Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια.. Ενδιαφερεται η αδερφη μου να παρει κινητο και εχω αναλαβει να της βρω ενα καταλληλο. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ήπιο browsing, facebook, insta, viber κλπ
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5,5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι κατι απαιτουμενο, αλλα οτιδηποτε εξτρα είναι καλοδεχουμενο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ισως το βασικοτερο απτα χαρσκτηριστικα που μας ενδιαφερει
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαιτερα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; - 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι, καλο θα ήτανε για να μν μπλέκει αν γινει καμια στραβη
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι, αλλα δεν θα αποκλειστει καποιο γιαυτο το λογο
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αν αξιζει η αγορά απο γερμανο λογω eurobank επιστροφης
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο. 

Προερχεται απο ενα σάπιο 4s, οποτε οποιαδηποτε αλλαγη θα της φανεί τεραστια. Εχω δει κατι προς Pro20 lite και honor 9, αλλα δεν ξερω αν υπάρχει και κατι παρομοιο/καλυτερο με αυτα τα λεφτα και απαιτησεις. 

Επεξ/σία από Galazios10
Δημοσ.

Μi note 3,  φοβερή κάμερα σούπερ μπαταρία μεγάλη οθόνη και στην τιμή που το θες . Νομίζω σε αυτα τα λεφτά δεν έχει αντιπαλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Galazios10 είπε

Καλησπέρα παιδια.. Ενδιαφερεται η αδερφη μου να παρει κινητο και εχω αναλαβει να της βρω ενα καταλληλο. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ήπιο browsing, facebook, insta, viber κλπ
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5,5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι κατι απαιτουμενο, αλλα οτιδηποτε εξτρα είναι καλοδεχουμενο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ισως το βασικοτερο απτα χαρσκτηριστικα που μας ενδιαφερει
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαιτερα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; - 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι, καλο θα ήτανε για να μν μπλέκει αν γινει καμια στραβη
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι, αλλα δεν θα αποκλειστει καποιο γιαυτο το λογο
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αν αξιζει η αγορά απο γερμανο λογω eurobank επιστροφης
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο. 

Προερχεται απο ενα σάπιο 4s, οποτε οποιαδηποτε αλλαγη θα της φανεί τεραστια. Εχω δει κατι προς Pro20 lite και honor 9, αλλα δεν ξερω αν υπάρχει και κατι παρομοιο/καλυτερο με αυτα τα λεφτα και απαιτησεις. 

Μπορείς να κοιτάξεις και το LG G6

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Μπορείς να κοιτάξεις και το LG G6

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

Θα χει κανα  θεμα με αυτο που διαβαζω οτι πλεον δεν το φερνει καποιος αντιπροσωπος στην Ελλαδα? Για το service κυριως, αν γινει τιποτα

Δημοσ.

Θα χει κανα  θεμα με αυτο που διαβαζω οτι πλεον δεν το φερνει καποιος αντιπροσωπος στην Ελλαδα? Για το service κυριως, αν γινει τιποτα

Το κινητό από την  στιγμή που το παίρνεις από Ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει θέμα με το service.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το κινητό από την  στιγμή που το παίρνεις από Ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει θέμα με το service.

Οκ, σε ευχαριστω.. Λεω να της βαλω και το Mi Note 3 στην εξισωση, να τα δει και τα 2 και να διαλεξει η ιδια ποιο προτιμαει.

Απο τα λιγα που διαβασα ειναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα με το G6 και σε ιδιες τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 300€ παιζει δυνατα και το Nokia 8 που υστερει μεν σε καμερα (συγκριτικα με το Note 3) αλλα εχει τον καλυτερο επεξεργαστη.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Galazios10 είπε

Οκ, σε ευχαριστω.. Λεω να της βαλω και το Mi Note 3 στην εξισωση, να τα δει και τα 2 και να διαλεξει η ιδια ποιο προτιμαει.

Απο τα λιγα που διαβασα ειναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα με το G6 και σε ιδιες τιμες.

Στο Mi note 3 όμως δεν θα έχεις εγγύηση και δεν αξίζει να δώσεις 300+ από την στιγμή που στο Banggood έχει 247€(με κουπόνι)το 6/64.

5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Στα 300€ παιζει δυνατα και το Nokia 8 που υστερει μεν σε καμερα (συγκριτικα με το Note 3) αλλα εχει τον καλυτερο επεξεργαστη.

Επειδή είναι για κοπέλα θα την ξενερώσει η κάμερα.

6 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Με~100€ ακόμη μπορεί άνετα να αγοράσει το Samsung Galaxy S8.. 

Μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του  εδώ .

Δεν πάει όμως έτσι!!!!

Δημοσ.

Το P20 Lite το έχω σαν 2η συσκευή και είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως, βέβαια υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

8 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Με~100€ ακόμη μπορεί άνετα να αγοράσει το Samsung Galaxy S8.. 

Μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του  εδώ .

το ειχαμε σκεφτει οταν το βρηκαμε 400 στον γερμανο (μαζι με την επιστροφη) να εκανε την υπερβαση, αλλα τωρα στα 450+ το ξανασκεφτεται. Μονο αν ξαναβγει σε καμια παρομοια προσφορα μεχρι το τελος καλοκαιριου που εχει δωσει χρονικο deadline για την αγορα.

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Στο Mi note 3 όμως δεν θα έχεις εγγύηση και δεν αξίζει να δώσεις 300+ από την στιγμή που στο Banggood έχει 247€(με κουπόνι)το 6/64.

Επειδή είναι για κοπέλα θα την ξενερώσει η κάμερα.

Δεν πάει όμως έτσι!!!!

Δεν το ηξερα αυτο για την εγγυηση.. Θα της το αναφερω.

Εντωμεταξυ χθες με ρωτησε και για το Α8 του 2018, το οποιο μπορουμε να το βρουμε στα 350 απο γερμανο.. Λιγο το brandname της Samsung, λιγο η οθονη του, λιγο η πολυ καλη σελφι καμερα που εχει, την ενθουσιασαν.. Αλλωστε οπως ειπες, προκειται για κοπελα... Θα τα αξιζε τα λεφτα του? 

1 ώρα πριν, GianniSM είπε

Το P20 Lite το έχω σαν 2η συσκευή και είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως, βέβαια υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την τιμή

Και εγω τελικα γιαυτο το απερριψα, γιατι ειδα οτι υπαρχουν καλυτερα. Ευχαριστω παντως!

Επεξ/σία από Galazios10
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

το ειχαμε σκεφτει οταν το βρηκαμε 400 στον γερμανο (μαζι με την επιστροφη) να εκανε την υπερβαση, αλλα τωρα στα 450+ το ξανασκεφτεται. Μονο αν ξαναβγει σε καμια παρομοια προσφορα μεχρι το τελος καλοκαιριου που εχει δωσει χρονικο deadline για την αγορα.

Δεν το ηξερα αυτο για την εγγυηση.. Θα της το αναφερω.

Εντωμεταξυ χθες με ρωτησε και για το Α8 του 2018, το οποιο μπορουμε να το βρουμε στα 350 απο γερμανο.. Λιγο το brandname της Samsung, λιγο η οθονη του, λιγο η πολυ καλη σελφι καμερα που εχει, την ενθουσιασαν.. Αλλωστε οπως ειπες, προκειται για κοπελα... Θα τα αξιζε τα λεφτα του? 

Και εγω τελικα γιαυτο το απερριψα, γιατι ειδα οτι υπαρχουν καλυτερα. Ευχαριστω παντως!

Λέω να μην πιει καφέ για κάνα μήνα, να μαζέψει λεφτά και να κάνει το "μεγάλο" βήμα.. xD 

Δημοσ.

Θα της τα μεταφερω παιδια και βλεπουμε.. Και εγω εξαρχης αυτο της ειχα πει, γιατι ειχε ενθουσιαστει με το δικο μου s7 edge.. Ειτε να περιμενει να τα μαζεψει ειτε να δει μην το ξαναβγαλουν καμια προσφορα.. Στην  αναγκη ακομα και σε καμια black friday... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...