broxopios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για κινητό έως 100€ το οποίο θα το χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Θα είναι η πρώτη της επαφή με smartphone, οπότε δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο γίνεται. Ορίστε και η φόρμα. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100€ 2) Την χρήση του κινητού: κυρίως τηλέφωνα και ελάχιστο ίντερνετ. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Μέχρι 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Να έχει αλλαγή σε απλή λειτουργία (μεγάλα εικονίδια κλπ) μιας και θα είναι για τη μητέρα μου και δεν είναι εξοικειωμένη. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι (αλλά όχι απαραίτητα) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Αυτά τα δύο τι λένε; https://www.skroutz.gr/s/13729657/Xiaomi-Redmi-5A-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/12351829/Meizu-M5c-16GB.html#reviews Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από broxopios
broxopios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Επειδή διάβασα κι αλλά ποστ, ειδα οτι δεν αξίζει κάτι απο Ελλάδα στα 100€. Όποτε μπορώ να πάρω και απο εξωτερικό αν γλυτωνω τελωνείο.
SeNNinhA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Το προβλημα ειναι στις 5" που ζητας. Απλα δεν βγαινουν πια τετοια τηλεφωνα. Στις 5.5" εαν θελεις υπαρχουν.
broxopios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Το προβλημα ειναι στις 5" που ζητας. Απλα δεν βγαινουν πια τετοια τηλεφωνα. Στις 5.5" εαν θελεις υπαρχουν. Ούτε μικρότερα απο 5?
SeNNinhA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, broxopios είπε Ούτε μικρότερα απο 5? Υπαρχουν τα απλα τηλέφωνα....
broxopios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μάλιστα. Ε τότε ας πάμε στις 5.5 αν υπάρχει ποικιλία.
SeNNinhA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μισο, το ειχα ξεχασει: Redmi 5A (στις 5”). Τωρα ειδα οτι το ειχες βαλει κι εσυ.... Το Meizu εχει χειροτερα μενου. Αν και θα προτιμουσα να της παρω το Redmi 5. Λιγο πιο ψηλό σε υψος αλλα η δικη μου εμπειρια λεει οτι το συνηθιζουν γρηγορα και στο τελος τους αρεσει περισσοτερο η μεγαλυτερη οθονη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, broxopios είπε Επειδή διάβασα κι αλλά ποστ, ειδα οτι δεν αξίζει κάτι απο Ελλάδα στα 100€. Όποτε μπορώ να πάρω και απο εξωτερικό αν γλυτωνω τελωνείο. Τσέκαρε και το Moto G5 με 99 ευρώ από Cosmote. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
broxopios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μισο, το ειχα ξεχασει: Redmi 5A (στις 5”). Τωρα ειδα οτι το ειχες βαλει κι εσυ.... Το Meizu εχει χειροτερα μενου. Αν και θα προτιμουσα να της παρω το Redmi 5. Λιγο πιο ψηλό σε υψος αλλα η δικη μου εμπειρια λεει οτι το συνηθιζουν γρηγορα και στο τελος τους αρεσει περισσοτερο η μεγαλυτερη οθονη. Άρα με το Redmi 5A μένω στις 5'. Είναι καλή επιλογή λες; 11 ώρες πριν, Archaic είπε Τσέκαρε και το Moto G5 με 99 ευρώ από Cosmote. Καλύτερο από το redmi 5A;
SeNNinhA Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Παρε ενα Redmi 5 τουλαχιστον. Γνωμη μου. Το moto G5 ελαχιστα καλυτερο απο το 5Α 1
broxopios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Παρε ενα Redmi 5 τουλαχιστον. Γνωμη μου. Το moto G5 ελαχιστα καλυτερο απο το 5Α Κάτι από εξωτερικό υπάρχει? Έστω και σε 5.5. Έλεγα να μην ξεπεράσω τα 100€
SeNNinhA Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Εγω εχω παραγγειλει αυτο ως δευτερο τηλεφωνο και το περιμενω. Ειναι σαφεστατα καλυτερη συσκευη απο οσα προαναφερθηκαν αλλα ειναι απο τριτο κινεζο κατασκευαστη χωρις ομως υποστηριξη σε αναβαθμισεις, security patches κλπ (κατι που πιθανα δεν ενδιαφερει). Εχει καλο επεξεργαστη snapdragon και επαρκη για τα δεδομενα μνημη. Για την τιμη του τα specs ειναι πολυ καλα. Δεν ξερω εαν εχει bloatware ομως μεσα και τι ακριβως. Στα 80€ με τα μεταφορικα (priority χωρις τελωνειο) μια χαρα μου φαινεται οτι θα ειναι. https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=home-middle-RecentlyViewed Για κατι πιο αμεσο δες λιγο και αυτη την αγγελια. Ειναι σχεδον ιδιο με αυτο που σου λεω: ΟΟ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα