DrLo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Θέλω απλά να άλλάξω διευθυνση στην ατομική μου επιχείρηση (μηχανικός). Τώρα η Δνση μου είναι σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα μου και θέλω να βάλω άλλο σπίτι που ανήκει στην αδελφή μου (ίδιος δήμος, μερικοί δρόμοι διαφορά) γιατί το 1ο θα νοικιαστει. Μου είπαν ότι αρκεί μια αίτηση μεταβολής (Μ2) από εδώ http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/Polites/documents_e_entipa_2/M2.pdf και μια δήλωση της αδελφής (και τώρα έτσι εχω την έδρα μου στο 1ο σπίτι) στα όσα αναγράφονται στο έντυπο Μ2, εφόσον τίποτα από τα άλλα δεν αλλάζει τα αφήνω κενά ? Συμπληρώνω δηλαδή μόνο τη νέα διευθυνση και τηλέφωνο?
Zazula Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Συμπληρώνεις τη ΔΟΥ, τσεκάρεις το ΜΕΤΑΒΟΛΗ, και συμπληρώνεις τον πίνακα α, στον πίνακα β την ημερομηνία μεταβολής, τους υποπίνακες β1 & β2, στον πίνακα δ το ΟΧΙ, και υπογράφεις. 1
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να έπεσα σε ειδικό. Τα στοιχεία της αδελφής μου και τα δικά μοτ τα συμπληρώνω στο Β2 παρότι δεν είναι μισθωτήριο, απλά μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ το χώρο αυτό (οπως έχει κάνει και τώρα η μητέρα μου με το 1ο ακίνητο)? Δε θα υπάρξει δηλαδή εκμισθωση / συμβόλαιο μίσθωσης. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από DrLo
Zazula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στον υποπίνακα β2 συμπληρώνεις μόνον τη 2η αράδα.
PapakoXII Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Σε περίπτωση που η νέα διεύθυνση-έδρα είναι σε άλλη εφορία πρέπει να προστεθεί κάτι στην αίτηση? Στην αρχή, ποια ΔΟΥ συμπληρώνω, την παλαιά ή την καινούργια και σε ποια ΔΟΥ καταθέτω την αίτηση? Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα