Camel4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω από την αρχή καινούργιο pc και φαίνεται αρκετά καλό το bundle με την "GeForce GTX 1070 Ti FTW2 GAMING + EVGA SuperNOVA 750 G3 Power Supply" βγαίνει με τα έξοδα αποστολής γύρω στα 520€.Εδω τα ίδια τα βρίσκεις με 700€+. Η επιφύλαξη που έχω είναι ότι επειδή το pc θα είναι κυρίως για gaming στα 1080p/60fps μήπως η κάρτα θα είναι overkill.Οπως και το τροφοδοτικό.Επισης αν δεν κάνω λάθος περιμένουμε στο τέλος του χρόνου την καινούργια Nvidia 2060...Εν ολίγης δεν είμαι σίγουρος αν τελικά αξίζει το πακέτο για αγορά τωρα...Θα πέσουν άραγε κι'αλλο οι τιμές πριν την κυκλοφορία των καινούργιων Nvidia 20xx?Επίσης η Amd πότε είναι να βγάλει νέες καρτες? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Camel4
Despotas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2060 δεν έχει ανακοινωθεί (ακόμη) αλλά 2070 και 2080 σίγουρα θα είναι overkill για 1080p/60fps. Εδώ και η 1070Ti είναι overkill. Ιδανικά θα έλεγα να πας σε monitor 144Hz. Tο PSU είναι μια χαρά, το κρατάς και για μετά. Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η AMD μέχρι στιγμής. Προσωπικά το θεωρώ καλό πακέτο και η EVGA είναι κορυφή στην εγγύηση-service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα