Προς το περιεχόμενο

Macbook air 2017 battary drain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Χθες αγόρασα το macbook air 2017 , το λάπτοπ πετάει και με ικανοποιεί πλήρως μέχρι στιγμής , το θέμα είναι ότι η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα, δλδ χάνω ενα 10% σε λιγότερο από ώρα απλά και μόνο με σερφάρισμα και φωτεινότητα στο 50%!!! Πήγα σε macbook κυρίως για την αυτονομία και έχω απογοητευτεί με το συγκεκριμένο φαινόμενο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με συμβουλέψει μιας και έχω μηδενική εμπειρία με macbook?

Δημοσ.

Ο Indexer π.χ., σκανάρει όλα τα αρχεία για κάποιο διάστημα απ’ τη στιγμή που τον πρωτοανοίγεις και κάποιες φορές μετά από Upgrade.

Απ’ ό,τι έχω διαβάσει υπάρχουν κι άλλες διεργασίες που κάνει τις πρώτες ώρες-μέρες, που μπορεί να επηρεάζουν την κατανάλωση. Ίσως και κάποιο καλιμπράρισμα της μπαταρίας. 

Ρόλο φυσικά παίζουν και οι ρυθμίσεις. π.χ. αν έχεις ρυθμίσει το iCloud να ανεβάζει/κατεβάζει φωτό ή κάνει sync τα Documents και το Desktop. 

Δημοσ.

Δηλαδή χονδρικά αν σου τρώει 10% σε μια ώρα περίπου, μιλάμε για 8-10 ώρες.

Πόσο περίμενες ότι θα σου βγάζει;

Δημοσ.

Δεν τρώει 10/ώρα τρώει 15-20/ώρα και δεν το λες και καλά ... Κάθησα και το παρακολούθησα και κυμαίνομαι ανάμεσα σε 15-20%/ώρα, για εμένα αυτό δεν δικαιολογείται με ανοιχτό μόνο τον safari!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikοs είπε

Δεν τρώει 10/ώρα τρώει 15-20/ώρα και δεν το λες και καλά ... Κάθησα και το παρακολούθησα και κυμαίνομαι ανάμεσα σε 15-20%/ώρα, για εμένα αυτό δεν δικαιολογείται με ανοιχτό μόνο τον safari!

εγραψες 10% κοντα στην ωρα. τωρα 15% με 20% . δες το 2 με 3 μερες κανε καμια φορτιση.οτι σου ειπαν καλιμπραρετε η μπαταρια και επειδη ειναι new τραβαει πραγμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...