόστος οριακά σε αυτό το επίπεδο.

priveshop.jpg.59384bad78db691558dd9dba9f8c9268.jpg

hellasphoneee.jpg.efd3fbe052b9f1a98aa340dea65ddcb7.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

Ουσιαστικά δε με πειράζει για τον 2200, αλλά θα ήθελα να παίξω Witcher 3 επιτέλους με σχετική άνεση και είναι άγνωστο το πότε και αν θα μπορέσω να αναβαθμίσω το σύστημα. Γι΄αυτό το παλεύω για κάθε ευρώ και κάθε εξάρτημα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Επίσης, μήπως μπορείτε να μου πείτε αν και πόσους ανεμιστήρες θα χρειαστώ αν κάνω ελαφρύ overclock για καλό airflow ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Art20 είπε

Επίσης, μήπως μπορείτε να μου πείτε αν και πόσους ανεμιστήρες θα χρειαστώ αν κάνω ελαφρύ overclock για καλό airflow ?

ενα πισω-πανω και ενας μπρστα-κατω ειναι αρκετοι. λογικα το κουτι θα χει ηδη τον πισω ενω καποια εχουν και το μπροστα

βασικα και μονο ο πισω φτανει αμα δεν θες να ξοδεψεις παραπανω. το προβλημα θα ειναι η στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη. δεν νομιζω οτι ειναι για πολλα πολλα, τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει, δεν το εψαξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...