Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιον οικονομικό αλλά καλό φυσητήρα; Ψάχνω για να καθαρίζω την σκόνη από το PC. Και αν έχετε και κανένα tip/trick για καλυτερο καθαρισμό μιλήστε ελευθέρα :D

Ευχαριστω εκ των προτέρων! 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν δύο-τρία μοντέλα, ανάλογα με την τιμή. Αυτά των 15-18 ευρώ είναι ίδια, μόνο το όνομα αλλάζει. Είχα ένα "Muller", €15 πριν από πολλά χρόνια από το Leroy Merlin, το χάρισα πρόσφατα και τώρα ψάχνω και εγώ καινούργιο. Όποιο βρω πιο κοντά σε αυτά τα χρήματα, αυτό θα πάρω. Αυτό ας πούμε είναι πανομοιότυπο με αυτό που είχα και ήταν μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jerry banana είπε

O καλυτερος σε αναλογια τιμης-ποιοτητας αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι αυτος.https://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-380watt-6330-p-TLS.040144 

Τον εχω πολύ καιρό και με εχει ικανοποιησει απολυτως.

Μάλλον είσαι τυχερός. 2 φορές έχει λιώσει απότομα το καλώδιο ρεύματος στο σημείο που ενώνεται με το πλαστικό μέρος ενώ δούλευε (την 2ρη αφού είχε γυρίσει από service) και δεν είχε δουλέψει ούτε 2 ώρες σύνολο. Αφού δεν πάθαμε κάτι πάλι καλά.

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CsIns είπε

Μάλλον είσαι τυχερός. 2 φορές έχει λιώσει απότομα το καλώδιο ρεύματος στο σημείο που ενώνεται με το πλαστικό μέρος ενώ δούλευε (την 2ρη αφού είχε γυρίσει από service) και δεν είχε δουλέψει ούτε 2 ώρες σύνολο. Αφού δεν πάθαμε κάτι πάλι καλά.

πωρε φιλε τι λες τωρα.Δοξα το θεο τουλαχιστον εισαι καλα και αυτο μετραει.Παντως ειδες μερικες φορες που νομιζουμε οτι κατι ειναι πολυ καλο για εμας για αλλους ειναι το χειροτερο.Πιστευω σου ετυχαν κακα μοντελα.Τι να πω.Μακαρι να μην το ξαναπαθεις.

Δημοσ.

Καλύτερο σα λειτουργία για το καθάρισμα του pc είναι φυσητήρας ή απορροφητήρας?

Γιατί αν είναι το 2ο δεν κάνουμε δουλειά και με την ηλεκτρική σκούπα?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Φυσητήρας φυσικά, στο μπαλκόνι και από απόσταση μισό μέτρο και πάνω.

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ηλεκτρική σκούπα αρκετά δυνατή να τραβήξει όλη την σκόνη που έχει καθήσει πάνω στα ηλεκτρονικά και έχει χωθεί στους ανεμιστήρες και στο τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Με τον φυσητήρα αν τον θες για το pc το μόνο που θα καταφέρνεις θα είναι να καθαρίζεις μεν το pc αλλά να γεμίζεις σκόνη όλα τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν κάποια κιτ στην αγορά με διάφορα εξαρτηματάκια που τα προσαρμόζεις στην ηλεκτρική σου σκούπα και κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Εγώ χρησιμοποιώ κάτι χρόνια αυτό εδώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Φυσητηρας.

11 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Δες εδω 

Στις 10/8/2018 στις 3:21 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιον οικονομικό αλλά καλό φυσητήρα; Ψάχνω για να καθαρίζω την σκόνη από το PC. Και αν έχετε και κανένα tip/trick για καλυτερο καθαρισμό μιλήστε ελευθέρα :D

Ευχαριστω εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, CsIns είπε

Νομίζω τα πάντα εξαρτώνται-επιβαρύνονται από την χρήση. Τον γνωστό του eshop τον έχει πάρει όλη η παρέα σχεδόν και κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η χρήση βέββαια είναι 1 φορά το μήνα και αν.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Νομίζω τα πάντα εξαρτώνται-επιβαρύνονται από την χρήση. Τον γνωστό του eshop τον έχει πάρει όλη η παρέα σχεδόν και κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η χρήση βέββαια είναι 1 φορά το μήνα και αν.

2 φορές που έχει πάει πίσω, πάντα άλλαζαν το καλώδιο και όχι ολόκληρο. Η χρήση ήταν αυστηρά καθάρισμα υπολογιστών και μόνο. Όπως καταλάβεις δεν έχει δουλέψει και πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...