teo20net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Γενικά η ενότητα "προσφορών" αν δεν κάνω λάθος αφορά το θέμα της τιμής αποκλειστικά. Το αν αξίζει ένα προϊόν η αν ταιριάζει στον καθένα, είναι περιεχόμενο που ανήκει σε άλλη ενότητα και είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ο καθένας πρέπει μόνος γούνα εξετάσει αν του κάνει η όχι ένα "σε προσφορά" προϊόν. Αν πιάνουμε εδώ το αν αξίζει, σε ποιούς προορίζεται κλπ, θα γράφαμε επί ώρες πράγματα αδιάφορα για τους περισσότερους ή τουλάχιστον ξεκάθαρα από πριν και θα χάνονταν σημαντικές πληροφορίες όπως αλλαγές στην τιμή, λεπτομέρειες ως προς διαθεσιμότητα κλπ. Εκεί νομίζω ότι το πάει ο Spank και μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, chocorello είπε Οκ τότε... Πολύ καλή τιμή, μην αγοράσει κανείς. Αυτό σου κάνει; - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Είναι λάθος αυτό που γίνεται, ο οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει έτσι επειδή "είναι καλή προσφορά". Δε πάει έτσι όμως. Σαν προσφορά μπορεί να τηρεί το -10%, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστή κίνηση. Στη χειρότερη θα πρέπει να υπάρχει ένα στάνταρ σημείο που να του λέει "ψάξτο καλύτερα γιατί..." -> κάνε κλικ εδώ στο αντίστοιχο θέμα. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να τη πατήσει (πρόβλημα του, ΟΚ, αλλά οι δικές σου προθέσεις ποιες είναι; Προφύλαξε τον αν μπορείς). Προσωπικά δε θα ανέβαζα εδώ προσφορά εάν δε πίστευα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ότι είναι καλή προσφορά. Και αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το -10% της τιμής. Αλλά και από τις εναλλακτικές επιλογές. Και ας μην είναι γραμμένο σε κάποιον κανόνα αυτό. λυπαμαι που συναντω αυτη την λογικη ,ειλικρινα απο ποτε ειπαμε οτι εσυ αποφασιζεις εαν κατι ειναι καλο και αξιζει να μπει σε προσφορα και απο ποτε η αποψη σου βαρυνει περισοτερο απο τον μεσο χρηστη στο φορουμ?? τωρα για το εαν για εσενα δεν αποτελει προσφορα προσπερασε την ,για την δυνατοτητα του threadripper η οχι να αποδωσει οπως επιθυμει ο τελικος καταναλωτης ειναι ευθυνη και δικαιωμα του καθενος να το κρινει απο μονος του εαν αξιζει ή οχι με βαση τις δικες του αναγκες και οχι απο καποιον που ενδεχομενως να ειναι μεροληπτικος.... Τετοια ειναι η αρνητικοτητα καποιων που αρκετοι που καποτε αναρτουσαν καλες προσφορες σταματησαν να το κανουν φοβουμενοι αυτη την φαιδρη νοοτροπια. οταν πχ το αμαζον εβγαλε ενα σκληρο δισκο 3tbyte 48,92 ευρω για μιση μερα δεν τον εβαλα καν εδω γιατι οι μισοι θα γκρινιαζαν για το brand ,oı αλλοι μισοι για το αμαζον και ενα ποσοστο που θα το ενδιεφερε δνε θα τον αγοραζε διαβαζοντας σχολια οπως τα δικα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, forgotten είπε λυπαμαι που συναντω αυτη την λογικη ,ειλικρινα απο ποτε ειπαμε οτι εσυ αποφασιζεις εαν κατι ειναι καλο και αξιζει να μπει σε προσφορα και απο ποτε η αποψη σου βαρυνει περισοτερο απο τον μεσο χρηστη στο φορουμ?? τωρα για το εαν για εσενα δεν αποτελει προσφορα προσπερασε την ,για την δυνατοτητα του threadripper η οχι να αποδωσει οπως επιθυμει ο τελικος καταναλωτης ειναι ευθυνη και δικαιωμα του καθενος να το κρινει απο μονος του εαν αξιζει ή οχι με βαση τις δικες του αναγκες και οχι απο καποιον που ενδεχομενως να ειναι μεροληπτικος.... Τετοια ειναι η αρνητικοτητα καποιων που αρκετοι που καποτε αναρτουσαν καλες προσφορες σταματησαν να το κανουν φοβουμενοι αυτη την φαιδρη νοοτροπια. οταν πχ το αμαζον εβγαλε ενα σκληρο δισκο 3tbyte 48,92 ευρω για μιση μερα δεν τον εβαλα καν εδω γιατι οι μισοι θα γκρινιαζαν για το brand ,oı αλλοι μισοι για το αμαζον και ενα ποσοστο που θα το ενδιεφερε δνε θα τον αγοραζε διαβαζοντας σχολια οπως τα δικα σου. Συζητηση κανουμε, και φυσικα θα επρεπε να επιτρεπεται να συζηταμε περι του προιοντος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, teo20net είπε Γενικά η ενότητα "προσφορών" αν δεν κάνω λάθος αφορά το θέμα της τιμής αποκλειστικά. Το αν αξίζει ένα προϊόν η αν ταιριάζει στον καθένα, είναι περιεχόμενο που ανήκει σε άλλη ενότητα και είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ο καθένας πρέπει μόνος γούνα εξετάσει αν του κάνει η όχι ένα "σε προσφορά" προϊόν. Αν πιάνουμε εδώ το αν αξίζει, σε ποιούς προορίζεται κλπ, θα γράφαμε επί ώρες πράγματα αδιάφορα για τους περισσότερους ή τουλάχιστον ξεκάθαρα από πριν και θα χάνονταν σημαντικές πληροφορίες όπως αλλαγές στην τιμή, λεπτομέρειες ως προς διαθεσιμότητα κλπ. Εκεί νομίζω ότι το πάει ο Spank και μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο. Παίδες, προφανώς και ο καθένας πρέπει να το ψάχνει πριν αγοράζει, αυτό δε σημαίνει ότι το κάνει κιόλας. Το συγκεκριμένο topic είναι αρκετά γνωστό για τις καλές προσφορές που ανεβαίνουν. Είναι τόσο καλό που πραγματικά αν αγοράσεις στα τυφλά 10 προσφορές που ανεβαίνουν, οι 8 όντως θα αξίζουν. Εκεί έξω κυκλοφορεί κόσμος που δε ξέρει και αγοράζει με το hype, βλέπει threadripper 12core στα 480ευρώ και το θεωρεί προσφορά, ΟΚ. Αυτόν, για μένα, προστάτευσε τον. Δεν είναι υποκειμενικό το γεγονός ότι στα λεφτά αυτά είναι μια πολύ κακή επιλογή. Απλοί αριθμοί είναι. Κόστος, επιδόσεις, TDP κλπ. Φοβάμαι ότι τέτοιου είδους αγγελίες μπαίνουν απλά για να μπαίνουν, επειδή καλύπτουν το μοναδικό κριτήριο. Αλήθεια φίλε @SPANK, αν αγόραζες νέο σύστημα τώρα, θα τον έβαζες; Αν είχες ήδη τον 1900X, θα τον αγόραζες για αναβάθμιση; Ας πει κάποιος ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που θα προτιμούσε να δώσει 480ευρώ για αυτόν τον επεξεργαστή και εγώ θα πάω πάσο. Μέχρι τότε, απλά spamάρουμε ένα κατά τ'άλλα εξαιρετικό section του forum. 4 ώρες πριν, forgotten είπε λυπαμαι που συναντω αυτη την λογικη ,ειλικρινα απο ποτε ειπαμε οτι εσυ αποφασιζεις εαν κατι ειναι καλο και αξιζει να μπει σε προσφορα και απο ποτε η αποψη σου βαρυνει περισοτερο απο τον μεσο χρηστη στο φορουμ?? τωρα για το εαν για εσενα δεν αποτελει προσφορα προσπερασε την ,για την δυνατοτητα του threadripper η οχι να αποδωσει οπως επιθυμει ο τελικος καταναλωτης ειναι ευθυνη και δικαιωμα του καθενος να το κρινει απο μονος του εαν αξιζει ή οχι με βαση τις δικες του αναγκες και οχι απο καποιον που ενδεχομενως να ειναι μεροληπτικος.... Τετοια ειναι η αρνητικοτητα καποιων που αρκετοι που καποτε αναρτουσαν καλες προσφορες σταματησαν να το κανουν φοβουμενοι αυτη την φαιδρη νοοτροπια. οταν πχ το αμαζον εβγαλε ενα σκληρο δισκο 3tbyte 48,92 ευρω για μιση μερα δεν τον εβαλα καν εδω γιατι οι μισοι θα γκρινιαζαν για το brand ,oı αλλοι μισοι για το αμαζον και ενα ποσοστο που θα το ενδιεφερε δνε θα τον αγοραζε διαβαζοντας σχολια οπως τα δικα σου. Φίλε μου δεν αποφασίζω εγώ αν κάτι είναι καλό. Είναι επεξεργαστής, είναι μετρήσιμο. Δεν μιλάμε για το ποια γυναίκα είναι η πιο όμορφη εδώ πέρα. Οι αριθμοί λένε 7% πάνω multi, 10% κάτω single, 50% πάνω σε τιμή (πιθανότατα και cpu και mobo). Δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Και εφόσον ανεβεί κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι πρέπει να αναφερθούν τα νούμερα για να προστατεύσεις τον κόσμο που δε ξέρει. Τι νόημα έχει να ανεβαίνουν προσφορές αν δεν υπάρχει μία περίπτωση που να αξίζει πραγματικά η αγορά. Και ξαναλέω, δεν το αποφασίζω εγώ αυτό, τα νούμερα τι λένε. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από chocorello 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, chocorello είπε Και εφόσον ανεβεί κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι πρέπει να αναφερθούν τα νούμερα για να προστατεύσεις τον κόσμο που δε ξέρει. Τι νόημα έχει να ανεβαίνουν προσφορές αν δεν υπάρχει μία περίπτωση που να αξίζει πραγματικά η αγορά. Έτσι ακριβώς. Εκτός από τον εντοπισμό της προσφοράς, θα πρέπει να αξιολογείται ένα προϊόν (όσο το δυνατόν συντομότερα πριν λήξει η προσφορά) για το εάν αξίζει να αγοραστεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, chocorello είπε Προσωπικά δε θα ανέβαζα εδώ προσφορά εάν δε πίστευα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ότι είναι καλή προσφορά. Και αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το -10% της τιμής. Αλλά και από τις εναλλακτικές επιλογές. Και ας μην είναι γραμμένο σε κάποιον κανόνα αυτό. Αυτο κανω και εγω και φανταζομαι ολοι. Αλλα το τι νομιζει ο καθενας απο εμας ειναι υποκειμενικο, ετσι δεν θα μπορουσε να μπει σε κανονα κατι υποκειμενικο γιατι δεν υπαρχει τροπος να τσεκαρεις αν τηρειται ή παραβιαζεται ο κανονας απο την στιγμη που μιλαμε για κατι που ΔΕΝ ειναι αντικειμενικο οπως καταλαβαινεις. Συμφωνω με το σκεπτικο σου και πιστευω οτι συμφωνουν ολοι, το να αξιζει κατι ειναι ενας αγραφος κανονας για ανοιγμα προσφορας τον οποιο ολοι τον σκεφτονται πιστευω πριν ανοιξουν θεμα. Σε αλλα θεματα εχουμε την ιδια υποκειμενικη αντιληψη με τον starter και λεμε "φοβερη προσφορα", σε αλλα το βλεπουμε αλλιως και λεμε "πατατα". Απο εκει και περα οπως εχω γραψει αμετρητες φορες, μπαινει ο ρολος του καθενος να προσπαθησει να προστατεψει με ενα σχολιο-αποψη οταν πιστευει οτι υπαρχει αναγκη "προστασιας". Και εγω το κανω πολλες φορες με αποτελεσμα να μην με χωνευουν πολλα μελη επειδη το παιρνουν προσωπικα προφανως, προβλημα τους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ένα offtopic Προσφορές ανεβάζουμε όταν δούμε ότι κάτι είναι φθηνότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα και πιθανόν κάποιον να τον ενδιαφέρει γιατί το ψάχνει , από εκεί και πέρα για τον καθένα είναι κακή η καλή προσφορά ανάλογα τις ανάγκες του και την κρίση του. Προσωπικά επειδή παρακολουθώ για αυτόν τον λόγο και εγώ την συγκεκριμένη ενότητα γιατί μπορεί να βρω κάτι που με ενδιαφέρει , αν βρω κάτι θα πω ένα ευχαριστώ και θα πάω να αγοράσω το προϊόν , τώρα αν έχω απορίες ότι παρά την καλή τιμή του αν αξίζει για αυτό που το θέλω κτλπ αυτό που κάνω εγώ προσωπικά είναι να ανοίγω ένα άλλο θέμα με την ερώτηση μου για να πάρω τις γνώμες των παιδιών που έχουν καλύτερη άποψη περί αυτού. Και επειδή ορισμένοι ίσως να τους ξένισε που είπα να μην γράψουν σε αυτό το θέμα για συγκρίσεις γνώμες κτλπ , το λέω μόνο και μόνο επειδή σε πολλές άλλες περιπτώσει γεμίζουμε με ένα σορό σελίδες για τα πάντα ( και πολλές φορές βγαίνουμε και από τα όρια ) εκτός την επικείμενη προσφορά. Δεν θα πω εγώ στον καθένα πως να το κάνει αλλά η άποψη μου είναι να ανοίγουμε ένα άλλο θέμα γιατί το αν αξίζει κάτι ή όχι γιατί έτσι θα πάρουμε και καλύτερες αλλά και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Τα υπόλοιπα τα είπε ο φίλος @matrixxx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Είχε γίνει παρόμοια συζήτηση πρόσφατα σε άλλη προσφορά με μια 32αρα τηλεόραση hd ready απ το eshop αν θυμάμαι καλά. Αν η τιμή είναι πράγματι προσφορά τότε ορθώς ανεβαίνει, το αν αξίζει η αγορά του προιόντος ή ποιες άλλες επιλογές έχει ο ενδιαφερόμενος υπάρχουν τα κατάλληλα νήματα όπου μπορεί να συζητηθεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 [offtopic] Ρε παιδια ,υπαρχει περίπτωση καποιος που δεν ξερει να παει να δώσει 500€ για επεξεργαστή επειδη το ειδε στις προσφορες; [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Σχόλια σχετικά με το προϊόν και τον ανταγωνισμό του κατά τη γνώμη μου ειναι πολυ χρήσιμα. Δε θα κάτσουν πολλοι να ψάξουν πχ αν ειναι καλο value for money σε σχέση με τον νεότερο ryzen η έναν i7. Η προσφορά ορθώς ανεβαίνει αν υπάρχει προσφορα, αλλα κάποια περιορισμένα σχόλια για το αν αξίζει τελικα η αν ειναι "προσφορα" βοηθάει πολλούς να αποφασίσουν. Και το συγκεκριμένο με τις τιμές των μητρικων αλλα και τη σύγκριση με τους νεοτερους ryzen ανήκει στις "προσφορες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα δει κάποιος έναν επεξεργαστή των 500ε στις προσφορές και θα πάει απλά να τον αγοράσει. Δε θα δει τι άλλες επιλογές έχει ή αν του κάνει για τη δουλειά που τον θέλει? Τότε δεν του φταίει κανείς αν κάνει λάθος επιλογή. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από SakafliaC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους αναρωτιούνται ποιος αγοράζει στα τυφλά επεξεργαστή 500ευρώ, θα σας πω εγώ ένα σενάριο. Νέος κ@@λωμένος φοιτητής που δε γνωρίζει πολλά αλλά πέρασε σε μια σχολή και ο πατέρας του θα του πάρει υπολογιστή για τις σπουδές του. Έχει φάει όλο το hype με τον threadripper 1μιση χρόνο τώρα και βλέπει αυτή τη "προσφορά". Ε δε θέλει πολύ... Μη σκέφτεστε όλοι σαν να είσαστε εσείς οι χρήστες που δε γνωρίζετε. Πάντα θα υπάρχουν και άσχετοι αλλά και άτομα που δε τα ψάχνουν. Μεταξύ μας, αυτός ο φοιτητής θα μπορούσα να ήμουν και εγώ πριν χρόνια. Γενικά για τις προσφορές, τυχαίνει κάποιες να είναι οριακές σε σχέση με τον ανταγωνισμό και καλό είναι να ανεβαίνουν αλλά και να υπάρχει συζήτηση. Όπως αντίστοιχα έχω δει συζητήσεις αν κάποιο προϊόν πχ. έχει αποδειχθεί ελαττωματικό και υπάρχει ενημέρωση από άτομα που γνωρίζουν, και καλώς το κάνουν. Τι σημαίνει "εδώ μιλάμε για τη τιμή" ;; Η καλη τιμή δεν ορίζεται μόνο από το κόστος στην αγορά, αλλά είναι και ανάλογη της πρακτικής αξίας του αντικειμένου. Τώρα για τη συγκεκριμένη προσφορά, εάν ο δημιουργός δε μπορεί να βρει μια περίπτωση που να αξίζει η αγορά του, τότε κακώς ανοίχθηκε. Δεν είμαστε bots για να βάζουμε προσφορές επειδή το ίδιο το προϊόν είναι -10%. Φανταστείτε τι θα γινόταν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε τίθεται θέμα πραγματικής προσφοράς και απλά γεμίζουμε το section με ανούσιες "προσφορές". Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποτέ δε πρέπει να κριτικάρουμε αυτόν που ανεβάζει προσφορά γιατί όντως μπορεί να θεωρεί ότι είναι αλλά τελικά να μην είναι. Εκεί του εξηγούμε γιατί δεν είναι και λίγο μετά κλειδώνει το τόπικ. Win-win δηλαδή. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από chocorello 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 δλδ ρε παιδες να το στρογγυλεψουμε επειδη ο spank ειναι mod; (καθ' ολα αξολογοτατος βεβαιως) ok να ανεβασω κ εγω μια philips τηλεοραση που βρισκεται σε ιστορικο χαμηλο τιμης ενω με τα ιδια λεφτα παιζει κ μια sony ξργω επιβεβαιωμενα απο εγκυρα sites με καλυτερη εικονα δεν θα την αμφισβητησει κανεις την philips μου ναι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δες πχ αυτό το θέμα που ανέφερα και γω παραπάνω και είναι σαν το παράδειγμα που αναφέρεις. Αν δεις και τα σχόλια για κάποιους αυτή ήταν προσφορά. Οπότε ας ανεβαίνει κάτι αν βάσει τιμής είναι προσφορά και όπως πάντα χρειάζεται έρευνα αγοράς και λίγη κριτική σκέψη, ας μην τα θέλουν όλα στο πιάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δες πχ αυτό το θέμα που ανέφερα και γω παραπάνω και είναι σαν το παράδειγμα που αναφέρεις. Αν δεις και τα σχόλια για κάποιους αυτή ήταν προσφορά. Οπότε ας ανεβαίνει κάτι αν βάσει τιμής είναι προσφορά και όπως πάντα χρειάζεται έρευνα αγοράς και λίγη κριτική σκέψη, ας μην τα θέλουν όλα στο πιάτο. για την tv που λες δεν υπηρχε ανταγωνιστης σε αυτες τις ιντσες κ τιμη, βεβαια αν σχολιαζα θα εγραφα οτι απο την στιγμη που αγορασα 49αρα με καλη εικονα στα 270€ δεν υπαρχει προσφορα αλλα οκ οποιος θελει το απολυτως φθηνοτερο ναι ειναι προσφορα (κ κακη επιλογη) εδω εχουμε να κανουμε με εναν επεξεργαστη (ο οποιος για να παιξει θελει κ πανακριβο mobo) k o οποιος για την ιδια περιπου αποδοση ζηταει αρκετα περισσοτερα λεφτα (ειδικα ως πακετο με μια mobo) απο εναν ryzen οποτε οχι δεν υπαρχει προσφορα ,τα πραγματα ειναι απολυτως μετρησιμα κ συγκρισιμα Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από what_if 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις