Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, powerblade είπε

πια εινε  η γνωμη σας  για τα https://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html#reviews??

τωρα απλα προσπαθω να παρω κατι καλο και γι αυτο ειμε αναμεσα σε ολα αυτα. 

απλα τωρα  κανω  ερευνα αγορας

Skil 8600AA

Είναι στον όμιλο bosch η εταιρία.

θα κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, powerblade είπε

μεχρι  60  ευρω  μπορω να διαθεσω απλα τον θελω  αποκλειστικα  για το  κουτι του  υπολογιστη  μου και για το  πληκτρολογιο  που εχω..

θελω ενα παρα  πολυ καλο να εινε ποιοτικο και στην κατασκευη του και σε ολα..

Τα συν τους είναι πως έχουν διακόπτη - ρυθμιστή πίεσης αέρα ( γιατί εαν δεν ξέρεις , βάλεις κάποιο χωρίς ρυθμιστή , η μητρική θα φτάσει στα αστέρια από την πίεση του Blower

https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou/m/1958_2973/Makita_or_Skil/f/816734/ilektrikos.html?price_min=&price_max=60

ένα από αυτά τα δυο είναι μια χαρά , περίμενε κάποιον που το έχει ήδη να σου πει , αν και από τις κριτικές του Skroutz διαβάζεις πως είναι ποιοτικά μηχανήματα και τα δυο B)

Δημοσ.

και τα 2  ss1  εινε παρα  πολυ καλα  και διαβαζω και τις κριτικες

οποτε  ss1  σε  πιο απο τα  2 αν μεταβω   θα ειμε καλυμμενος  ετσι??

και τα 2 εινε παρα  πολυ καλα ετσι??

΄σε τι  ρυθμιστή πίεσης αέρα  πρεπει να  βαλω στο skill  για τον καθαρισμο  του   υπολογιστη>>

?

απλα σκεφτομαι να αγορασω το σκιλλ αν και μου αρεσει πιο  πολυ απο το μακιτα.

και το μακιτα εινε παρα  πολυ καλο αλλα το σκιλλ μου αρεσε πιο  πολυ

https://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html

Δημοσ.

Την ίδια δουλειά κάνουν το ένα και το άλλο , εργαλείο αγοράζεις , δεν διαλέγεις γυναίκα , άρα το πιο όμορφο το βγάζουμε απ' έξω , περίμενε κάποιον που έχει κάποιο από τα δυο να σου πει , επίσης διάβασε το νήμα που σου έδωσα ( που συζητάνε τα παιδιά για το πως καθαρίζουν τον υπολογιστή τους ) .

Επίσης όλοι γράφουν Ελληνικά εδώ , εσύ γιατί γράφεις κορακίστικα  ; Έχε λίγο υπομονή ( φιλικά ) B)

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, powerblade είπε

και τα 2  ss1  εινε παρα  πολυ καλα  και διαβαζω και τις κριτικες

οποτε  ss1  σε  πιο απο τα  2 αν μεταβω   θα ειμε καλυμμενος  ετσι??

και τα 2 εινε παρα  πολυ καλα ετσι??

΄σε τι  ρυθμιστή πίεσης αέρα  πρεπει να  βαλω στο skill  για τον καθαρισμο  του   υπολογιστη>>

?

απλα σκεφτομαι να αγορασω το σκιλλ αν και μου αρεσει πιο  πολυ απο το μακιτα.

και το μακιτα εινε παρα  πολυ καλο αλλα το σκιλλ μου αρεσε πιο  πολυ

https://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html

Εγώ πάντως σου είπα και στο προσωπικό μήνυμα που με ρώτησες πως ενώ έχω το krausman και εφόσον και το τονίζω θες μόνο για καθάρισμα υπολογιστή το krausman θα σε υπερκαλύψει.Τώρα προσωπικά παραπάνω χρήματα που δεν θα καθαρίζεις εξωτερικούς χώρους για να δίνεις δεν αξίζει.

Δημοσ.

ναι βρε  φιλε απλα  θελώ να παρω  κατι καλο? γι αυτο και ψαχνομαι  και συγνωμη αν ρωταω τοσα  πολλα πραγματα./.απλα  θελω καπου να κατασταλαξω..  τα ,λεφτα εινε δικα μου εγω κανονιζω τι θα παρω και τι δεν θα παρω

σε αυτο εχω αδικο  φιλε μου??αλλα  μην με αποκαλεις τρολ  φιλε..

δεν  υπαρχει λογος να μαλωνουμε  φιλε μου.. απλα  το θεμα το ψαχνω παρα  πολυ γιατι θελω να παρω κατι παρα  πολυ καλο. και συγνωμη αν επαναλαμβανομε συνεχεια,.

τελος παντον  θα δω τι θα αγορασω αν και ειμε αναμεσα στον μακιτα και στον skill..  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, powerblade είπε

τα διαβασα αυτα  που ειπες  φιλε μου//

τελος παντον   ειμε αναμεσα στον  μακιτα και στον skill  

χαχααχα ρίχτο κορώνα γράμματα να τελειώνουμε.

Σου έχει απαντήσει σοβαρά τόσος κόσμος εδώ και στα 500 προσωπικά μηνύματα που έστειλες και εσύ ακόμα ρωτάς και δεν έχεις πει ένα ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Μάλλον έχεις μπει για να σπάσεις @@

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε

χαχααχα ρίχτο κορώνα γράμματα να τελειώνουμε.

Σου έχει απαντήσει σοβαρά τόσος κόσμος εδώ και στα 500 προσωπικά μηνύματα που έστειλες και εσύ ακόμα ρωτάς και δεν έχεις πει ένα ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Μάλλον έχεις μπει για να σπάσεις @@

Aστα φιλε γιατι περα απο την πλακα μικρος το @@ ποδηλατο πηγε οντως στη σελα να μου σπασει το 1.Χειροτερο πονο δεν εχω νιωσει στη ζωη μου.

Δημοσ.

Δώσε προσοχή στη διαδικασία

ψάξε να βρεις κάποιον που ξέρει , ώστε να δεις πως γίνεται ο καθαρισμός ( να προσέξεις δηλαδή το πως μπλοκάρουνε τα ανεμιστηράκια για να μη χαλάσουν όταν τα φυσάει ο αέρας του Blower ) .

Μπορεί να σου είπαν διάφορα οι προηγούμενοι , αλλά εν μέρει έχουν το δίκιο τους ( σου δίνουμε Links από έμπειρα μέλη , που λένε για τα Blowers , τα διαβάζεις , αντί να πεις ' ναι θα αγοράσω αυτό ' ρωτάς συνεχώς ) αυτά εντελώς φιλικά B)

Δημοσ.

δικιο εχεις εινε δικο μου το λαθος

θα αγορασω το  μακιτα  4000. απο εκει και μετα  θα προσεξω  παρα  πολυ πως θα καθαρισω το  κουτι  ..

και θα παρω το    μα κιτα   4000.  γιατι  οι πιο  πολλοι εδω μεσα  οπως και διαβασα  ολα τα  νηματα λενε τα καλυτερα  λογια  .τουλαχιστον θα εινε μια παρα  πολυ καλη αγορα.

παντως ευχαριστω ολα τα παιδια  για τις , προτασεις  που ειπανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...