Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποτε σπαμμαριζομουν με ταινιες βλεποντας 3-4 τη μερα μεχρι και το πιο ασχετο dvd της spentzos. Τα τελευταια 5 χρονια το εχω αφησει το αθλημα βλεπωντας κυριολεκτικα 3-4 το χρονο και bingarw Μονο σε σειρες οταν και εφοσον βγει καμμια καλη. Για καντε μου μια αναδρομη τι εχω αφησει πισω και τι αξιζει να δω κυκλοφοριας τελευταιας 5ετιας. Για να δωσω ενα μετρο, εχω ηδη αρχισει το καλοκαιρι βλεπωντας μεχρι στιγμης τα παρακατω, και με την σειρα που τα γραφω

Amour

Interstellar

Dunkirk

V for Vendetta (το χω ξαναδει αλλες 3 φορες βεβαια)

The Place Beyond the Pines

Fahrenheit 451 (2018)

Black Panther

The Wolf Of Wall Street

Don Jon

The Forecaster

City Of Men

Into the Wild (το χω ξαναδει εννοειται, απο τα αγαπημενα μου)

The Revenant

Birdman

Sicario

Grand Budapest Hotel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Way, Way Back

Captain America: Civil War

Doctor Strange

Avengers: Infinity War

Zootopia

Coco

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nate είπε

The Way, Way Back 

Καποτε σε μια εκδρομη με κατι φιλαρακια ειχαμε νοικιασει το the way Και the way back, Και τα ειδαμε back to back ετσι για το χαβαλε. Μετα ειδα οτι βγηκε the way, way back Και μονο απο το τιτλο εβαλα να το δω, αλλα καπου στο 10λεπτο βαρεθηκα. Με δικη σου προτροπη ισως το ξαναπαλεψω

Δημοσ.

Έχει να κάνει και με την οικογένεια που ασχολείται (όχι τελείως) το Interstellar και το Birdman.  Γι' αυτό στο πρότεινα. Λέω αυτό του 2013 με τον Steve Carrel και τον Sam Rockwell.

Δημοσ.

Ναι ξερω θυμαμαι τους πρωταγωνιστες. Νομιζω ειχα δει μεχρι ενα σημειο που πηγαιναν σε ενα σκαφος.. Μη πεις σποιλερ θα το ξαναπιασω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eoin είπε

Τop 46 all time (καλα οχι οτι αυτο σημαινει κατι απαραιτητα στις μερες μας πλεον) και δεν γνωριζα καν οτι υπαρχει. Ωραιος θενξ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...