Ultron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε Δεν καταλαβαίνω 😢 Πιστέυω θα αργήσει να έρθει... Κάθε τράπεζα στην Ελλάδα απο ότι βλέπω επενδύει στο να φτιάξει δικία της "contactless εφαρμογη" οπότε δύσκολα να συνεργαστεί καποια τραπεζα με την samsung ή με το G Pay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Εγώ πάντως με το Gear S3, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έχω 5 μήνες, και το κάνω restart μόνο όταν είναι για αναβάθμιση (2-3 φορές μέχρι τώρα). Δεν μου έχει κολλήσει καθόλου, και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με τον συγχρονισμό μονίμως ανοιχτό και με sleep track, step, stairs και heart rate ενεργοποιημένα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που δεν μπορώ να απαντήσω σε ειδοποιήσεις από το ρολόι και πρέπει να δώ το τηλέφωνο. Επίσης, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι εάν δεν χρησιμοποιείς κινητό Samsung οι εφαρμογές Gear και Health σε άλλα κινητά τρώνε την μπαταρία αρκετά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Στις 11/8/2018 στις 4:56 ΜΜ, Ultron είπε Πιστέυω θα αργήσει να έρθει... Κάθε τράπεζα στην Ελλάδα απο ότι βλέπω επενδύει στο να φτιάξει δικία της "contactless εφαρμογη" οπότε δύσκολα να συνεργαστεί καποια τραπεζα με την samsung ή με το G Pay Ε τότε ναι, κατάλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει κάποιος νεότερο για το ρολοι ποτέ έρχεται ή ισχύει το ως αρχές Οκτ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tassos_patra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, margaritagr είπε Εχει κάποιος νεότερο για το ρολοι ποτέ έρχεται ή ισχύει το ως αρχές Οκτ ? Καλησπερα, επισημη απαντηση με mail της Samsung... εγω περιμενω το LTE αλλα δεν το βλεπω σε κανενα καταστημα διαθεσιμο για προπαραγγελία... Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και τη προτίμηση σας. Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι αναμένουμε το προΐον στην χώρα μας, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το εάν θα εισαχθεί και η έκδοση LTE. Θα σας παρακαλούσαμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας για όλα τα νέα και να αναμένετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hgetis1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα έχω ένα samsung smartwatch roze gold και το πηρα δώρο στην γυναίκα. Πώς μπορώ να απαντήσω σε μήνυμα στο με φωνητική ομιλία στα ελληνικά;;; Με σώζετε εάν με βοηθήσετε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Αξιζει η αγορα??? https://www.skroutz.gr/s/15598345/Samsung-Galaxy-Watch-46mm.html Σε αυτα τα χρηματα τι 8α προτεινατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για κάποιον που θέλει smartwatch, ειναι το πιο ολοκληρωμένο της αγοράς -εκτός Apple Watch που ειναι για iOS συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα