Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνεις οπτικά κατι πολύ ευκολα αν δεν τις έχεις δίπλα. Ο πιο εύκολος τρόπος να τις ξεχωρίσεις είναι αφού την φορέσεις στο τηλ, να την πιέσεις με το χέρι σου στο άνω μέρος της εγκοπης με την οθόνη. Αν πιέζεται πολύ μεσα είναι ψεύτικη, η αυθεντική που έχω δεν πιέζεται καθολου σαν να είναι hard. Μια άλλη διέξοδος είναι να δεις περιμετρικά αν έχει μια γραμμή που προέρχεται από την ένωση της σιλικόνης. Στην αυθεντική δεν φαίνεται καμία γραμμή. Γενικά πάντως και οι δυο είναι πολύ κοντά.

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

Θα το δω .Γενικα για σιλικονη την περιμενα ποιο μαλακη γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι πλαστικη θηκη παρα σιλικονης

Δημοσ.

οι μουφες εχουν πολυ κακη ενωση περιμετρικα. αν δεις δλδ περιμετρικα να ναι η θηκη σαν 2 κομματοα σιλικονης ενωμενα, με μια γραμμη αυελη να προεξεχει λιγακι και να σε στεναχωρει στο πιασιμο ειναι μουφα. επισης η μουφα θα κοπει μεσα σε λιγες βδομαδες 

Δημοσ.

Εγω αυτη που εχω μπορει και απο βλακεια εχει κοπει -σπασει λιγο πανω γωνια Επισης με την θηκη αυτην δυσκολα βγαινει απο την τσεπη σαν να κολλαει το κινητο.Τα ρωταω αυτα γιατι το πηρα μεταχειρισμενο και ειχε αυτην και μια ακομα μαυρη θηκη μαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...