Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum

Αγόρασα από ένα φίλο από εδώ μέσα το λαπτοπ του τίτλου.

Το λαπτοπ είναι τέλειο με εξαίρεση την οθόνη η οποία είναι φωτηνή στην μέση και στην άκρες ποιο σκούρα.

Το παλικάρι μου λέει ότι έτσι είναι και σε άλλα 2 που έχει.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι έτσι η οθόνη του.

Ο φίλος θα μου στείλει να χρήματα πίσω αλλά πριν το στείλω θέλω να το ψάξω λίγο γιατί είναι καλό μηχάνημα.

Καμία γνώμη?

Ευχαριστώ.

IMG_1892.JPG

IMG_1893.JPG

Δημοσ.

Απο την στιγμή που είναι led οθόνη, και δέν υπάρχει εσωτερικά στην οθόνη λεντροσειρα, αλλα φωτίζουν τα ίδια τα pixel, τότε δεν νομίζω να μπορείς να διορθώσεις κάτι. Για να φταίει η καλωδιοτανια δύσκολα. Απλά με την χρήση και επειδή είναι μεταχειρισμένο, κάποια led χάσαν την φωτεινότητα τους.

Δημοσ.

και εγώ αυτό πιστεύω.

θα πάρω μία καινουργια με 150€ από alibaba και οκ.

αξίζει το μηχάνημα γιατί και η τιμή που το πήρα είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Εάν φαντάζομαι οτι το πήρες απο το insomnia, παίζει να το είχα δει και εγώ πριν λίγο καιρο. Κανονικά θεωρείται defect οπότε εαν ήτανε σωστο το παλικάρι θα το επέστρεφα πίσω. Πρόσεχε πάντως γιατι πολλές φορες αγοράζοντας οθόνες απο το internet δεν ξές εαν θα έχει και αυτη θέματακια και defects όπως καμμένα πιξελ κτλ Μπορείς να ανεβάσεις μια ολόκληρη φωτογραφία της οθόνης σε ελάχιστη και μέγιστη φωτεινότητα;

Δημοσ.

Το παλικάρι μου είπε να μου δώσει πίσω τα χρήματα δεν έχω παράπονο.

Το λαπτοπ δουλεύει μια χαρά και είναι και πολύ καλό.

Άπλα όταν αγοράσεις κάτι δεν ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα ξενερώνεις.

Σαν αυτό το λάπτοπ τα βρίσκεις πάνω από 600€ που έψαξα λίγο.

Αν το ήξερα από την αρχή ίσως δεν το αγόραζα χωρίς να το δω.

Αν το έβλεπα όμως θα το έπαιρνα και με το πρόβλημα που έχει.

Θα μου πάει 450 αν αλλάξω οθόνη.

Έχω βρει και απλή με 80€ αλλά καλά είναι να μπει η 2K με touch.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παλικάρι που λές έχω πάρει και εγω απο αυτόν και είναι πολύ εντάξει παιδι όπως θα έπρεπε να είναι όλοι. Για aliexpress δεν γνωρίζω και πολλά μιας και δεν έχω αγοράσει ποτε κάτι απο εκει. Απο amazon που είναι το πιο έγκυρο θα κοιτούσα η απο ebay αλλα το γερμανικο ebay .de  για να έρθει απο γερμανία και να γλιτώσεις εκτελωνισμό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...