alexmrc3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδία,εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το youtube. Βλέπω ένα video fullscreen και όταν τελειώνει,το autoplay του youtube βάζει το επόμενο.Για κάποιο λόγο όμως με βγάζει απο fullscreen και πρέπει να περιμένω ~5 sec για να το βάλω πάλι. Αν το πατήσω αμέσως απλά μπένει και βγένει. Το ίδιο συμβένει αν διαλέξω εγώ ένα video απο τα προτεινόμενα,αν βιαστώ να το βάλω fullscreen μπένει και βγένει. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ή έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, alexmrc3 είπε Καλησπέρα παιδία,εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το youtube. Βλέπω ένα video fullscreen και όταν τελειώνει,το autoplay του youtube βάζει το επόμενο.Για κάποιο λόγο όμως με βγάζει απο fullscreen και πρέπει να περιμένω ~5 sec για να το βάλω πάλι. Αν το πατήσω αμέσως απλά μπένει και βγένει. Το ίδιο συμβένει αν διαλέξω εγώ ένα video απο τα προτεινόμενα,αν βιαστώ να το βάλω fullscreen μπένει και βγένει. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ή έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ Με τι browser όλα αυτά? Δοκίμασε και με διαφορετικό browser.
alexmrc3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 41 minutes ago, atheatos said: Με τι browser όλα αυτά? Δοκίμασε και με διαφορετικό browser. Με safari έχω το θέμα. Με chrome και firefox δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει ;;;
jrepair Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δοκίμασε Safari-->Preferences-->Privacy-->Manage Website Data στο παράθυρο που θα εμφανιστεί έχει Search γράψε youtube κάνε κλικ στο αποτέλεσμα αναζήτησης και Remove All. Κλείσε Safari κάνε restart και δοκίμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα