Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

υπαρχουν καποιοι που ειναι συλλεκτες, δλδ και να εχουν ps4 θα αγορασουν αλλο ενα, αρκει αυτο να ναι συλλεκτικο. Αυτοι ειναι λιγο παραπανω απο 50,000 παγκοσμιως (λεμε τωρα), οποτε η κονσολα δεν απευθυνεται στον μεσο επισκεπτη του ινσομνια, που κατα τα αλλα μπαινει να κραξει.

συμφωνω μαζι σου μη σου πω οτι το θα στησουν και αντισκηνο εξω απο το καταστημα για να το παρουν.Υπαρχουν καποιοι οι οποιοι θα πανε να την αγορασουν 500$ για να την πουλησουν μετα 999$.Το θεμα ειναι οτι οι εταιρειες εκμεταλευονται το γεγονος αυτο ειτε για να κονομησουν (οταν πουλανε το ιδιο προιον διπλασια τιμη χωρις κατι extra) ειτε για διαφημιστικους λογους.Limited edition για τα 500.000.000,limited edition του χρονου στα 25 χρονια Playstation?καθε χρονο και μια συλλεκτικη εκδοση χωρις ουσια!Ειμαι υπερ των συλλεκτικων εκδοσεων αλλα οχι να ψαχνουμε αφορμη καθε χρονο να βγαλουμε μια συλλεκτικη εκδοση!

FireShot Capture 2 - PS4 Limited Editi_ - https___www.mediamarkt.gr_el_shop_ps4_20years_limited.html.png

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Το 1 το χάρηκα με αρκετά παιχνίδια,  το 2 το δούλεψα μόνο για ποδοσφαιρακι με ατελείωτα πρωταθλήματα με παρέα, μπύρες σουβλάκια και πίτσες. 

Πάντα ήμουν στο PC gaming όμως. 

Όταν κάποια στιγμή αγόρασα το χειριστήριο του Xbox 360 για το PC , δεν μπόρεσα να παίξω ξανά με το χειριστήριο του play station. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που δεν αγόρασα το 3 και 4.

Θα συμφωνήσω απόλυτα όμως με τα προηγούμενα ποστ ότι έχει γίνει πολύ ξεζουμισμα ιδιαίτερα με το 4

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Τουλάχιστον 1 χρόνος μέχρι να το ανακοινώσουν και αν το ανακοινώσουν 
ποιο πολύ το βλέπω για Ps5 να πηγαίνουν πάντως......
Αν και αυτή την κονσόλα θα την πάρουν και πολλοί συλλέκτες και πιθανότατα δεν θα βγει καν από το κουτί της και άτομα που δεν έχουν Ps4 η θελουν να αναβαθμίσουν από το απλό Ps4 σε pro και δεν τους χαλάει η συλλεκτική εκδοσή και τα 2tb

εμένα με χαλαει να εχω συλλεκτική μια κονσολα που αγκομαχαει. Γιατι το ps4 pro αγκομαχαει, σε 4Κ τηλεόραση τουλάχιστον. Εγώ εχω καρφώσει το  video output στα 1080p/No HDR  αλλιως  online δεν μπορεις να παίξεις. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Talepwros είπε

εμένα με χαλαει να εχω συλλεκτική μια κονσολα που αγκομαχαει. Γιατι το ps4 pro αγκομαχαει, σε 4Κ τηλεόραση τουλάχιστον. Εγώ εχω καρφώσει το  video output στα 1080p/No HDR  αλλιως  online δεν μπορεις να παίξεις. 

Υπομονή για αναβάθμιση.. 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά που είδα ειδική έκδοση κονσόλας ήταν το Net Yaroze PSX (το μάυρο) καθώς και οι ακόμα σπανιότερες μπλε και πράσινες εκδόσεις.

Όταν γράφω "είδα" εννοώ από περιοδικό, όχι από κοντά δυστυχώς.

Περίπου την ίδια εποχή είχε κυκλοφορήσει (μόνο στην Ιαπωνία νομίζω) το λευκό Sega Saturn. Σαν cake ήταν το ****μένο. Πανέμορφο.

Μετά θα θυμηθώ το διάφανο Xbox 1 και το Anniversary PS4 (2014).

Πάνω κάτω αυτά άξιζαν αν είχες χρήματα να σπαταλήσεις. Όλες σχεδόν οι άλλες ντεμέκ συλλεκτικές είναι να είχαμε να λέγαμε.

αρχείο λήψης.jpeg

αρχείο λήψης (1).jpeg

αρχείο λήψης (2).jpeg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Πρώτη φορά που είδα ειδική έκδοση κονσόλας ήταν το Net Yaroze PSX (το μάυρο) καθώς και οι ακόμα σπανιότερες μπλε και πράσινες εκδόσεις.

Όταν γράφω "είδα" εννοώ από περιοδικό, όχι από κοντά δυστυχώς.

Περίπου την ίδια εποχή είχε κυκλοφορήσει (μόνο στην Ιαπωνία νομίζω) το λευκό Sega Saturn. Σαν cake ήταν το ****μένο. Πανέμορφο.

Μετά θα θυμηθώ το διάφανο Xbox 1 και το Anniversary PS4 (2014).

Πάνω κάτω αυτά άξιζαν αν είχες χρήματα να σπαταλήσεις. Όλες σχεδόν οι άλλες ντεμέκ συλλεκτικές είναι να είχαμε να λέγαμε.

αρχείο λήψης.jpeg

αρχείο λήψης (1).jpeg

αρχείο λήψης (2).jpeg

Εγω εχω του N64 την συλλεκτικη που ειναι με τον pikachu πανω μαζι με τις 2 pokemon stadium. 30 χιλιαδες η κασετα και 50 χιλιαδες η κονσολα τοτε. Απειρες ωρες pure gaming οπως και στο snes που εχω.

Δημοσ.

Τι λενε ρε οι μ@λ@κες; Αντι να κατσουν να λυσουν το ce-34878-0, που το προκαλεσαν αυτοι (2014) και που εχει καταστησει τα playstation και τα account μας αχρηστα, βγαζουν καινουργια editions ? Γιατι; για να μην παιζουν τα παιχνιδια ουτε στα καινουργια editions ? Σοβαρευτειτε παλιομ@λ@κες και παρτε ευθυνη επιτελους.

Δημοσ.

Παλιότερα με τις προηγούμενες κονσόλες δεν υπήρχε τέτοιου επιπέδου μάρκετινγκ. Δλδ  PlayStation συλλεκτικό, PlayStation 2 συλλεκτικό κτλπ.

Θα είχανε χεστει στο χρήμα από τότε.

Αυτη τη μόδα πρέπει λογικά να την δανείστηκαν από τα games collectors editions κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...