Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αγορά από Ελλάδα. Android.

Με σειρά προτεραιότητας.

1.Καλη καμερα(αναλογικά πάντα)

2.ραμ τουλάχιστον 2gb

3.μνημη τουλάχιστον 16gb

4.Τουλαχιστον 5"

5.Dual sim

Οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα; +10ευρω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

ΜΗΝ παρεις απο Ελλαδα. Κανε μια αγορα απο Banggood και θα εχεις 2 φορες καλυτερη συσκευη.

Δυστυχώς πρέπει να γίνει άμεσα η αγορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gkar206 είπε

Δυστυχώς πρέπει να γίνει άμεσα η αγορά.

Καλύτερα να δανιστείς μια παλια συσκευη για 15 ημερες παρα να πεταξεις 100 ευρω παντως. Κοιτα και σε μεταχειρισμενα ισως. Εγω συσκευη 2/16gb με entry level επεξεργαστη δεν προτεινω ουτε στην μανα μου να παρει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Καλύτερα να δανιστείς μια παλια συσκευη για 15 ημερες παρα να πεταξεις 100 ευρω παντως. Κοιτα και σε μεταχειρισμενα ισως. Εγω συσκευη 2/16gb με entry level επεξεργαστη δεν προτεινω ουτε στην μανα μου να παρει.

Δεν το θέλω για μένα.Kαι για το άτομο που προορίζεται είναι για απλή χρήση. Φωτό,youtube, κλήσεις. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι το xiaomi redmi 5a?

Ίσως αν ανέβαινα 20-30 ευρώ;

Δημοσ.

Στα ιδια σχεδον χρηματα με το 5A ειναι Redmi 5 που ειναι καλυτερο παντως. Εαν μπορεις να φτασεις το Redmi 5 Plus ακομη καλυτερα. Εαν δεν εχεις απαιτησεις ΟΚ. Αλλα να ξερεις. Ακομη και το facebook ειναι απαιτητικη εφαρμογη.

Απο Banggood που σου ελεγα. Στα 80 ευρω (με τα μεταφορικα priority χωρις τελωνειο) σε περιπου 15 ημερες (συνηθως) και πολυ καλυτερη συσκευη.

https://www.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...