krispetra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ε και τι έγινε, αφού οι περισσότεροι στην Ελλάδα δίνουν οικειοθελώς όλα τους τα προσωπικά στοιχεία στα social media!!! Καλύτερα να γίνει απ τις τράπεζες η συλλογή, μην κουραζόμαστε τζάμπα!
chek2fire Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 το facebook είναι γτπ. Αν δεν υπήρχε αυτή η προαιώνια ανάγκη για γκομενιλίκι δεν θα είχε ούτε 10 χρήστες. 3
Istros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε πολύ απλά να τα ζητήσει από τους χρήστες του το 60% θα τα δήλωναν μόνοι τους!και αν τα έβαζε σαν απαραίτητο στοιχείο για νέο λογαριασμό θα τα δήλωναν όλα τα νέα μέλη. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Istros 1
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Plapoutas είπε Το τραγικό σε όλα αυτά τα σκάνδαλα είναι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση το Facebook και δίνει απλόχερα μάλιστα όλα του τα δεδομένα. Αφού έχουν οι άλλοι Facebook, ας έχω και εγώ.. 1
ppanos7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Πρέπει ο κόσμος να αρχίσει μαζικές διαγραφές λογαριασμών να δει εκεί συνεργασία. Εγώ που το έσβησα εδω και 5 χρόνια έχω πιο πολύ χρόνο για μένα. Κι εγώ το ίδιο έκανα πριν 12 χρόνια περίπου (το είχα κρατήσει για ένα χρόνο περίπου και ζούσα την ουτοπία του γαμάτου τυπά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο από την πραγματική ζωή) ΖΗΣΤΕ πέρα από τον αυτοθαυμασμό (selfies) και ΑΓΑΠΗΣΤΕ χωρίς likes !!!! ΕΠΑΦΗ χωρίς άγγιγμα δεν είναι επαφή Πάντα έχουμε την επιλογή να ζήσουμε καλύτερα μακριά από οθόνες και ψειδαισθήσεις Σχετικά με τις παρακολουθήσεις, τα προσωπικά δεδομένα κτλ, οι χρήστες έδωσαν την άδεια τους οπότε περιττή η κλάψα. Το τραγικό είναι ότι το fcb είναι γεμάτο με γαμάτους γονείς που έχουν γαμάτα παιδιά σε όλες τις προσωπικές τους στιγμές που ο καθένας μπορεί να πάρει μάτι χωρίς κόπο. Και μη μου πείτε τώρα ότι έχουν λίγους και σωστούς φίλους γιατί ο συμμαθητής που ξαφνικά μετά από 20 χρόνια εμφανίστηκε στο fcb ίσως να είχε μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο τόσα χρόνια. Το video clip που ακολουθεί, είναι τροφή για σκέψη. 1
Agony Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Το facebook ειναι σαν την ζάχαρη ολοι την κατηγορούν και ολοι την τρώνε. 1
Arkoudelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ούτε ο Σκλαβενίτης δε κάνει τέτοιες υπερπροσφορές..............
johnteki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 5:40 ΜΜ, stelios18120 είπε Γλυτωσες Μάλλον δεν γνωρίζετε για τα shadow profiles του Facebook... ακόμη και αν κάποιος δεν εχει Facebook, αυτό έχει φτιάξει προφίλ για εσένα..googlarete να δείτε λεπτομέρειες.. 1
Med_ss_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, johnteki είπε Μάλλον δεν γνωρίζετε για τα shadow profiles του Facebook... ακόμη και αν κάποιος δεν εχει Facebook, αυτό έχει φτιάξει προφίλ για εσένα..googlarete να δείτε λεπτομέρειες.. Απίστευτο..
george kesoglu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 φερτε μου σύννεφα να πεσω , κανει τετοια το facebook ??????!!!!!!! 🐏🐏🐏🐏 τι περιμενετε να σας κανουν ακομα ??????!!!!!!!!!
Med_ss_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, george kesoglu είπε φερτε μου σύννεφα να πεσω , κανει τετοια το facebook ??????!!!!!!! 🐏🐏🐏🐏 τι περιμενετε να σας κανουν ακομα ??????!!!!!!!!! Λάιβ αναμετάδοση στο σπίτι του Suckerberg την ώρα που χέζουν..
JohnyFire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 αρε γα......ριφαλο στο αυτι που θελει το φλωροgoloum
freegr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Facebook, Instagram είναι απο την ίδια εταιρία οπότε το τι διαχειρίζεται αφήστε το καλύτερα και πως διασταυρώνουν πόσοι χρήστες μεταπηδούν από την μια εφαρμογή στην άλλη, είτε διαθέτουν και τις δύο. Μετά την εξαγορά της δεύτερης όλα είναι πιθανά...
jp77s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέχρι τώρα οι τράπεζες συνεργάζονταν με το FBI και τσιμπουσαν τα στοιχεία που ηθελαν.Και ήταν και ανυποψίαστος ο κοσμάκης. Τώρα συνεργασία με το FB,το μικρό ξαδερφακι του. Θα είναι τουλάχιστον υποψιασμένοι κάποιοι. Εξέλιξη ε;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα