Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 1030 κρίμα δεν έχει προσφορά. 84 ευρώ (συν μεταφορικά εάν υπάρχουν) με τιμή εκκίνησης στο skroutz 90  με τα μεταφορικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει σε αρκετα καλη τιμη 1080,1080ti 1070 κλπ οποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει....

η νεα γενια παει για δεκεμβρη οπως πανε να κανουν το launch

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα τα μεταφορικα ειναι ή 12 ή 21ευρω απο προηγουμενα ατομα που ειχαν αγορασει πιο παλια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αν θυμαμαι καλα τα μεταφορικα ειναι ή 12 ή 21ευρω απο προηγουμενα ατομα που ειχαν αγορασει πιο παλια.

19

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε 10 μέρες ανακοινώνουν νέα αρχιτεκτονική . Λάθος η αγορά 1080 κάρτας αυτή την περίοδο κατά την ταπεινή αποψή μου

• Like 2
Δημοσ.

Damn!Είμαι εξωτερικό,αν ήμουν Ελλάδα (που θα είμαι σε λιγότερο από ένα μήνα) θα την έπαιρνα αμέσως την 1080!
Ελπίζω και τότε να παίζει κάτι!

Δημοσ.

Επικρατεί η φήμη ότι υπάρχει stock σε 1070-1080 και θα πρέπει να φύγει πριν η επόμενη γενιά βγει στα ράφια. Άρα πιθανότατα να έχουμε και άλλες μειώσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Κλασσικές εκπτώσεις λίγο πριν την παρουσίαση νέας σειράς, aka η χειρότερη περίοδος να αγοράσεις. ΙΜΟ. 

Εκτός αν οι νέες κάρτες έχουν σχετικά προσιτές τιμές η αγορά μιας "παλιάς" 1080 σε χαμηλή τιμή νομίζω εξακολουθεί να είναι ευκαιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...