Προς το περιεχόμενο

Kodiko se skliro disko sta Windows XP

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xrisimopoio Windows XP

Xeri kaneis pos boro na balo kodiko se enan apo tous sklirous diskous oste na mou zitaei kodiko otan pao na bo;An ginete akoma kalitera na apofigo na xrisimopoiiso kapoio programma.Efxaristo! :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
PGP Desctop Security dokimase to :-)

Ψάχνω κι εγώ ένα προγραμματάκι που να βάζει κωδικό σε καταλόγους των windows και κάνοντας κλικ πάνω τους να μου εμφανίζει πλαίσιο όπου θα βάζω κωδικό. Θέλω να κλειδώνει αυτόματα με την επανεκκίνηση και να υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες/κωδικούς. Επισης να έχει και ένα master password με το οποίο θα κάνω bypass όλα τα άλλα.

Δυστυχώς αυτά που κυκλοφορούν δεν μου κάνουν ακριβώς αυτό που θέλω. Επίσης ψάχνοντας στο google το παραπάνω εμφανίζονται γιαπωνέζικα sites.

Προτείνετε κάτι παιδιά γιατί χανόμαστε!!!

Δημοσ.

Random, από το δεύτερο ποστ σου:

"...Αν ασχολεισε με ΤΟΣΟ σπουδαία μυστικά (εφεύρεση φαρμάκου για AIDS, ανάλυση DNA, σχεδιασμό CPU, κλπ), αν κάποιος μπει στο σπίτι/γραφείο θα πάρει ΟΛΟ τον υπολογιστή. και όχι μονο 1 δίσκο. (πιθανον να πάρουν μαζι και εσένα, και να σε δερνουν μεχρι να πεις το password, οποτε τσαμπα το encryption)..."

Ακόμα γελάω, :) :) :) Από τις καλύτερες ατάκες!!

Δημοσ.
Παππούλη' date=' πολύ νέο σε βρίσκω στην αναζήτηση :)

Αφού η φράση "PGP Desktop Security" σε έβγαζε σε περίεργα σαιτ, δοκίμασε μόνο το "PGP" :) :) :)

Ορίστε το μωρό σου: http://www.pgp.com/products/desktop/index.html[/quote']

Έχεις ένα δίκιο, αλλά με τον πανικό που επικραττεί εδώ πού μυαλό για "λιγότερη αναζήτηση"... :-P

Προς τι το κράξιμο όμως δεν καταλαβαίνω... Anyway, εγώ δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με τέτοιου είδους ενέργειες. Όπως πολύ σωστά προαναφέρεται και σε κάποιο από τα παραπάνω links, θα δούλευα με χρήστες. Έλα όμως που υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...