LeoTheAkuma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα άλλαξα την πάστα και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 90 με 100 βαθμούς με το speecy έχω ξαναλαξει όμως και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα παίζει να έκανα κάτι λάθος;
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μπορεις απλα να λυσεις τον CPU να καθαρισεις και να ξαναβαλεις
LeoTheAkuma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Έσπασαν τα κλιψακια από το ανεμηστηρακι και τα έδεσα με σύρμα αυτή τη φορά υπάρχει περίπτωση να μην πατάει καλά η ψυκτρα;
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Εγω θα ελεγα να δοκιμασεις με tire up μικρου μεγεθους..
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Έσπασαν τα κλιψακια από το ανεμηστηρακι και τα έδεσα με σύρμα αυτή τη φορά υπάρχει περίπτωση να μην πατάει καλά η ψυκτρα; παίζει.... άμα δεν ακουμπάει καλά λογικό είναι να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες σκέψου μια από τις χρήσεις της πάστας είναι για να μείωση αυτά τα κενά μεταξύ cpu και cooler.... Διαφορετικά
LeoTheAkuma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Σε μηδενική χρήση ανεβαίνει Μαξ στους 44 με 45 απ όσο διαβάζω δεν είναι σοβαρό αυτό σωστά; Σε χρήση Facebook με Chrome, insomnia (😂) και football manager είμαι στους 47 με 51... Νομίζω το έστρωσα χαρακτήρα με τα tire up που ειχα τυχαία στην ντουλαπα.. 2
jerry banana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 9:26 ΜΜ, LeoTheAkuma είπε Καλησπέρα άλλαξα την πάστα και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 90 με 100 βαθμούς με το speecy έχω ξαναλαξει όμως και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα παίζει να έκανα κάτι λάθος; Υποψιν πως το speccy buggarei μερικες φορες δεν ειναι αξιοπιστο σου προτεινω το hwinfo για pc αναλυτικοτατο και αξιοπιστο.
LeoTheAkuma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, jerry banana είπε Υποψιν πως το speccy buggarei μερικες φορες δεν ειναι αξιοπιστο σου προτεινω το hwinfo για pc αναλυτικοτατο και αξιοπιστο. Το έβαλα και αυτό και μου έδειχνε ίδιες θερμοκρασίες αλλά το έλυσα το θέμα, ευχαριστώ
jerry banana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Το έβαλα και αυτό και μου έδειχνε ίδιες θερμοκρασίες αλλά το έλυσα το θέμα, ευχαριστώ οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα