Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, DJTaurus είπε Π πάλι Π πάλι οε οε, Π πάλι Π πάλι οε οε!!!! Πω πω πω πω πω πω τι Τ ήταν αυτό!! Galaxy Note 9 Benchmarked: iPhone X Is Still Faster Γιατι βλεπω οτι το oneplus 6 των 450 ευρω ειναι καλυτερο και απο note 9 και απο iphone x? Εκει ειναι το αστειο. Τουλαχιστον στο 3d mark. Στο single multi εβαλα παραπανω benchmarks εχουν μια διαφορα 200-300 ποντων ο 9810 με τον A11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, qwerty99 είπε Πάντως ακόμα καμία σχετική ανακοίνωση στο site τους. Ισχύει κανονικά... Κάνε μια ερώτηση σε ένα κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Προσωπικα εγω φετος δεν θα τιμηθω την σειρα Note9 γιατι εχω δωσει ηδη 1000ευρω στην samsung για το Note 8 και ακομα ειναι μια χαρα δεν με απασχολει και τοσο το ασυρματο πενακι για τις φωτογραφιες για τον ελεχο της μουσικης κλπ. Εχω και το S9 και απλα αυτο τον μηνα θα παρω το S9Plus που στην ουσια ειναι ενα S9PLUS χωρις πενακι Τωρα για τα χριστουγεννα μπορει να μ το φερει δωρο ο αγιος βασιλης οταν θα πεσει η τιμη του καμια 350ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Οι χρηματιστές του φόρουμ δεν θα σχολιάσουν τη βουτιά της μετοχής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pekolo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 6:40 ΜΜ, xaratsi είπε 1300 ευρώ για κινητό τηλέφωνο Ξέφυγαν τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, gdriver είπε τα καλλίτερα της ακριβής σειράς Ok.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Αχ νιάτα μου Αγορά Note2 πριν 4 φορές επισκευή οθόνη μετά έκαψε Αγορά Note4 3 φορές επισκευή οθόνη Το πουλήσα Στο δρόμο όλη μέρα είχα και δεύτερο κινητό δεν έβγαζαν μέρα Αγόρασα ένα Xiaomi πέφτει ξανά πέφτει βαραει (μηχανικός) το ρίχνω σε λάδια το πετάω δεξιά αριστερά (Μην μου έλθουν οι έξυπνοι επιστημών να μου πουν ότι θα έπρεπε να το προσεχω) Δόξα τον Θεό ακόμα δουλεύει Μάλιστα σε σύγκριση με το Note5 φίλου θα έλεγα εκτός της κάμερας δεν έχουν καμία άλλη διαφορά σε δύναμη Εγώ με γυμνό μάτι δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα οθόνης Και ούτε βλέπω διαφορά στο ποσό γρήγορα ανοίγει μια εφαρμογή Συγκρίνοντας το ένα με το άλλο Και 1300€ Δεν είναι ότι δεν τα έχω Τα βρίσκω πολλά για μια συσκευή τσέπης και μάλιστα στην πτώση τρέχα γυρεύε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, oktanio είπε Αχ νιάτα μου Αγορά Note2 πριν 4 φορές επισκευή οθόνη μετά έκαψε Αγορά Note4 3 φορές επισκευή οθόνη Το πουλήσα Στο δρόμο όλη μέρα είχα και δεύτερο κινητό δεν έβγαζαν μέρα Αγόρασα ένα Xiaomi πέφτει ξανά πέφτει βαραει (μηχανικός) το ρίχνω σε λάδια το πετάω δεξιά αριστερά (Μην μου έλθουν οι έξυπνοι επιστημών να μου πουν ότι θα έπρεπε να το προσεχω) Δόξα τον Θεό ακόμα δουλεύει Μάλιστα σε σύγκριση με το Note5 φίλου θα έλεγα εκτός της κάμερας δεν έχουν καμία άλλη διαφορά σε δύναμη Εγώ με γυμνό μάτι δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα οθόνης Και ούτε βλέπω διαφορά στο ποσό γρήγορα ανοίγει μια εφαρμογή Συγκρίνοντας το ένα με το άλλο Και 1300€ Δεν είναι ότι δεν τα έχω Τα βρίσκω πολλά για μια συσκευή τσέπης και μάλιστα στην πτώση τρέχα γυρεύε Τα είπες όλα. Και εγώ πήρα ένα Redmi note 5 μετά από Galaxy s9+ και έπαθα πλάκα. Θύματα μάρκετινγκ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, oktanio είπε Αχ νιάτα μου Αγορά Note2 πριν 4 φορές επισκευή οθόνη μετά έκαψε Αγορά Note4 3 φορές επισκευή οθόνη Το πουλήσα Στο δρόμο όλη μέρα είχα και δεύτερο κινητό δεν έβγαζαν μέρα Αγόρασα ένα Xiaomi πέφτει ξανά πέφτει βαραει (μηχανικός) το ρίχνω σε λάδια το πετάω δεξιά αριστερά (Μην μου έλθουν οι έξυπνοι επιστημών να μου πουν ότι θα έπρεπε να το προσεχω) Δόξα τον Θεό ακόμα δουλεύει Μάλιστα σε σύγκριση με το Note5 φίλου θα έλεγα εκτός της κάμερας δεν έχουν καμία άλλη διαφορά σε δύναμη Εγώ με γυμνό μάτι δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα οθόνης Και ούτε βλέπω διαφορά στο ποσό γρήγορα ανοίγει μια εφαρμογή Συγκρίνοντας το ένα με το άλλο Και 1300€ Δεν είναι ότι δεν τα έχω Τα βρίσκω πολλά για μια συσκευή τσέπης και μάλιστα στην πτώση τρέχα γυρεύε Αναρωτιέμαι τι βασανιστήρια να έκανες στα κινητά σου γενικά.. Μόλις τώρα, charalampos21 είπε Τα είπες όλα. Και εγώ πήρα ένα Redmi note 5 μετά από Galaxy s9+ και έπαθα πλάκα. Θύματα μάρκετινγκ είμαστε Συγκρίνεις το Redmi Note 5 με το S9+ ; Σοβαρά τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ε ναι κάνει τα ίδια πράγματα με 300-400€ λιγότερα 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Med_ss_ είπε Αναρωτιέμαι τι βασανιστήρια να έκανες στα κινητά σου γενικά.. Συγκρίνεις το Redmi Note 5 με το S9+ ; Σοβαρά τώρα; Να σε κεράσω ένα καφέ να στα βάλω δίπλα δίπλα Και να μου πεις εσύ αν δεις γενικά τι διαφορά έχουν Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να για τα χρήματα που καλύτερα να τα δώσω σε κάτι άλλο αυτά τα λεφτά Μπορείς μάλιστα να πας σε ένα κατάστημα Πλαίσιο να τα βάλεις διπλα δίπλα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Med_ss_ είπε Συγκρίνεις το Redmi Note 5 με το S9+ ; Σοβαρά τώρα; 11 εμείς, 11 αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomiq Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Οι λόγοι αυτών των τιμών είναι τα χρηματιστήρια της Σεούλ και της Νέας Υόρκης και όπου αλλού. Κεράκι στην μήλο εταιρία θα πρέπει να ανάβουν κάθε πρωί, και η Samsung, και όποιος άλλος κάνει τα ίδια μ'αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatevo9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, charalampos21 είπε Τα είπες όλα. Και εγώ πήρα ένα Redmi note 5 μετά από Galaxy s9+ και έπαθα πλάκα. Θύματα μάρκετινγκ είμαστε Πέθανα. Έκλαψα, πως το λένε;;; Redmi note 5 με s9 plus?? Ακούει κανείς;;;; κι αν ακούσει γιατί δεν έρχεται με κιλοτιναααα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Όταν κάποιος βρίσκει ίδια τα redmi note 5 και s9 plus σημαίνει απλά ότι ποτέ δεν χρειαζόταν το s9 plus. Γενικά, ελάχιστοι χρειάζονται πραγματικά τις ακριβές συσκευές που αγοράζουν. 20 ώρες πριν, Med_ss_ είπε Ή παίρνεις άλλο του χρόνου, πουλώντας το Note 9.. Μου φαίνεται υπερβολή, ίσως σε κάποιους χρειάζεται αλλά εννοούσα ότι την πλειοψηφία μπορεί να την καλύψει για 3-4 χρόνια άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα