ASDIC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 δεν βλεπω σουπερ τιμες παντως. το αγγλικο αμαζον εχει παρομοιες τιμες που συγκρινα....
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Στις 10/8/2018 στις 4:37 ΜΜ, non-serviam είπε Φιλε μου δουλεύεις σε κάποια από τις εταιρίες που βγάζουν κάρτες γραφικών; Αν όχι, άσε τα ξεκαθαρισματα καλύτερα. Μέχρι να γίνει κάτι επίσημο για ονόματα και ημερομηνίες ας τις φωνάζει κάποιος και "Μπαμπης69" αν θέλει τις κάρτες. Τα leaks είναι απλά leaks. Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ γιατί έχουμε γεμίσει το θεντ με "άσχετα". https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-graphics-card-turing-launch/ Ουψ.
non-serviam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-graphics-card-turing-launch/ Ουψ. Θέλω να μου εξηγήσεις την λογική του ποστ σου. Ειλικρινά θέλω. Θα περιμένω!
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Υπήρξες ειρωνικός, και έπρεπε να απαντήσω
non-serviam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Υπήρξες ειρωνικός, και έπρεπε να απαντήσω Δυστυχώς έγραψες χαζομάρα όμως. Ακόμα και το αρχικό αρχικό μύνημα που σχολίαζα να μην διάβαζες, για να έβλεπες ότι μόνο που δεν απείλησε ότι θα μας χτυπήσει αν δεν τις πούμε 20ΧΧ, αυτό που ποσταρες είναι πάλι leak και όχι επίσημη ανακοίνωση. Όχι ότι δεν θα λέγονται έτσι, αλλά ας αφήσουμε καλύτερα τις εξυπνάδες κατά μέρους και ας δούμε την ουσία του θρεντ, που δεν είναι το όνομα των νέων. Σε κάλυψα;
prigipa_m Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Στις 10/8/2018 στις 3:31 ΜΜ, halismi είπε Χτύπησε κανείς κάτι από evga τελικά ή τσαμπα διαβάζουμε 3 σελίδες σχόλια; Εγώ αγόρασα μία κάρτα και την περιμένω να έρθει. Χθες την αγόρασα πότε θα έρθει ιδέα δεν έχω. Πάντως τα μεταφορικά μου τα χρέωσαν 16 Ευρώ και η αγορά έγινε μέσω Paypal δεν μου έδιναν κατευθείαν αγορά μέσω κάρτας.
halismi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε Εγώ αγόρασα μία κάρτα και την περιμένω να έρθει. Χθες την αγόρασα πότε θα έρθει ιδέα δεν έχω. Πάντως τα μεταφορικά μου τα χρέωσαν 16 Ευρώ και η αγορά έγινε μέσω Paypal δεν μου έδιναν κατευθείαν αγορά μέσω κάρτας. Εάν σου είναι εύκολο να μας ενημερώσεις για το πότε θα την παραλάβεις; Σε ευχαριστώ!
prigipa_m Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, halismi είπε Εάν σου είναι εύκολο να μας ενημερώσεις για το πότε θα την παραλάβεις; Σε ευχαριστώ! 21 Αυγούστου λένε ημερομηνία παράδοσης με την TNT. Οπότε 5 εργάσιμες ημέρες θέλει.
prigipa_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά ήρθε σήμερα στις 21 του μηνός όπως είχαν πει. Τι γίνεται τώρα με την εγγύηση. Η κάρτα έχει 3 χρόνια εγγύηση. Με επέκταση 2 χρόνων δηλ. συνολικά 5 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 25.62 Ευρώ. Με επέκταση 7 χρόνια δηλ. συνολικά 10 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 51.24 Ευρώ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από prigipa_m 1
halismi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, prigipa_m είπε Πραγματικά ήρθε σήμερα στις 21 του μηνός όπως είχαν πει. Τι γίνεται τώρα με την εγγύηση. Η κάρτα έχει 3 χρόνια εγγύηση. Με επέκταση 2 χρόνων δηλ. συνολικά 5 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 25.62 Ευρώ. Με επέκταση 7 χρόνια δηλ. συνολικά 10 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 51.24 Ευρώ. Μια χαρά φίλε μου καλορίζικη και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
stavros750 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, prigipa_m είπε Πραγματικά ήρθε σήμερα στις 21 του μηνός όπως είχαν πει. Τι γίνεται τώρα με την εγγύηση. Η κάρτα έχει 3 χρόνια εγγύηση. Με επέκταση 2 χρόνων δηλ. συνολικά 5 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 25.62 Ευρώ. Με επέκταση 7 χρόνια δηλ. συνολικά 10 χρόνια η τιμή ανέρχεται στα 51.24 Ευρώ. Εγώ προσωπικά στην 1060 6αρα που είχα αγοράσει έβαλα την 10έτη εφόσον είχε 32 ή 36 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς. Θεωρώ η 10ετη δεν αξίζει.Τα +2 χρόνια όμως είναι μια τίμια λύση καθαρά για μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία σε περίπτωση πώλησης στο μέλλον. Μόνο έτσι θεωρώ έχει βάση,οπότε με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχεις στο μυαλό σου κάνεις και την απαραίτητη επιλογή για σένα. Σημείωση:Η επέκταση εγγύησης γίνεται μόνο τον πρώτο μήνα αγοράς,μετά καταργείται ως επιλογή. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από stavros750
prigipa_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, stavros750 είπε Εγώ προσωπικά στην 1060 6αρα που είχα αγοράσει έβαλα την 10έτη εφόσον είχε 32 ή 36 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς. Θεωρώ η 10ετη δεν αξίζει.Τα +2 χρόνια όμως είναι μια τίμια λύση καθαρά για μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία σε περίπτωση πώλησης στο μέλλον. Μόνο έτσι θεωρώ έχει βάση,οπότε με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχεις στο μυαλό σου κάνεις και την απαραίτητη επιλογή για σένα. Σημείωση:Η επέκταση εγγύησης γίνεται μόνο τον πρώτο μήνα αγοράς,μετά καταργείται ως επιλογή. Μου γράφει για 90 μέρες. Οπότε μου έχουν μείνει άλλες 83 από την ημερομηνία αγοράς.
stavros750 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, prigipa_m είπε Μου γράφει για 90 μέρες. Οπότε μου έχουν μείνει άλλες 83 από την ημερομηνία αγοράς. Είτε θυμάμαι λάθος,είτε ήταν διαφορετικές οι συνθήκες στην δική μου λόγω μοντέλου είτε αγοράς από Caseking αν και ήταν official retailer. Τέσπα,η ουσία είναι το χρονοδιάγραμμα που έχεις στο μυαλό σου,προσωπικά αν ξαναεπελεγα,θα απερριπτα εντελώς την προοπτική της 10αρας και θα καλοσκεφτόμουν την 5άρα. Βέβαια αναλογικά τα ποσά έχουν δοθεί για την κάρτα, ο χρήστης μπορεί να πει yolo βάζω 10αρα(όπως είχα κάνει εγώ 310 καρτα +καμία 35αρια η εγγύηση) αλλά είναι καθαρά προσωπική επιλογή, δεν υπάρχει λάθος και σωστό.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, stavros750 είπε μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία σε περίπτωση πώλησης στο μέλλον. Αυτο με την μεταπωληση πως ακριβως λειτουργει αφου η παραγγελια υπαρχει μεσα στο λογαριασμο σου και στο ονομα σου σε επομενο ατομο?
stavros750 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτο με την μεταπωληση πως ακριβως λειτουργει αφου η παραγγελια υπαρχει μεσα στο λογαριασμο σου και στο ονομα σου σε επομενο ατομο? Μπήκα τώρα πρόχειρα και είδα ότι μπορείς να αλλάξεις όλα σου τα στοιχεία που έχει καταχωρίσει στο evga profile οπότε δεν έχεις θέμα. Τώρα αν είναι registered και άλλα parts που διαθέτεις πχ Evga PSU,νομίζω μπλέκεται πολύ το σκηνικό. Edit:Βέβαια από ότι βλέπω και πρόσεξα καλύτερα την ερώτηση σου,όντως έχει κρατήσει αποδείξεις με το όνομα μου,διεύθυνση κτλπ. Στην περίπτωση αυτή το πολύ πολύ κρατάς συνεχή επικοινωνία με τον αγοραστή σε περίπτωση που συμβεί και χρειαστεί ενα RMA,αν δεν δέχεται με αλλαγή στοιχείων το RMA. Edit2:Χρήσιμο link:https://www.reddit.com/r/EVGA/comments/8mf37u/psa_new_rma_policy_never_register_with_evga/ Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από stavros750 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα