Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άλλαξα την πάστα και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 90 με 100 βαθμούς με το speecy έχω ξαναλαξει όμως και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα παίζει να έκανα κάτι λάθος; 

Δημοσ.

Έσπασαν τα κλιψακια από το ανεμηστηρακι και τα έδεσα με σύρμα αυτή τη φορά υπάρχει περίπτωση να μην πατάει καλά η ψυκτρα; 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε

Έσπασαν τα κλιψακια από το ανεμηστηρακι και τα έδεσα με σύρμα αυτή τη φορά υπάρχει περίπτωση να μην πατάει καλά η ψυκτρα; 

παίζει.... άμα δεν ακουμπάει καλά λογικό είναι να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες σκέψου μια από τις χρήσεις της  πάστας είναι για να μείωση αυτά τα κενά μεταξύ cpu και cooler....
Διαφορετικά  :P
CPU-Cooking.gif?fit=477,268&ssl=1 

Δημοσ.

Σε μηδενική χρήση ανεβαίνει Μαξ στους 44 με 45 απ όσο διαβάζω δεν είναι σοβαρό αυτό σωστά; 

Σε χρήση Facebook με Chrome, insomnia (😂) και football manager είμαι στους 47 με 51... 

Νομίζω το έστρωσα χαρακτήρα με τα tire up που ειχα τυχαία στην ντουλαπα.. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/8/2018 στις 9:26 ΜΜ, LeoTheAkuma είπε

Καλησπέρα άλλαξα την πάστα και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 90 με 100 βαθμούς με το speecy έχω ξαναλαξει όμως και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα παίζει να έκανα κάτι λάθος; 

Υποψιν πως το speccy buggarei μερικες φορες δεν ειναι αξιοπιστο σου προτεινω το hwinfo για pc αναλυτικοτατο και αξιοπιστο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jerry banana είπε

Υποψιν πως το speccy buggarei μερικες φορες δεν ειναι αξιοπιστο σου προτεινω το hwinfo για pc αναλυτικοτατο και αξιοπιστο.

Το έβαλα και αυτό και μου έδειχνε ίδιες θερμοκρασίες αλλά το έλυσα το θέμα, ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...