imgema Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στα καλά καθούμενα το εικονίδιο των δεδομένων έκλεισε (λες και το απενεργοποίησα) και τώρα δεν ενεργοποιείται με τίποτα και φυσικά δεν μπορώ να μπω στο internet. Εκανα restart, το έσβησα τελείως, το άναψα χωρίς κάρτα sim και το ξαναέκανα restart, άλλαξα ρυθμίσεις APN που διάβασα στο internet (έχω cosmote)... Τίποτα, τα δεδομένα δεν ανάβουν καν. Το πετάω στην ανακύκλωση ή υπάρχει άλλη λύση? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της cosmote? H να φτιάξει από μόνο του?
Μάκαρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μου καλημερα, εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω κι εγω κοσμοτε (εχω το Xiaomi Mi A1). Απο το πρωι τι ρεσταρτ εχω κανει, τι, τι, τι, και τα δεδομενα δεν ανοιγουν. Οποτε ισως ειναι προβλημα απο την μερια της κοσμοτε. Ας περιμενουμε να δουμε αν εχει και καποιος αλλο προβλημα. 49 λεπτά πριν, imgema είπε Στα καλά καθούμενα το εικονίδιο των δεδομένων έκλεισε (λες και το απενεργοποίησα) και τώρα δεν ενεργοποιείται με τίποτα και φυσικά δεν μπορώ να μπω στο internet. Εκανα restart, το έσβησα τελείως, το άναψα χωρίς κάρτα sim και το ξαναέκανα restart, άλλαξα ρυθμίσεις APN που διάβασα στο internet (έχω cosmote)... Τίποτα, τα δεδομένα δεν ανάβουν καν. Το πετάω στην ανακύκλωση ή υπάρχει άλλη λύση? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της cosmote? H να φτιάξει από μόνο του? Δοκιμασε να βαλεις το κινητο σου σε 3G. Μολις το εβαλα και εχω κανονικα ιντερνετ. Με 4G δεν λειτουργει αρα ειναι καποιο θεμα της κοσμοτε Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από Μάκαρος
panosfl22 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. Και εγώ το ίδιο. Εχει πρόβλημα η Cosmote πανελλαδικά από ότι φαίνεται.
Μάκαρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, panosfl22 είπε Καλημέρα. Και εγώ το ίδιο. Εχει πρόβλημα η Cosmote πανελλαδικά από ότι φαίνεται. Εμενα το προβλημα λυθηκε αλλαζοντας απο 4G σε 3G. Για δοκιμασε το κι εσυ αν μπορεις και ριξε μας μια ενημερωση.
georgerapp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δοκιμή με άλλη κάρτα αλλού παρόχου. Συνήθως εάν χαλάσει η κεραία η οι επαφές της sim δεν έχουμε και σήμα γενικά. Σπάνια να ακούσω για μόνο τα δεδομένα ενώ η συσκευή έχει σήμα κανονικά. Βάλε κάρτα από φίλο και δες.
imgema Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά πρέπει να ήταν θέμα της Cosmote, το άφησα για λίγο και το ξέχασα και μόλις πριν λίγο που το τσέκαρα είδα ότι τα δεδομένα επανήλθαν. Πάντως εγώ 3G έχω και δεν δούλευε (το S3 δεν νομίζω να έχει την δυνατότητα 4G)... Αλλά δεν έχει σημασία, τώρα είναι εντάξει, αφού δεν χρειάζομαι καινούρια συσκευή πάλι καλά Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από imgema 1
georgerapp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ναι 3g είσαι μονάχα. Το είχα και μου ζεί ακόμα,είναι κάτι σαν το backup της οικογένειας. Το τι φλασαρισμα είχε φάει δεν λέει,και ξύλο. Αν δεν είχε αυτή την τσιγκουνικη 800κατι ram θα ήταν καλά. 1
Med_ss_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, panosfl22 είπε Καλημέρα. Και εγώ το ίδιο. Εχει πρόβλημα η Cosmote πανελλαδικά από ότι φαίνεται. Ακριβώς αυτό.. 😕
imgema Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, georgerapp είπε Ναι 3g είσαι μονάχα. Το είχα και μου ζεί ακόμα,είναι κάτι σαν το backup της οικογένειας. Το τι φλασαρισμα είχε φάει δεν λέει,και ξύλο. Αν δεν είχε αυτή την τσιγκουνικη 800κατι ram θα ήταν καλά. Φίλε μου το έχω κάνει root και έχω ξεσκαρτάρει κάποια σκουπίδια με το Titanium Backup και πάει μια χαρά. Μόνο στο Google Maps ψιλοσέρνεται (οπότε έβαλα Waze) αλλά σε όλα τα άλλα που το χρησιμοποιώ δεν έχει θέμα. Εχω βάλει σκοπό να το ξεζουμίσω μέχρι να μην πάει άλλο γι αυτό και ξενέρωσα όταν έγινε αυτό με τα δεδομένα, ευτυχώς δεν έφταιγε η συσκευή. Πάμε για κανα δύο χρονάκια ακόμα τώρα... :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα