TH.MO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω το δικό μου desktop και έτσι έχω διαλέξει την μητρική της ASRock A320M-DGS η οποια (εάν δεν κάνω λάθος) δέχεται bios P3,00. Έτσι, θέλω να βάλω για επεξεργαστή τον AMD Ryzen 3 1200. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι bios έχει η AMD Ryzen 3 1200 ; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από TH.MO λαθος
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στο κατάστημα που θα την αγοράσεις ζήτα να σου περάσουν το τελευταίο BIOS που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή που θες.
TH.MO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, dpolal είπε Στο κατάστημα που θα την αγοράσεις ζήτα να σου περάσουν το τελευταίο BIOS που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή που θες. Thanks! Μοιπως γνωρίζεις εάν υπάρχει επιπλέον χρέωση στην υπηρεσία αυτή;
akoinonitos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τον υποστηριζει κανονικα τον επεξεργαστη δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις ουτε να ζητησεις bios update ryzen πρωτης γενιας ειναι δεν χρειαζεται κατι... 1
TH.MO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τον υποστηριζει κανονικα τον επεξεργαστη δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις ουτε να ζητησεις bios update ryzen πρωτης γενιας ειναι δεν χρειαζεται κατι... Ευχαριστώ! Σίγουρα ισχύει για αυτόν που κυκλοφορεί.στην αγορά;
akoinonitos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, μην φοβασαι. Για τους ryzen 2xxx θελει update το bios για τους ryzen 1xxx δεν χρειαζεσαι. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 1
TH.MO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ναι, μην φοβασαι. Για τους ryzen 2xxx θελει update το bios για τους ryzen 1xxx δεν χρειαζεσαι. ok, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα