~mxls~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, -WISE- είπε Μate 10 Pro φίλε μου. Καμεράρα, μπαταρία που δεν έχει αντίπαλο (σε αυτό το μέγεθος, ίντσες, πάχος) ταχύτατο, οθόνη όταν και τα έβαλα δίπλα με το S9+ μου δεν είδα διαφορές σε ποιόητα. (AMOLED γαρ) και στα 460 που παίζει έχεις και υπόλοιπο και θήκες. 😛 460; σε ποιο κατάστημα;
-WISE- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Πρέπει να τα δει και από κοντά. Καλά αυτό εννοείται. Ποτέ δεν αγοράζουμε συσκευή που δεν έχουμε δει από κοντά. Για το Mate 10 Pro που λέω, το προτείνω γιατί είχα και S7 edge και Mate 10 Pro και τώρα S9+ οπότε μιλάω από προσωπική πείρα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία. Προσωπικά δεν θα πήγαινα με τίποτα σε notched συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, cabdik είπε απο παρομοια καταστηματα που εχουν και το S9 €580...!!! η επισημη τιμη Ελλ. αντιπροσωπειας = 549€...!! Άμα το πάρει από διανομέα άλλο καπέλο. Αλλά είναι 50€+ Το S9 εχει 15€+ και με πιο αξιόπιστη αντιπροσωπεία. 4 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε 460; σε ποιο κατάστημα; 465€ για την ακρίβεια και δεν είναι ότι καλύτερο το συγκεκριμένο κατάστημα (Woostore) 1
-WISE- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε 460; σε ποιο κατάστημα; Το πρώτο κατάστημα που βγάζει στο Bestprice. Και το δεύτερο για παραλαβή από το κατάστημα σε 1 έως 5 μέρες στα 476. 1
~mxls~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Έχεις δίκιο wise, τώρα το είδα. Το δεύτερο κατάστημα φαίνεται να έχει καλύτερες αξιολογήσεις. 1
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το S9 εχει 15€+ και με πιο αξιόπιστη αντιπροσωπεία. κοιτα... για τα κινητα -οφειλω να ομολογησω- οτι δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη ή οχι. ελπιζω μονο, να ειναι καλυτερη η αντιμετωπιση απο ο,τι στις τηλεορασεις της....!!! γιατι αν ειναι οπως τις τηλεορασεις, "κλαφτα χαραλαμπε"....!!!
Fronimitis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, cabdik είπε κοιτα... για τα κινητα -οφειλω να ομολογησω- οτι δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη ή οχι. ελπιζω μονο, να ειναι καλυτερη η αντιμετωπιση απο ο,τι στις τηλεορασεις της....!!! γιατι αν ειναι οπως τις τηλεορασεις, "κλαφτα χαραλαμπε"....!!! Οχι καμια σχεση. Η Samsung στα κινητα εχει υποδειγμα σερβις (smartec),και λογικα εχει το κορυφαιο σε σχεση με ολες τις αλλες μαρκες. Εγω απο S7 edge που ειχα για 2 χρονια πηγα στο S8. To S9 ωραιο αλλα χοντρο και με χαλασε.Αλλωστε μικρες οι διαφορες τους. Το S9+ τεραστιο και το Huawei P20 pro επισης.Στα Huawei P20 και P20 pro με χαλασε επισης η οθονη τους.Ισως η συνηθεια στα Samsung να φταιει ,αλλα δεν μου αρεσαν. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, cabdik είπε κοιτα... για τα κινητα -οφειλω να ομολογησω- οτι δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη ή οχι. ελπιζω μονο, να ειναι καλυτερη η αντιμετωπιση απο ο,τι στις τηλεορασεις της....!!! γιατι αν ειναι οπως τις τηλεορασεις, "κλαφτα χαραλαμπε"....!!! Προφανώς άλλο service στα κινητά και άλλο στις τηλεοράσεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το Xiaomi mi mix 2s μου είπαν φίλοι που είναι στο χώρο χρόνια και το Huawei p20 ,το p20 το είδα και δε μου άρεσε το notch ,το Xiaomi mi mix 2s το έχει δουλέψει κάποιος να μου πει; Ο φίλος που είχε και τα δύο θα μπορούσε να μας διαφωτίσει καλυτερα
renovatio3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 κράτα το s7 edge και πήγαινε ένα Σαβ/κο με μια Ρωσιδούλα το πολύ 20 χρονών ενοικιαζόμενη... Επενδύστε σε εμπειρίες ρεεε όχι σε αντικείμενα! 3
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, renovatio3 είπε κράτα το s7 edge και πήγαινε ένα Σαβ/κο με μια Ρωσιδούλα το πολύ 20 χρονών ενοικιαζόμενη... Επενδύστε σε εμπειρίες ρεεε όχι σε αντικείμενα! +1😀... επίσης δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή, δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω απ το edge οι συσκευές που αναφέρθηκαν 1
~mxls~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε το Huawei p20 ,το p20 το είδα και δε μου άρεσε το notch... Ορίζεις απ'τις ρυθμίσεις προβολής να μη φαίνεται η εγκοπή.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, teomaniacos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είχα S7 edge και άλλαξα σε xiaomi mi mix 2s για να το δοκιμάσω. Είναι πολύ καλή εναλλάκτικη Καλησπέρα φίλε ,είσαι μόνος που έκανε την αλλαγή που με ενδιαφέρει,οπότε μπορέσεις κάνε ένα αναλυτικότερο σχόλιο
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Αν έχει κάποιος άλλη πρόταση ας τη γράψει, επίσης αν έχει κάποιος το mi mix2s ας γράψει τη εμπειρία του ,επίσης δεν απορρίπτω να κρατήσω και το s7edge μιας και είναι ακόμα σα καινούργιο
georgerapp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Καλύτερη επιλογή κρατάς το δικό σου γιατί μαμαει. Δεύτερη επιλογή για κάτι πιο νέο και ΝΑΙ έχει τρομερή απόδοση στις κάμερες με άλματα εις μήκους τα τελευταία χρόνια mix2s. Τρίτη επιλογή όπως είπε σωστά φίλος mate 10 pro.συσκευαρα και από δείγματα που έχω δει αρκετά από χέρια Ελλήνων χρηστών για μένα τραβάει καλύτερα και πιο φυσικες φωτογραφίες από το 20pro. Αυτή είναι η γνώμη μου. Το καλύτερο σέρβις εν Ελλάδι το έχει η Sammy. Οπότε παίζει και το Sammy έχεις σε Sammy ξαναπάς - s9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα