UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Να αλλάξεις το S7 edge αξίζει μόνο αν πάρεις κανα S9 και πάνω. Γνώμη μου τουλάχιστον. Αλλιώς κράτα το. Έχει ακόμα ψωμί ! 1
taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 δεν ξέρω αν σε καλύπτει 100% όμως στα 500€ καλύτερη επιλογή από oneplus 6 και s9 δεν βρίσκεις. Προσωπικά θα πηγαινα στο πρώτο.
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, renovatio3 είπε κράτα το s7 edge και πήγαινε ένα Σαβ/κο με μια Ρωσιδούλα το πολύ 20 χρονών ενοικιαζόμενη... Επενδύστε σε εμπειρίες ρεεε όχι σε αντικείμενα! Φίλε σε παρακαλώ pm αν εχεις καλο μοντέλο να προτείνεις
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 13 hours ago, espressakias said: S9+ δαγκωτό. Μέχρι 500 είπε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εκανα την μετάβαση από s7e (λόγο ανωτέρας βίας βέβαια σπασμένη οθόνη και πλάτη-παρόλα αυτά λειτουργικό) σε op6 (red 8/128) αλλα έχω και την έκδοση 6/64 στα χέρια μου Αν μπορείς να διαθέσεις τα έξτρα λεφτά και δεν σου χρειάζεται ο παραπάνω χώρος από τα 64gb πηγαίνεις άφοβα προς τα εκεί εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος βρίσκεις και ένα referral code από κάπου και περνεις με ελάχιστα παραπάνω μια θήκη είτε το tempered glass της εταιρίας
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε σαν επιλογές s9 απλό ή κρατάω το s7edge ή Xiaomi mi mix2s ή op6, κάτι άλλο;
EvilEyes Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Πήγα προχθές απο s7 το απλό βέβαια στο mi mix 2s. Μέχρι στιγμής είμαι τέρμα ευχαριστημένος. Πολύ όμορφη οθόνη αν και lcd, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με κεραμική πλάτη. Top επεξεργαστής και γρήγορη μνήμη ram. Το πήρα σε λευκό από best price στα 450.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα