stefanos_th Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 απο το 2019 για νεα account θα ζητανε και σπερμα. 1
kickeight Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πάντως για εμένα αν γινόταν μια επίθεση στο facebook και σε ένα χρόνο από τώρα δεν υπήρχε δεν θα με χάλαγε καθόλου 1
evkar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 προσωπικά δεν είχα ποτέ FB ούτε twitter , αλλά στο κινητό που έχω (ένα sony τύπου "bagatell" ) γιατί δεν με αφήνει να απεγκαταστήσω πλήρως την εφαρμογή , παρά μόνο να την απενεργοποιήσω ? Δεν την θέλω βρε αδερφέ , πως να το κάνουμε. Τώρα για το αν το FB , μπορεί να έχει ή όχι πρόσβαση και στα οικονομικά σας στοιχεία , το κρίνει ο καθένας μόνος του.
Gougouftas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Παρτυ κανουν ηδη οι σκαμερς στην Νιγηρια!!! 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πρέπει ο κόσμος να αρχίσει μαζικές διαγραφές λογαριασμών να δει εκεί συνεργασία. Εγώ που το έσβησα εδω και 5 χρόνια έχω πιο πολύ χρόνο για μένα. 1
mants118 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, jokerakias είπε Έρχεται η μέρα που θα σε διαγράψω φατσοβιβλιο αλλά μέχρι τότε θα ξέρεις και την ομάδα αίματος μου...αν δεν την ξέρεις ήδη... Αν θυμάσαι πριν λίγα χρόνια ζητούσε τη βοήθεια των χρηστών του σε μετάφραση στη κάθε τοπική γλώσσα, μια από αυτές που πέτυχα ήταν και η καταχώρηση της ομάδας αίματος. Εννοείται δε πιστεύω τα κοράκια τραπεζίτες αλλά ούτε και τα κοράκια του φατσοβιβλίου που ξεπουλάει όλα τα στοιχεία των χρηστών του για χοντρό χρήμα.
Comic maniak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Να τους δωσω και το κλειδι του σπιτιου μου; 😂😂
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε Να τους δωσω και το κλειδι του σπιτιου μου; 😂😂 Δεν χρειάζεται Είναι ήδη στο εσωτερικό του σπιτιού σου.... 3
Acrobatis7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Sign up, they said... It will be safe, they said...
Comic maniak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δεν χρειάζεται Είναι ήδη στο εσωτερικό του σπιτιού σου.... Δεν εχω Facebook #Rekt😂😂 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Δεν εχω Facebook #Rekt😂😂 Γλυτωσες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Από το πιθανότατα φραγκάτος με τη βοήθεια αλγορίθμου, στο σίγουρα φραγκάτος με τη βοήθεια τραπεζικών δεδομένων. Είδαν και απόειδαν στο face το book. Γιατρός σου λέει ο αλγόριθμος, αλλά δεν έχει φράγκα για ούτε για ένα SUV. Δικηγόρος σου λέει ο αλγόριθμος, αλλά δεν έχει φράγκα ούτε για παπάκι ... η διαφήμιση στο face το book στη νέα εποχή του, κουκλάκια μου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα