Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν γινεται να ηταν το ιδιο κακο με παλια γιατι τοτε θα εχανε ποσες πωλησεις,αρα οπως καταλαβαινεις δεν την συμφερει να το αφηνει οπως παλια. Το ίδιο λέμε. Ο λόγος που θα έχανε σε πωλήσεις θα ήταν λόγω κακής εμπειρίας χρήσης. Προφανώς και η όποια βελτίωση στην εμπειρία χρήσης γίνεται επειδή σε άλλη περίπτωση θα χάσουν σε πωλήσεις.
gdriver Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Med_ss_ είπε Τι ακριβώς εννοείς με το top notch flagship..;; τα καλλίτερα της ακριβής σειράς
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Το ένα όμως κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν... Η όλη ιστορία με τα benchmarks έχει να κάνει με το "γαμώτο" κυρίως και όχι για διαφορές στην πράξη. Ειδικά αν είσαι και λίγο gadget-άκιας, θέλεις όταν αγοράζεις μια νέα συσκευή (ειδικά όταν κοστίζει τόσο) να είναι ο,τι καλύτερο και γρηγορότερο κυκλοφορεί. Σκέψου πως ο Α12 είναι ήδη έτοιμος! 4 μήνες διαφορά έχουν στο S9 μπήκε ο 9810. Το note 9 είναι απαράδεκτο που βάζουν τον ίδιο με τον s9.
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Επειδή έχω αγοράσει το S9 στην γυναίκα μου σε καθημερινή χρήση δεν έχω δει διαφορά στην απόδοση, μπορείς να μου πεις εσύ που είδες διαφορά για να το κοιτάξω; Στα πάντα. Απλή περιήγηση στα μενού, άνοιγμα εφαρμογών, κλείσιμο και επιστροφή στη home screen, περισσότερα και πιο σταθερά fps στα transitions κλπ. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από kirileman
Plapoutas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Στα πάντα. Απλή περιήγηση στα μενού, άνοιγμα εφαρμογών, κλείσιμο και επιστροφή στη home screen, περισσότερα και πιο σταθερά fps στα transitions κλπ. Δεν έχω δει πραγματικά καμία διαφορά, σε αυτά που αναφέρεις. Ασφαλώς παίζει και ρόλο τι έχει εγκαταστημένο η συσκευή, γιατί υπάρχουν και εφαρμογές που μόνο καλό δεν κάνουν σε μία συσκευή.
iwnas28 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Για να ικανοποιήσει τον πελάτη που θα δώσει τόσα χρήματα για να το πάρει, ώστε να "νιώσει" πως αγόρασε το πιο σύγχρονο (αυτή τη στιγμή) phablet της αγοράς! Δες την περσινη πρωτια της LG με το V20 ,το πρωτο κινητο με oreo out of the box κ θα καταλαβεις γτ μερικες δεν ειναι η καλυτερη επιλογη να παρεις τη νεα εκδοση αντροιντ day one. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε 3)Εμπειρια χρησης και Touchwiz(δηλαδη bloatware με ποσες εξτρα διπλο εφαρμογες)δεν πανε μαζι.Αν την ενδιεφερε πραγματικα η εμπειρια χρησης του κοσμου θα εβγαζε τις συσκευες της με stock android οπως η Google. Ειναι ουτως ή αλλως και απο τα selling point των κινητων της Google αυτο(οπως και οι αναβαθμισεις για 3χρονια). Aν εβαζε stock android θα εχανε σχεδον ολα τα features. Καλο το stock android απο αποψη ταχυτητας αλλα δεν θα ειχε νοημα σε μια συσκευη note.
thomasG4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δες την περσινη πρωτια της LG με το V20 ,το πρωτο κινητο με oreo out of the box κ θα καταλαβεις γτ μερικες δεν ειναι η καλυτερη επιλογη να παρεις τη νεα εκδοση αντροιντ day one. Aν εβαζε stock android θα εχανε σχεδον ολα τα features. Καλο το stock android απο αποψη ταχυτητας αλλα δεν θα ειχε νοημα σε μια συσκευη note. Τώρα σοβαρά συγκρίνεις την LG που τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο με τη Samsung; Προφανώς η LG δεν είχε μεγάλο αριθμό developer για να δουλέψει πάνω στο Oreo και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Η Samsung είναι πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών. Έχει και τα resources, αλλά και τη συνεργασία με τη Google για να μπορέσει να δουλέψει μήνες πριν και να έχει έτοιμο αποτέλεσμα και με καλές επιδόσεις. Άλλωστε φέτος η Google το έδειξε έμπρακτα αυτό με τη day one κυκλοφορία του Android Pie σε αρκετά κινητά. Το θέμα είναι καθαρά marketing. Απλά θέλει να προωθήσει περισσότερο το S10 (αυτό πουλάει πιο πολύ), δίνοντας του κατευθείαν το Android 9 και παράλληλα θα δώσει λιγότερα updates στο Note 9, ωθώντας τους χρήστες να πάρουν το καινούριο Note. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από thomasG4
scarver Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, GoMaR είπε Το note 4 έχει αρχίσει να τα παίζει...νομίζω ότι το 9 είναι το επόμενο μου και λόγω μπαταρίας. 1000€ είναι πολλά άλλα επειδή είμαι και ανυπόμονος μπορεί και να τα σκασω.. Έχω κ εγώ note 4 είναι ακόμα απροβλημάτιστο, το αβαντάζ είναι η αποσπώμενη μπαταρία.Με μια δεύτερη μπαταρία μαζί απογειώνεται η αυτονομία της συσκευής όταν είμαι στο δρόμο όλη μέρα.
Istros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 φοβερη συσκευη και χωρις notch.Και με δωρο το μολυβι!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Τώρα σοβαρά συγκρίνεις την LG που τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο με τη Samsung; Προφανώς η LG δεν είχε μεγάλο αριθμό developer για να δουλέψει πάνω στο Oreo και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Η Samsung είναι πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών. Έχει και τα resources, αλλά και τη συνεργασία με τη Google για να μπορέσει να δουλέψει μήνες πριν και να έχει έτοιμο αποτέλεσμα και με καλές επιδόσεις. Άλλωστε φέτος η Google το έδειξε έμπρακτα αυτό με τη day one κυκλοφορία του Android Pie σε αρκετά κινητά. Το θέμα είναι καθαρά marketing. Απλά θέλει να προωθήσει περισσότερο το S10 (αυτό πουλάει πιο πολύ), δίνοντας του κατευθείαν το Android 9 και παράλληλα θα δώσει λιγότερα updates στο Note 9, ωθώντας τους χρήστες να πάρουν το καινούριο Note. Το ενδεχόμενο να υπάρχουν στοκ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες-εκατομμύρια συσκευές οι οποίες κατασκευάστηκαν πριν να ολοκληρωθεί το development του Android 9 + η επιπλέον προσαρμογή των apps της Samsung στην νέα αυτή έκδοση... δεν παίζει ε?🙄 Είναι πιο εύκολο και σαφώς πιο safe να το διαθέσει με το Android 8 που ήδη έχει ελέγξει και να διαθέσει το 9 ως update, ακόμη κι αν το 9 το είχε ήδη έτοιμο. Μετά το φιάσκο του Note 7 δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει ξανά η Samsung Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από VChris
thomasG4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, VChris είπε Το ενδεχόμενο να υπάρχουν στοκ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες-εκατομμύρια συσκευές οι οποίες κατασκευάστηκαν πριν να ολοκληρωθεί το development του Android 9 + η επιπλέον προσαρμογή των apps της Samsung στην νέα αυτή έκδοση... δεν παίζει ε?🙄 Είναι πιο εύκολο και σαφώς πιο safe να το διαθέσει με το Android 8 που ήδη έχει ελέγξει και να διαθέσει το 9 ως update, ακόμη κι αν το 9 το είχε ήδη έτοιμο. Μετά το φιάσκο του Note 7 δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει ξανά η Samsung Οχι, γιατί όπως είπα η Google συνεργάζεται για μήνες με τους κατασκευαστές πριν τη επίσημη κυκλοφορία του Android 9 για να έχουν έτοιμες εκδόσεις κοντά στο επίσημο release. Δεν αρχίζει δηλαδή η κάθε εταιρία το development όταν γίνει release ο κώδικας στην AOSP, αλλά μήνες πριν. Τώρα γιατί ο κάθε κατασκευαστής αργεί να δώσει update ή να κάνει release το καινούριο κινητό με την πιο πρόσφατη έκδοση είναι καθαρά θέμα της εταιρίας. Η Samsung το κάνει καθαρά για λόγους marketing. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από thomasG4
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Οχι, γιατί όπως είπα η Google συνεργάζεται για μήνες με τους κατασκευαστές πριν τη επίσημη κυκλοφορία του Android 9 για να έχουν έτοιμες εκδόσεις κοντά στο επίσημο release. Δεν αρχίζει δηλαδή η κάθε εταιρία το development όταν γίνει release ο κώδικας στην AOSP, αλλά μήνες πριν. Τώρα γιατί ο κάθε κατασκευαστής αργεί να δώσει update ή να κάνει release το καινούριο κινητό με την πιο πρόσφατη έκδοση είναι καθαρά θέμα της εταιρίας. Η Samsung το κάνει καθαρά για λόγους marketing. Ναι... μήνες πριν. Ήταν έτοιμο από πέρυσι το 9 και η Samsung το κωλοβάραγε τόσους μήνες...
Chris_BMW Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Οι διαφορές είναι πολύ μικρές IPhone x S9 με exynos O 845 ξεφεύγει στο antutu λόγω εξαιρετικής gpu αλλά χάνει σε single score. Αυτό που ποστάρεις είναι ο καινούργιος επεξεργαστής της Samsung που θα φοράει το s10 .. Τώρα το s9 με exynos έχει Single κάπου στα 3750 και Multi κάπου στα 8800...
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε Αυτό που ποστάρεις είναι ο καινούργιος επεξεργαστής της Samsung που θα φοράει το s10 .. Τώρα το s9 με exynos έχει Single κάπου στα 3750 και Multi κάπου στα 8800... Οχι φιλε μου ο 9810 ειναι γραφει g956 ειναι το s9+. Και ενα ακομα απο 16 μαιου. Ο νεος exynos ακομα δεν εχει βγει geekbench score. http://browser.geekbench.com/v4/cpu/8296601
DJTaurus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Π πάλι Π πάλι οε οε, Π πάλι Π πάλι οε οε!!!! Πολυεργαλείο από τα lidl Galaxy Note 9 Benchmarked: iPhone X Is Still Faster Από Σεπτέμβρη οι 3ις νέοι καβαλάρηδες της Apple θα τους εξαφανίσουν από τον χάρτη. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από DJTaurus 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα