madtheo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Αυτοί που κλείνουν business χρησιμοποιώντας τους πόντους από το bonus πρόγραμμα της τράπεζας ...πιάνονται ή ανήκουν στην "τσοκαρία"? 😛 Εξαρτάται την τράπεζα! Δεν θα γίνουμε ένα και με την πλέμπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, madtheo είπε Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Το κινητό αυτό είναι για όσους θέλουν το καλύτερο! Για όσους πετούν με Business Class και δεν κλείνουν 1 χρόνο νωρίτερα εισιτήρια στην Ryan Air. Τα παιδάκια ας πάρουν κανένα honor και κανένα OnePlus που είναι μια χαρά τίμια. Όποιος γκρινιάζει για τιμές κλπ (που εδώ που τα λέμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι τουλάχιστον 300 ευρώ κάτω) πολύ απλά η συσκευή δεν απευθύνεται σε αυτόν. Πάμε παρακάτω! Άσχετο άλλα μιας και μιλάς για εισιτήρια Business Class και Ryan Air, ε δεν θα κλείσω και Business εισιτήρια άμα θέλω να κάνω 1 ώρα πτήση. Θα μπω σε μια φτηνή εταιρία 1 μήνα πιο πριν και θα κλείσω ένα φτηνό. Αν είναι να πετάξεις ώρες ολόκληρες τότε αλλάζει το θέμα έτσι για τα πρακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, nekrik είπε Γιατί όχι? Σου πουλάει ουσιαστικά χειρότερο SOC overall σε σχέση με το sd 845, σε μεγαλύτερη τιμή. Μαγκιά της , αφού το παίρνει ο κόσμος ! Μαγκιά της σίγουρα μιας και με τα exynos βγάζει και μεγαλύτερο κέρδος από τα άλλα που περνει από Qualcomm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Βλαχάρες Βλαχάρες ουυυυυ μου θέλετε και ναυαρχίδα....ου βλαχες που ούτε μια business class θέση στην katar airways δεν είστε ικανοί να κλείσετε την προηγούμενη του ταξιδιού σας!!! Βλαχες αφήστε εμάς την αφρόκρεμα να παίρνουμε τέτοια κινητά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Just now, dimoskoutr said: Βλαχάρες Βλαχάρες ουυυυυ μου θέλετε και ναυαρχίδα....ου βλαχες που ούτε μια business class θέση στην katar airways δεν είστε ικανοί να κλείσετε την προηγούμενη του ταξιδιού σας!!! Βλαχες αφήστε εμάς την αφρόκρεμα να παίρνουμε τέτοια κινητά!!! Με q φίλε μου, με q.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Βλαχάρες Βλαχάρες ουυυυυ μου θέλετε και ναυαρχίδα....ου βλαχες που ούτε μια business class θέση στην katar airways δεν είστε ικανοί να κλείσετε την προηγούμενη του ταξιδιού σας!!! Βλαχες αφήστε εμάς την αφρόκρεμα να παίρνουμε τέτοια κινητά!!! Μου θύμησες το παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Με q φίλε μου, με q.... Σωστοόοοοοοοοος... Από βουτιά στην θάλασσα με οπίσθια να κυκλοφορούν εδώ αριστερά δεξιά στην παραλία τι να κάνω ο άνθρωπας.... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ομολογουμένως ειναι ένα πλήρης τελεφωνο για το 2018-2019.τα εχει ολα,καλη μπαταρια, καλη καμερα, jack ,θύρα, οθοναρα(αν και λιγο μεγαλη για εμενα) 128gb χόρο.πραγματικα εχει τα παντα.βεβαια με τετοια τιμή δεν ειναι για όλους!!!ας το χαίρονται λοιπόν αυτοί που θα το πάρουν!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OLDjunior Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Med_ss_ είπε Ε ναι.. Συγγνώμη φιλαράκι μου, απλά.. *κατεβάζετε.. Με αγάπη ❤ Εγώ σκιαχτικα λίγο με το : ‘το παίζω αυτή την στιγμή ‘. Αλλά ήταν λόγο κεκτημένης ταχύτητας .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 https://9to5mac.com/2018/08/09/samsung-galaxy-note-9-vs-iphone-x/ Αναμενόμενο βέβαια μιας και δεν άλλαξαν και τίποτα σε σχέση με τα S9, S9+... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluedive Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια συσκευη. Το Dex χωρις βαση, την μεγαλυτερη μπαταρια και την καλυτερη καμερα με μεταβλητο διαφραγμα τα χρειαζομαι οπωσδηποτε. Αναμονη εως τις γιορτες που θα εχει πεσει 200Ε καινουργιο και αγορα ως μεταχειρισμενο απο καποιον πορωμενο εδω μεσα που θα τρεξει σαν ζομπι να σκασει το 1000αρικο για να πουλαει (και καλα) μουρη με το κιτρινο πενακι που κατα τα αλλα δεν θα χρησιμοποιει ποτε. Ετσι εγω σαν κατοχος Note 8 θα μπορεσω να αναβαθμισω με βαση την λογικη πληρωνοντας μια διαφορα το πολυ 250Ε. Οχι ασχημα. Τρεξτε να προπαραγγειλετε παιδια. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Bluedive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Προσωπικα για μενα η σειρα Note ειναι η καλυτερη προταση της αγορας με android λειτουργικο.. και εξηγουμαι.. Ειναι το πληρεστερο καθως αποτελει flagship της Samsung και μαζι με το S-pen και τις λειτουργιες του ειναι απλα λογος αγορας καθως κανεις αλλος δε το εχει παει εκει με το android.. Το S-pen ειναι απιστευτα geeky και προσωπικα το λειτουργουσα συνεχεια οταν ειχα Note.. Συμφωνω πως ειναι πολλα τα λεφτα αλλα οταν μιλας για το ισως πιο δυνατο smartphone εκει εξω τοτε πληρωνεις και αναλογα. Βεβαια αυτο το "αναλογα" ηταν χαμηλοτερο τα προηγουμενα χρονια αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.. Επισης το ενσωματωμενο DEX που εχει σιγουρα παλι το κανει πολυ ελκυστικοτερο. Νομιζω πως θα εβγαζε περισσοτερο νοημα αν γινοταν αυτο που διαβασα προ λιγων ημερων.. Δηλαδη να συγχωνευτει η σειρα S με τη σειρα Note... Απλα δε βρισκω λογο να παει καποιος στο S εφοσων ξερει οτι Note = S + S-pen !! Και βγαζει πολυ περισσοτερο νοημα σαν αγορα (βλεπε σειρα 2 του ποστ μου)!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 minutes ago, KAKADI said: Προσωπικα για μενα η σειρα Note ειναι η καλυτερη προταση της αγορας με android λειτουργικο.. και εξηγουμαι.. Ειναι το πληρεστερο καθως αποτελει flagship της Samsung και μαζι με το S-pen και τις λειτουργιες του ειναι απλα λογος αγορας καθως κανεις αλλος δε το εχει παει εκει με το android.. Το S-pen ειναι απιστευτα geeky και προσωπικα το λειτουργουσα συνεχεια οταν ειχα Note.. Συμφωνω πως ειναι πολλα τα λεφτα αλλα οταν μιλας για το ισως πιο δυνατο smartphone εκει εξω τοτε πληρωνεις και αναλογα. Βεβαια αυτο το "αναλογα" ηταν χαμηλοτερο τα προηγουμενα χρονια αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.. Επισης το ενσωματωμενο DEX που εχει σιγουρα παλι το κανει πολυ ελκυστικοτερο. Νομιζω πως θα εβγαζε περισσοτερο νοημα αν γινοταν αυτο που διαβασα προ λιγων ημερων.. Δηλαδη να συγχωνευτει η σειρα S με τη σειρα Note... Απλα δε βρισκω λογο να παει καποιος στο S εφοσων ξερει οτι Note = S + S-pen !! Και βγαζει πολυ περισσοτερο νοημα σαν αγορα (βλεπε σειρα 2 του ποστ μου)!! Και γω συμφωνώ πως για το κοινό των μεγάλων συσκευών, είναι η καλύτερη επιλογή. Θα προτιμούσα βέβαια να το κυκλοφορήσει με την τελευταία έκδοση του android αλλά ...samsung είναι αυτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Από πότε τα heatpipes θεωρούνται watercooling; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 minutes ago, NT1G said: Από πότε τα heatpipes θεωρούνται watercooling; 🤔 Ε, είναι πιο "πιασάρικο" σαν λέξη! 😛 Όπως και οι "4-6 ημέρες αυτονομίας" στα νέα smartwatches... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα