Kostasskoun Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω μια τηλεόραση το οποίο από χθες το πρωί δεν πιάνει κανένα κανάλι.. Τι κεραία γύρισα τι καλώδια κοιταξα αλλά τίποτα η κεραια είναι καινουργια... Επίσης όταν πάω να κάνω εγκατάσταση με ρωταει αν θέλω με κεραία η με καλώδιο τι εννοεί με καλωδιο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Kostasskoun
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Βασικό ερώτημα: Ρώτησες 2-3 γειτονες αν εχουν ιδιο προβλημα;
Doubt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Kostasskoun είπε τι εννοεί με καλωδιο DVB C https://digitaltvinfo.gr/articles/technical-library/item/6995- (Δεν θα καταλάβεις τίποτα, δεν είσαι ο μόνος) Απλά επιλέγεις κεραία και ξεχνάς το άλλο.
Kostasskoun Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι οι γείτονες πιάνουν κανονικα Επίσης σκέφτηκα μιας που είμαι επαρχία να βάλω δορυφορική..... Η τηλεόραση την υποστηρίζει??? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Kostasskoun
nikos903 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Πως πάει το καλώδιο στην κεραία; Ενισχυτή/τροφοδοτικό έχει; Ενισχυτή γραμμής; Πόσα μέτρα καλώδιο είναι απο την τηλεόραση μέχρι την κεραία; Όλο το καλώδιο το άλλαξες ή ένα κομμάτι; Αν μπορείς κάνε ένα σχεδιάγραμμα την εγκατάστασης σου. Δορυφορική τηλεόραση πιάνει παντού, τι εννοείς οταν λες αν την υποστηρίζει η τηλεόραση σου; Και τι θες να πιάσεις με το πιάτο;
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, Kostasskoun είπε Όχι οι γείτονες πιάνουν κανονικα Επίσης σκέφτηκα μιας που είμαι επαρχία να βάλω δορυφορική..... Η τηλεόραση την υποστηρίζει??? Άρα είναι προβλημα στη δική σου εγκατάσταση (απο κεραία μεχρι και τηλεόραση). Το επομενο που θα εκανα εγω θα ήταν να δοκιμάσω αλλο δέκτη στην ίδια εγκατάσταση. Θες αλλη τηλεοραση; Θες αποκωδικοποιητή στην ίδια τηλεόραση; Ετσι θα δεις αν το προβλημα ειναι στην εγκατασταση ή σε ρυθμίσεις/hardware της τηλεορασης σου. Αν μαλιστα ο δέκτης είναι προρυθμισμένος για την περιοχή σου (πχ δανειστηκες απο γειτονα ή το ρυθμισες σε γειτονα) τοτε ακομα καλύτερα
Doubt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Kostasskoun είπε Όχι οι γείτονες πιάνουν κανονικα Για να καταλάβουμε... Άλλαξες κεραία; και με το που την έβαλες δεν πιάνει τίποτα; ή έπιανε η καινούργια κεραία μέχρι χθες;
ELTASSOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Το καλωδιο πως το λεει...wire η cable?...cable εννοει καλωδιακη τηλεοραση μαλλον με συνδρομη.
Kostasskoun Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Την κεραία την είχα πάρει ένα χρόνο πριν μέχρι χθες έπιανε.. Τώρα ξανά πήγα στην κεραία και έβαλα το καλώδιο από vhf στο uhf και πιανει Ευχαριστώ πάντως Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Kostasskoun
markon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Το ενδεχόμενο να έχει πάθει κάποια βλάβη ( ζημία ) το tuner της τηλεόρασης η κάποιο άλλο εξάρτημα της τηλεόρασης το έχεις εξετάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα