Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

m/d: Gigabyte X370 K5

Όταν έστεισα το σύστημα δεν είχα βάλει ssd. Αυτή την στιγμή έχω εναν WD 1tb. Πρέπει οπωσδήποτε να το αναβαθμίσω άμεσα και έχω σκεφτεί τα εξής:

1) Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB

2) Samsung 860 Evo 250GB

3) Να πάρω άλλους 3 Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)

και να φτιάξω ένα σύστημα RAID1 mirroring αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ απ' την ταχύτητα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, armagedwnn είπε

m/d: Gigabyte X370 K5

Όταν έστεισα το σύστημα δεν είχα βάλει ssd. Αυτή την στιγμή έχω εναν WD 1tb. Πρέπει οπωσδήποτε να το αναβαθμίσω άμεσα και έχω σκεφτεί τα εξής:

1) Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB

2) Samsung 860 Evo 250GB

3) Να πάρω άλλους 3 Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)

και να φτιάξω ένα σύστημα RAID1 mirroring αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ απ' την ταχύτητα

Νομίζω η μητρική σου υποστηρίζει store mi τηs amd. Με έναν cache ssd μπορεί να δουλέψει. Τώρα το κατά πόσο γίνεται συνδυασμός το store mi με raid δεν το ξέρω ακριβώς. Δηλαδή ο cache να επιταχύνει το  strip raid. Στην θέση σου θα επερνα τον nvme θα το δοκίμαζα κατά πόσο αντέχει το cache και αν έπεφτε η υγεία του θα τον άφηνα μόνο του αν και πιστεύω ό,τι η amd το έχει προβλέψει και δεν θα κάνει το επιθετικό caching.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα ιδέα για το storeMi τελικά το υποστηρίζει η μητρική μου. Το RAID το σκεφτόμουνα για ικανοποιητικές ταχύτητες και μεγάλο capacity. Απλά φοβάμαι δεν θα έφτανα ούτε τα 200MB/read. Σ' ευχαριστώ νομίζω ότι θα είναι καλή λύση, βέβαια ισχύει που λες αυτό με την υγεία αλλά νομίζώ αξίζει να το δοκιμάσω.

Αλλά νομίζω θέλω αναγκαστικό φορματ για να το σετάρω απ' την αρχή αλλα μικρο το κακό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...