Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, Ducatista είπε Και ναι επιτελους ειναι οκ! Πως πανε η μετρήσεις μου παιδια; Είσαι πένα φίλε μου άντε τυχερέ καλά κατεβάσματα!!! 1
Ducatista Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Είσαι πένα φίλε μου άντε τυχερέ καλά κατεβάσματα!!! Χαχαχα Ευχαριστώ Ευχαριστώ! Είχα μια ανησυχία Μήπως είχα κάποιο πρόβλημα στην γραμμή Αλλά για να λες ότι ειμαι κομπλέ κάτι θα ξέρεις.. ελπίζω μετά από λίγο καιρό να έχω ίδιες μετρήσεις..!!
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, Ducatista είπε Χαχαχα Ευχαριστώ Ευχαριστώ! Είχα μια ανησυχία Μήπως είχα κάποιο πρόβλημα στην γραμμή Αλλά για να λες ότι ειμαι κομπλέ κάτι θα ξέρεις.. ελπίζω μετά από λίγο καιρό να έχω ίδιες μετρήσεις..!! Εξαρτάτε από τα κέφια του χαλκού, εμένα παντός για διαθεσιμότητα vdsl μου είπαν στο πρώτο τρίμηνο του 2019 να δούμε... μέχρι τώρα είμαι αστικό κέντρο συνδεδεμένος με 9mbbps υπομονή κάνω...
Ducatista Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Εξαρτάτε από τα κέφια του χαλκού, εμένα παντός για διαθεσιμότητα vdsl μου είπαν στο πρώτο τρίμηνο του 2019 να δούμε... μέχρι τώρα είμαι αστικό κέντρο συνδεδεμένος με 9mbbps υπομονή κάνω... Εγώ είχα περίπου 6.5 σήμερα με 6.5 δεν πας πουθενά αν υπάρχουν και άλλα άτομα σπίτι... Εγώ είχα πρόβλημα ήθελα να παίξω προ και με την γυναίκα να ψάχνει μαλακιες καλλυντικά μου κολλούσε... φαντασου
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 14/8/2018 στις 8:19 ΜΜ, Ducatista είπε Εγώ είχα περίπου 6.5 σήμερα με 6.5 δεν πας πουθενά αν υπάρχουν και άλλα άτομα σπίτι... Εγώ είχα πρόβλημα ήθελα να παίξω προ και με την γυναίκα να ψάχνει μαλακιες καλλυντικά μου κολλούσε... φαντασου Άσε εγώ να δεις... τώρα πήρα την υπηρεσία της cosmote το home speed booster προσωρινά μέχρι να έρθει το vdsl να δούμε ταχύτητες από άλλο πλανήτη για εδώ χαχαχα να το χαρείς φίλε μου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα