papresa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω frog και το ίδιο και οι ηλικιωμένοι γονείς μου, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζεις χρόνο ομιλίας 10€...!!!, μας το διπλασιάζει κιόλας , είμαστε υπέρευχαριστημένοι, εγώ και η μητέρα μου κάθε μήνα βάζουμε ένα πακέτο 60΄(τις περισότερες φορές +60΄) με 3€ και είναι υπέραρκετό. Ο πατέρας μου το έχει κυρίως για ώρα ανάγκης. Εγώ καμιά φορά βάζω κανένα πακετάκι ίντερνετ (GigaDay 1€, GigaWeek 4€). Σήμερα διάβασα ότι από 3/9 το 3μηνο γίνεται 2μηνο ή αλλιώς τα 10€ γίνονται 12 για 3μηνο, εκτός του ότι έγινα εξω φρενών με την ΚΛΕΦΤΟΤΕ, άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο συμβολαίων. Με όλα τα παραπάνω τι έχετε να μου προτείνετε; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από papresa
SeNNinhA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Αυτο εχει αλλαξει για ολες τις εταιρειες και οχι μονο για την frog. Δεν υπαρχει συμβολαιο με λιγοτερο απο 10€ το διμηνο ουτως ή αλλως. Οποτε μαλλον καθεσαι οπως εισαι εκει.
papresa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, odystam είπε Υπάρχει ακόμα η frog??!?! Βέβαιος και υπάρχει.
georgerapp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ψάξε με άλλες καρτοκινητες και ΟΥΤΕ να το σκεφτείς να παίξει συμβόλαιο και τζιφρα σου στο καρτέλ. Συνηθισμένος είσαι με τις κάρτες και τις ανανεώσεις. Μείνε εκεί που είσαι πήγαινε αλλού αλλά επαναλαμβάνω ΟΧΙ συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα